- 28 Ocak 2009
- 33.616
- 54.389
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
10 ünitede 1.5 oluyor du normal de.11 olursa 6 oluyordu demek değiştirmişler.hepsi 10 ünite, vizeleri 4 üniteden yapmışlar, ama bitek bu ders 6 ünite
Ya ben iktisat 3. Sınıfım ve bir türlü geçemiyorummtek tek özet mi çıkarmadım çıkmış sorularımı çözmedim nasıl çalışıyor insanlarda geçip mezun oluyor yaa yardım edermisiniz
12.13 aralık. Final de ocakta. Sonlarına doğru. 24.25 miydi orasını tam hatırlamiyorum.Aaa bende iktisata başlıyorum bu yıl,aynı bölümden birini görmek ne hoş.
Benimde okulda vizelerim bir geçsinde çalışmaya başlayacağım.
Birde bayanlar vizeler ne zaman aöf_nin ?
12.13 aralık. Final de ocakta. Sonlarına doğru. 24.25 miydi orasını tam hatırlamiyorum.
hayır götürmüyorarkadaşlar sınavda yanlış doğruyu götürüyor mu,biliyor musunuz?
teşekkür ederim.hayır götürmüyor
Bölüme göre değişir eğer kitaplarinizda 8 ünite varsa 1.4.bazen ünite sayısı çoksa 1.5 hatta 1.6 olur.Dün ilk defa bir ünite bakabildim,yollarda okuyarak
Her dersin ilk 4 ünitesinden sorumluyuz vize de değil mi bayanlar ?
Nasıl çalışmayı düşünüyorsun yaa benim ciddi taktiklere ihtiyacım var :)Ay hiçbir şey kalmamış,benim kendi vizelerim zaten 20 kasımda bitiyor,ufaktan başlamam lazım sanırım aöf_de.
Teşekkürler.
ciddi taktik olmasa da fikrimi söyleyeyim.çıkmış sorular kitabını alın.çıkan soruların hepsini inceleyin konu çalışmanızı ona göre yapın.Nasıl çalışmayı düşünüyorsun yaa benim ciddi taktiklere ihtiyacım var :)
Canım googlede ararsan geçen senenin can eğrisi notları var tahmini ders geçme notlarını öğrenebilirsinalttan dersi kalmadan sınıf geçmiş arkadaşlar,özellikle ilahiyatçılar
birinci sınıfın güz dönem vizelerinden aldığınız notları yazabilir misiniz?hatırlayabiliyorsanız tabii.
çok teşekkür:)Canım googlede ararsan geçen senenin can eğrisi notları var tahmini ders geçme notlarını öğrenebilirsin
Canım merhaba bende işletme 2. Sınıfım ders çalışmaya başladım hatta mikro iktisat konularım bitti her gün haftada 3 gün falan çalışıyorum sen Nasıl çalışıyorsun yada başladınmı ufaktanHeeey 2. Sınıflaaar nerelerdesiniz...
Yarindan itibarem basliyoruz kizlar ders calismaya
bulcam sınav yereri bildirimi e postamızamı geliyor ?12.13 aralık. Final de ocakta. Sonlarına doğru. 24.25 miydi orasını tam hatırlamiyorum.
Öğrenci giriş sayfadan bakıyorsun sınava 1 hafta kala açıklanır yazıcıdan çıktı yaparsın.bulcam sınav yereri bildirimi e postamızamı geliyor ?