- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
kızlar günaydın, hafta sonu hiç çalışmadım.
bugün de elim gitmiyor ama öğleden sonra başlıcam inşallah
Başlasam bırakamamda, başlayamıyorum sıkıntı orda :)Ooo sen simdi bi basladin mi...
Benim ikinci sınıftan İnkılap 1-2, türk dili, din psikolojisi,günümüz fıkhi problemler kaldi maalesefHangi derslerinkaldı canım
İnş cnm ama ben kendi cok tembel hissediyorum .. Zaten gündüz pek çalışmıyorum ancak geceleri yorgan altında mobil çalışabiliyorumOh oh masallah
Erkenden bitiriyosun
Oooo masaAllah ben daha anca göz gezdiriyorum nasil yapiyorsun okuyum not mu aliyorsunİslam tarihi bitti inanç esaslarından 1. Ünite bitti .. toparlarsam
İbadet esasları
Ahlak esasları
İslam tarihi
Bitti
Arapça 2. ünitedeyim
sanat tarihi 2. Ünitedeyim
İnanç esasları 2. Ünitedeyim
Ve teknoloji zimbirtisi henüz baslanmadi
Cnm temeli olan ders olduğu için zaten okumadan da az buçuk soru çözebildigim dersler olduğu için okuyup geçtim bilmediğim detayları okurken öğrenmiş oldum .. Mesela şuan sanat tarihine bakıyorum hiç bisey anlamıyorumOooo masaAllah ben daha anca göz gezdiriyorum nasil yapiyorsun okuyum not mu aliyorsun
Sare börek yarışması başlamış canım sanada başarılar dilerimBaşlasam bırakamamda, başlayamıyorum sıkıntı orda :)
canım ben yetişemedim ona yaaa, katılamadım bu kez, oyda kullanmadım karar veremedimSare börek yarışması başlamış canım sanada başarılar dilerim
kız senin böreğim vardı diye hatırlıyorum ben .ay yanlışmı hatırlıyorum ... bi dahaki sefere o zaman .. 2 oy kulanıla biliyor sarem arada kaldığın tarifler varsa...canım ben yetişemedim ona yaaa, katılamadım bu kez, oyda kullanmadım karar veremedim
baya kalabalıklaşmişiz .... tekrar hoşgeldiniz ....Selamlar...
Istedim ki hepimiz burda calıştıgimz üniteleri paylaşalım.
Birbirimize destek olalım...tecrubelerimizden faydalanalim..
Henüz kayıtlarimiz baslamadı gerci ama..yavas yavas calismaya baslamak istiyorum..
@cesminazz ---ilahiyat--- 2. Sinif
aeben ---ilahiyat--- 1.sınıf
@mikrodalga -ilahiyat--- 1.sınıf
YagmurunEllerii ...iktisat... 1.sınıf
bulca ... işletme... 2. Sınıf
Sare Lavinya ... adalet ... 2.sınıf
@kanikey ...işletme... 4.sınıf
@sarfansari ...işletme... 3.sınıf
Powerfull -ilahiyat--- 1.sınıf
nedeyim -ilahiyat--- 1.sınıf
@sevincsari Kamu Yönetimi ....3.sınıf
@sevcan... .. İşletme Yönetimi 2. sinif
@ElmiraBugdayci .... Kamu Yönetimi 3.sınıf...
@yusra63 ...işletme... 3.sınıf
kek yarışmasına katılmıştım belki ordan aklında kalmıştır canım,kız senin böreğim vardı diye hatırlıyorum ben .ay yanlışmı hatırlıyorum ... bi dahaki sefere o zaman .. 2 oy kulanıla biliyor sarem arada kaldığın tarifler varsa...
demek ordan aklımda kaldı .. bidahaki yarışlara bekliyoruz .kek yarışmasına katılmıştım belki ordan aklında kalmıştır canım,
bugün kullanıcam bakalım oylarımı hayırlısı :)
Malesef benim bilgim yok canm
Kaç ünite var kitaplarında 11 mi.Ben de 8 var hepsinde. Vizede 4 o yüzden.kızlar günaydın, ben medeni usul hukuku 4. üniteyide bitirdim, vizede 6. üniteye kadar sorumluymuşuz, ama 3 ve 4. ünitede iyi değilim. bugün başa dönüp tekrar edicem
hepsi 10 ünite, vizeleri 4 üniteden yapmışlar, ama bitek bu ders 6 üniteKaç ünite var kitaplarında 11 mi.Ben de 8 var hepsinde. Vizede 4 o yüzden.