Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Ya ben iktisat 3. Sınıfım ve bir türlü geçemiyorumm tek tek özet mi çıkarmadım çıkmış sorularımı çözmedim nasıl çalışıyor insanlarda geçip mezun oluyor yaa yardım edermisiniz

Aaa bende iktisata başlıyorum bu yıl,aynı bölümden birini görmek ne hoş.
Benimde okulda vizelerim bir geçsinde çalışmaya başlayacağım.

Birde bayanlar vizeler ne zaman aöf_nin ?

Aaa bende iktisata başlıyorum bu yıl,aynı bölümden birini görmek ne hoş.
Benimde okulda vizelerim bir geçsinde çalışmaya başlayacağım.

Birde bayanlar vizeler ne zaman aöf_nin ?
12.13 aralık. Final de ocakta. Sonlarına doğru. 24.25 miydi orasını tam hatırlamiyorum.

Dün ilk defa bir ünite bakabildim,yollarda okuyarak
Her dersin ilk 4 ünitesinden sorumluyuz vize de değil mi bayanlar ?

Dün ilk defa bir ünite bakabildim,yollarda okuyarak
Her dersin ilk 4 ünitesinden sorumluyuz vize de değil mi bayanlar ?
Bölüme göre değişir eğer kitaplarinizda 8 ünite varsa 1.4.bazen ünite sayısı çoksa 1.5 hatta 1.6 olur.
Üniversite sayfasından bakabilirsin hangi uniteden sorumlusun diye.

alttan dersi kalmadan sınıf geçmiş arkadaşlar,özellikle ilahiyatçılar
birinci sınıfın güz dönem vizelerinden aldığınız notları yazabilir misiniz?hatırlayabiliyorsanız tabii.

alttan dersi kalmadan sınıf geçmiş arkadaşlar,özellikle ilahiyatçılar
birinci sınıfın güz dönem vizelerinden aldığınız notları yazabilir misiniz?hatırlayabiliyorsanız tabii.
Canım googlede ararsan geçen senenin can eğrisi notları var tahmini ders geçme notlarını öğrenebilirsin

Heeey 2. Sınıflaaar nerelerdesiniz...
Yarindan itibarem basliyoruz kizlar ders calismaya
Canım merhaba bende işletme 2. Sınıfım ders çalışmaya başladım hatta mikro iktisat konularım bitti her gün haftada 3 gün falan çalışıyorum sen Nasıl çalışıyorsun yada başladınmı ufaktan

Konu baya ilerlemiş yeni farkediyorum 2. Sınıf işletmedeyim bende ve bu yıl kalmadan tüm derslerimi vermek istiyorum artık hepinize keyifli bol testli günler

Kızlar merhaba. Ben edebiyat bölümüne bu yıl yazıldım. Nasıl çalışmak gerek sınavlara, bana öneri verebilecek birileri var mı?

Selam arkadaşlar. Sosyal Hizmetler'deyim bende. Konu olarak biraz gerideyim şimdi tam gaz çalışmaya başlıyorum. Sizlere sorum internet üzerinden çıkmış sorulara nereden ulaşabilirim ya da ulaşabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…