Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

medeni usul hukuku 3. ünite bitti, testi çözdüm ama tam anlayamamışım, tekrar etmem gerekecek.

İslam tarihi bitti inanç esaslarından 1. Ünite bitti .. toparlarsam
İbadet esasları
Ahlak esasları
İslam tarihi
Bitti
Arapça 2. ünitedeyim :63:
sanat tarihi 2. Ünitedeyim:63:
İnanç esasları 2. Ünitedeyim :KK16:
Ve teknoloji zimbirtisi henüz baslanmadi
Oooo masaAllah ben daha anca göz gezdiriyorum nasil yapiyorsun okuyum not mu aliyorsun

Ya ben iktisat 3. Sınıfım ve bir türlü geçemiyorumm :KK43: tek tek özet mi çıkarmadım çıkmış sorularımı çözmedim nasıl çalışıyor insanlarda geçip mezun oluyor yaa yardım edermisiniz

Oooo masaAllah ben daha anca göz gezdiriyorum nasil yapiyorsun okuyum not mu aliyorsun
Cnm temeli olan ders olduğu için zaten okumadan da az buçuk soru çözebildigim dersler olduğu için okuyup geçtim bilmediğim detayları okurken öğrenmiş oldum .. Mesela şuan sanat tarihine bakıyorum hiç bisey anlamıyorum

kızlar arapça kursuna gittiğim bayan ilahiyat önlisans mezunu , özet kitaplarım var ben ondan çalıtım geçtim dedi . kitapları duruyormuş bana getiricek ... malesef okdar yogunumk arapça dışında hiç bişiye bakamadım :KK43:

Selamlar...
Istedim ki hepimiz burda calıştıgimz üniteleri paylaşalım.
Birbirimize destek olalım...tecrubelerimizden faydalanalim..
Henüz kayıtlarimiz baslamadı gerci ama..yavas yavas calismaya baslamak istiyorum..

@cesminazz ---ilahiyat--- 2. Sinif
aeben aeben ---ilahiyat--- 1.sınıf
@mikrodalga -ilahiyat--- 1.sınıf
YagmurunEllerii YagmurunEllerii ...iktisat... 1.sınıf
bulca bulca ... işletme... 2. Sınıf
Sare Lavinya Sare Lavinya ... adalet ... 2.sınıf
@kanikey ...işletme... 4.sınıf
@sarfansari ...işletme... 3.sınıf
Powerfull Powerfull -ilahiyat--- 1.sınıf
nedeyim nedeyim -ilahiyat--- 1.sınıf
@sevincsari Kamu Yönetimi ....3.sınıf
@sevcan... .. İşletme Yönetimi 2. sinif
@ElmiraBugdayci .... Kamu Yönetimi 3.sınıf...
@yusra63 ...işletme... 3.sınıf
baya kalabalıklaşmişiz .... tekrar hoşgeldiniz ....:KK68::KK68::KK19:

kız senin böreğim vardı diye hatırlıyorum ben .ay yanlışmı hatırlıyorum ... bi dahaki sefere o zaman .. 2 oy kulanıla biliyor sarem arada kaldığın tarifler varsa...
kek yarışmasına katılmıştım belki ordan aklında kalmıştır canım,
bugün kullanıcam bakalım oylarımı hayırlısı :)

kızlar günaydın, ben medeni usul hukuku 4. üniteyide bitirdim, vizede 6. üniteye kadar sorumluymuşuz, ama 3 ve 4. ünitede iyi değilim. bugün başa dönüp tekrar edicem

kızlar günaydın, ben medeni usul hukuku 4. üniteyide bitirdim, vizede 6. üniteye kadar sorumluymuşuz, ama 3 ve 4. ünitede iyi değilim. bugün başa dönüp tekrar edicem
Kaç ünite var kitaplarında 11 mi.Ben de 8 var hepsinde. Vizede 4 o yüzden.

X