Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Yaklaşık 10 gündür elime kitap alamadım kızıma ela lale talat et at it itele öğreteceğim diye kendi dersime vakit ayıramıyorum malesef bu gidişle kalıcam derslerden
Allah kolaylık versin=)
çıkmış sorulardan gözlemlediğim kadarıyla iman,ibadet ve ahlak geçilir inşallah.arapça,tarih,sanat ve teknolojiye daha çok bakmak lazım.

kimseden ses çıkmamış bayadır.
herkes harıl harıl ders çalışıyor sanırım=))
Mikrom murat yayınlatının özet kitabını aldım ama özetde herşey yokki çıkmış sorularda farklı konularda çıkıyor ...
Arapçaya yükleniyorum ama ezber lazım .

Mikrom murat yayınlatının özet kitabını aldım ama özetde herşey yokki çıkmış sorularda farklı konularda çıkıyor ...
Arapçaya yükleniyorum ama ezber lazım .
Arapçada ezberden çok konu çalış aeben abla.ezber olarak aynı kelimeleri sormuşlar çünkü.şimdi böyle aynı aynı diyip duruyorum,bi girermişim sınava alakasız kelimeler:)Allah korusun=)

öğrenci kimliğini alan var mı arkadaşlar,ben daha gidemedim de.
sınava bu kimlikle giriyoruz değil mi,başka bir şey gerekiyor mu?

öğrenci kimliğini alan var mı arkadaşlar,ben daha gidemedim de.
sınava bu kimlikle giriyoruz değil mi,başka bir şey gerekiyor mu?
Sınav giriş belgesi. Ve kimliğin. Sınavda telefon hariç gerisi serbest. Takı. Saat.çanta. cuzdan bunları yanında goturursun. Kalem silgi goturuyorsun.

Bu sene şunu duydum yeni uygulama diyorlar öğrenci kimliği olmadan da sınava girilecek diyorlar. Ama siz yinede alın kimliği götürün sınava ne olur olmaz.

Her sene kimliklere bandrol yapistiriyorlardi bu sene oda kalkmış inşaallah sınavda sorun olmaz.

Arapçada ezberden çok konu çalış aeben abla.ezber olarak aynı kelimeleri sormuşlar çünkü.şimdi böyle aynı aynı diyip duruyorum,bi girermişim sınava alakasız kelimeler:)Allah korusun=)
Kuzum ezberlenecek kadar değilki hele sorularda bide eş ve zıt anlamlılar çok çıkıyo . Daha kelimeyi bilmiyomki eşini nerden bilem dimi . Şimdi kursta öğrendiğimiz kelimelerle sorularda çıkan okuma parçalarının heç alakası yok diger derslere adam gibi bakamıyorum eskisi gibi kafa yok ezber hiç yok . Rabbım kolaylık verir inşallah

giriş belgesini netten çıktı alıyoruz,öyle mi?
çanta serbest derken arıyorlar mı çantayı?telefonu çantaya koysak olmaz mı=)bi de gidene kadar göz atmak için kitap olsa çantamızda sorun olur mu?

giriş belgesini netten çıktı alıyoruz,öyle mi?
çanta serbest derken arıyorlar mı çantayı?telefonu çantaya koysak olmaz mı=)bi de gidene kadar göz atmak için kitap olsa çantamızda sorun olur mu?
Evet çıktı alıyorsun. Telefon yasak çantayi ariyorlar sokamazsin içeri. kitap goturursun goturuyorlar çantana katarsin yada birine verirsin.
Telefon için ya yanında birini getireceksin yada emanetciler oluyor onlar alıyor para karşılığı tabi. Yada getirmeyeceksin.

Kizlar ben cok sıkıldım uzuuun uzun kitaptan calismaktan...
Yardimci kitaptan calissak olmuyor mu?
Not durumunu cok etkiler mi acaba

çantada kitap serbest de telefon niye yasak acep=)

çantada kitap serbest de telefon niye yasak acep=)
Ellerinde kitap olanı gördüm ama sınıfa sokmadilar:) artık nereye koyuyorlar bilmiyorum ama telefon yasak kopya olayından ötürü. Zaten kapıda polis oluyor üstünü falan arıyor telefon var mı diye.

ilahiyatçı arkadaşlara bir şey sormak istiyorum.
nette bakınırken kkö alımı olmadı gibi bi şeyler okudum,doğru mu?her sene düzenli atama olmuyor mu yani?
bir de daha önce kpss ve dhbt ye girmiş arkadaşlar varsa beni biraz aydınlatabilir mi?kafam çok karıştı.

Arkadaslar ogrenci kimligi sartmi acaba .? benim bulundugum yer merkeze Aof irtibat burosuna uzakligi 3 saat mesafede gitmem cok zor cocuklarla ne yapmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…