- 16 Haziran 2008
- 1.728
- 1.527
Yok maalesef. Annem bu konuda dersini aldı diye düşünüyorum ama kendi de farkında çünkü para konusunun kazıklandığının. Kardeşlerimi özel okula gönderiyo ben de diş hekimliği okuyorum devlette ama bütün malzemeleri biz alıyoruz en pahalı bölümlerden bi tanesi her gün ya okul ya stajım var ayrı işte de çalışamıyorum mezun olmadan iş bulup kendi başımın çaresine bakamam yani.+++++++++
bence konu sahibesi derhal bir avukat basvurup parayi kurtarmali. Yoksa annesi paralari bu isiz sapsiz tipe yedirip heba edecek.
Konu sahibesi yardimci olacak, amcan, halan var mi?
Yok maalesef. Annem bu konuda dersini aldı diye düşünüyorum ama kendi de farkında çünkü para konusunun kazıklandığının. Kardeşlerimi özel okula gönderiyo ben de diş hekimliği okuyorum devlette ama bütün malzemeleri biz alıyoruz en pahalı bölümlerden bi tanesi her gün ya okul ya stajım var ayrı işte de çalışamıyorum mezun olmadan iş bulup kendi başımın çaresine bakamam yani.
Yok maalesef. Annem bu konuda dersini aldı diye düşünüyorum ama kendi de farkında çünkü para konusunun kazıklandığının. Kardeşlerimi özel okula gönderiyo ben de diş hekimliği okuyorum devlette ama bütün malzemeleri biz alıyoruz en pahalı bölümlerden bi tanesi her gün ya okul ya stajım var ayrı işte de çalışamıyorum mezun olmadan iş bulup kendi başımın çaresine bakamam yani.
DeğilAdam evli mi
Evlensinler ozaman.niye gayrimesru yasiyorlarki
O kadar haklısınız ki... 3 çocuk annesi bir kadının yaşadıkları elbette çocuklarını da ilgilendirir.Şu durumda hiçte yaşadıkları sadece onu ilgilendirmez.
Muhtemelen konu sahibi annesi içinde üzülüyo. sonuçta adam parayla başkasına düğün yapıcakmış bi aralar.
Ayrıca kardeşlerinin yabancı bi adamla aynı evde yaşamasını istememesi en doğal hakkı. Anne-baba boşandığında bile çocuklara fikirleri soruluyo.
Dedim tabiki de ama annem onu sevdiğini söylüyo. Ben mi bu kadar takığım bu konuya yoksa cidden cehennem mi yaşıyorum ben de bilemiyorum çoğu zaman. Normal bi hayatım olsun kardeşlerim de normal çocukluk geçirsinler istiyorum sadeceBekar bir kadinin iliskisi olmasi son derece dogal
Bu konuda anormal olan adamin kotu biri olmasi ve sizin bu kadar konuya takik olmaniz
Hic annenizi karsiniza alip konustunuz mu?
Sorun biriyle beraber olman degil bu adamla olman dediniz mi?
Onun daha iyi birini hak ettigini soylediniz mi?
Bahsettiginiz turde bir adamin evde olmasi dogru degil bu konuda haklisinizDedim tabiki de ama annem onu sevdiğini söylüyo. Ben mi bu kadar takığım bu konuya yoksa cidden cehennem mi yaşıyorum ben de bilemiyorum çoğu zaman. Normal bi hayatım olsun kardeşlerim de normal çocukluk geçirsinler istiyorum sadece
Bu adam babandan kalan paraları bitirene kadar anneni bırakmaz üstüne borca da sokar öyle gider olan size olur senin yaşın reşit payına düşeni al mahkemeyle bile olsa al mezun olunca kardeşlerinin vesayetini de al gerekirse 5yıldır annenle evlenmeyen adam bu saatten sonra canım cicim için annenin yanında durmaz niyeti para annen de nasıl anlamıyo kız evlatları var önceliği siz olmalıydınız
Yanlış anlama eltim 2çocuğuyla 25yaşında dul kalmış ama köyde evinde durmaya devam ediyo kpler de kızım gençsin evlenmek istersen demişler asla çocuklarım bana yeter demiş ki hala da soran olsa öyle der
Yorumlar için teşekkürler ama şöyle bişi var tamam annem aşırı fedakar bir anne değil belki ki biz onunla babam hayattayken bile hiç anlaşamazdık. Ama bizi seviyor kardeşlerimi de. Ben bizi istememesi hakkındaki korkuları taşıyorum tabi ki ama ona bunu ne zaman yansıtsam bizi bırakmayacağını söyledi. Ki bi hafta önce kendisiyle bu durumun beni çok etkilediğini psikiyatra gittiğimi ilaç yazıldığını anlattım bu konuda çok endişelendi. Ha geri adım da atmıyor o ayrı. Bana dedi ki hayatta neler yaşayanlar var bu kadar kafana takma bunu. Biz 5 yıldır beraberiz o benim sevgilim niye hala alışamıyorsun. Bunlardan ne çıkarmam gerekiyor bilmiyorum ama hadi ben yetişkinim artık görüşmiycem desem çekip gitsem belki elinden bişi gelmez ama sanmıyoeum çocukları bıraksın. Hatta sürekli ben çalışmaya başlayınca benim yaşadığım şehre gelmekten bahsediyo biz de geliriz seninle beraber diyo gerçi ben istemiyorum açıkçası annemi yanımda bu beni nasıl bir evlat yapar bilmiyorum ama travma yaşadım resmen anneme kızgınlığım dinmiyo hiç, kendi psikolojim mahvoluyorAnnen bu adamla bozmuş kafayı belliki. Sen derslerine güzel çalış mezun ol ve çalışmaya başla. Kardeşlerini yanına al. Annen umursamaz bence keyfine bakar. Kardeşlerine sen göz kulak olursun. Başka bir şey gelmiyor aklıma. Allah yardımcın olsun canım benim
arkadaşlar ben yeniyim sitede sırf bu konu için üye oldum. Bazı şeylerle başa çıkamıyorum bana bilen varsa yolunu göstersin. Uzun yazıcam biraz ama LÜTFEN vakit ayırıp okuyun benim için çok önemli. En başta söyliyeyim düşüncelerinizi merak ediyorum ama acıyan yorumlar istemiyorum. Benim babam 5 sene önce vefat etti kendisi doktordu annem de hemşire. Üniversitede tanışıp evlenmişler bi sene sonra da ben doğmuşum zaten hatta ben doğduğumda babam hala okuyomuş. Neyse ben 22 yaşındayım ve babamın vefat ettiği senenin yazında ben yurtdışı tatiline çıktım bi 2 hafta kadar yoktum geldiğimde annemin konuşmalarını falan duydum. Yok dedim olmaz böyle bişi ama kurt düşmüştü bi kez içime meğer cidden biriyle konuşuyormuş. O zamanlar çok ağladım vaz geçirmeye çalıştım. Ben de üniversite sınavına hazırlanıyordum bi de psikolojim çok bozuldu her şey üst üste gelince. İki de kız kardeşim var benim ama onlar biraz tekne kazıntısı küçükler benden baya 11-12 yaş var aramızda. Aynı yıl bi haftasonu sabahı annem hepimizi toparladı kızların kursu vardı onları bırakmak için dedi ki seni de götüreyim dersaneye bırakayım orda çalış. Ben gitmek istemedim çünkü sevmiyodum zaten dersaneyi ısrar edince annem işkillendim yine. Allah affetsin o gece adam annemle kalmış. Hala bizi o gün evden gönderdi diye kırgınım ona ki bunu 4-5 defa yaptı. Şimdilerde bu konuyu açtığımda diyo ki adamı çok iyi tanımıyodum o sıralar nasıl sizle aynı evde bırakabilirdim. Ama adamı hiç getirmeyebilirdi ya da onu evden çıkartabilirdi. Neyse böyle böyle çok olaylar yaşadım adam zaten ipsiz sapsız biri annemin çalıştığı hastanede şoförlük yapıyo ordan tanışmışlar ama tipinde meymenet yok derler ya aynen öyle annemden de 10 yaş küçük bi de. Ben 5 sene bunu çektim Allah biliyo ya yüreğim kaldırmadı alışamadım hiçbir zaman. Yazları zorla hep beraber tatile çıkmaya zorlardı annem beni halbuki ben istemiyordum o adamla gitmek ağlasam sızlasam yalvarsam etki etmiyodu ama anneme. O kadar inatçı ve bencil ki. Üniversiteyi ilk senemde kazandım diş hekimliği okuyorum 4. Senem bitti bu sene dersler yoğun diye zaten yılın toplam 2-3 ayını evde geçirebiliyorum ama o aylar seneler gibi geçiyor dayanamıyorum o evde hatta bi ara adam her gece geliyodu akşam yemeğini kahvaltıyı beraber yapıyoduk nasıl bir midesizlik depresyona girdim bu durum yüzünden intiharı bile düşündüm ama şuan öyle bişi yok çok şükür ama dayanamıyorum. Bu senenin başında annemle ayrıldılar çünkü adam bunu aldatıyormuş ayrıca annem buna para vermiş araba alıcak adam diye. Benim babamın kazanıp biriktirdiği kardeşlerimin rızkını o adama vermiş. O derece gözü kör siz düşünün. Peki adam napmış dersiniz? O parayla köyde bi kıza düğün yapıcakmış. Annem öğrenince çıldırdı adam da diyomuş ki ben seni bırakmayı düşünmüyorum. Hem evlencek hem metres yapcak ki annemi bile aldatan bi adam bu. Bunlar mahkemelik oldu falan ama parayı da alamadı annem. Neyse uzatmıyım bu yaz eve döneli 1 hafta oldu ve barıştıklarını öğrendim gizliyomuş benden. Diyo ki biz aramızda hallettik senin anlamayacağın şeyler var. Ben anladım bu kadın bu adamdan ayrılmadıysa bu olaylara rağmen daha da ayrılmazlar ama ben bunu kaldıramıyorum. Benim mezuniyetime 1 sene kaldı hadi ben iş bulup kendimi kurtarsam küçük kardeşlerim var onlar kim bilir nasıl psikolojide yetişicekler anlamaya başlayınca bu olayları. Böyle bi ailede yetişip nasıl güçlü sağlıklı kadınlar olucaklar? Onun yerine ben utanıyorum. Arkadaşlarıma da anlatamıyorum bu durumu bana acıyarak bakıcaklar diye sadece genel hatlarıyla biliyolar. Ne konuşucak kimsem var ne de bu olayı çözemiyorum. Aile büyükleriyle git konuş demeyin ihtimal dışı çünkü çoğuyla görüşmüyoruz bile annemin kendi ailesi de biliyo. Beni de dinlemiyo annem. Adam kötü bişi yapsa da affediyo. İçim daralıyo benim de konuşmak istedim. Benimle aynı durumda olan varsa da yazabilir mi. Bazen tek düşünebildiğim bu durum oluyo, hayatım bunlardan oluşuyomuş gibi. Psikiyatra gitmiştim 5-6 ay önce birazını anlatmıştım antidepresan vermişti ama kullanmamıştım başlamalı mıyım sizce tekrar gidip. Ben bu olayı değiştiremiyorum sadece BAŞA ÇIKABİLMEYİ öğrenmek istiyorum.