- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.443
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldu bunların hepsi dediklerinizi yaptım işe yaramadı sonucundaMerhaba
Anneniz bekar bir lafın sevgilisi olması çok doğal evet ama kız çocukları varken onu sizin rızanız olmadığı halde eve sokması gerçekten yanlış. Ben annenizle konuşup konuşamadığınızı merak ettim? Yani mesela annenize bu adam paramızı yemeye çalışıyor desen ne tepki verir? Geçenlerde biri dinsizin hakkından imansız gelir demişti acaba anneniz sizi kaybedeceğinin farkına varsa bu onun için caydırıcı olur mu? Mesela bir sinir krizi geçirir gibi yapsanız anneniz endişelenip en azından sizin için o adamı evden uzak tutmaz mı?
Böylesine gözü kör olmuş çocuklarını düşünmeyen kendisini düşünmeyen bir anneyle büyümelerindense sizin gibi güçlü akıllı bir ablayla büyümeleri çok daha iyi olur emin olunT
teşekkür ederim ben de hemen iş bulmayı istiyorum hemen bi dayanağım olsun ayaklarım yere bassın diye ama çocuklar zaten babasız büyüyo annelerinden nasıl ayırıcam yazık değil mi?
Hmm pek öyle değil gibi ya, kadın kocasından kalanları cinsel yönden kullanmak için genç adama veriyor. Genç adam da bu kadını maddi olarak sömürüyor, ama kadından aldıkları ile başka bir kıza düğün yapacağını söylüyor, anne bunu duyunca çıldırıyor, adamla davalık oluyorlar ve çocuklar bütün bu seviyesizliğe şahit oluyor ve neredeyse bu adamla aynı evi paylaşıyorlar.Annen bekar bir kadın. Sevgilisi olması çok doğal. Yaşadıkları da sadece kendisini ilgilendirir.
O zaman annenizden sizin iyiliğiniz için maddi olarak menfaatlerinizi korumasını net bir şekilde isteyin ve bence bu kadar üzülmeyin. Artık yetişkin bir genç kadınsınız bu sizin hayata ve insanlara bakış açınızı etkiler. Kendinizi yıpratmayın. Kardeşlerinizi ve kendinizi koruyun,gözünüz açık olsun o yeter. Anneniz akıllı bir kadın ise vicdanlı bir anne ise zaten sizin menfaatlerinizi düşünürOldu bunların hepsi dediklerinizi yaptım işe yaramadı sonucunda
Adamla kadın aynı evde hiç yaşamamış ve hatta çocuklar evde yokken görüşmüşler. Para kadının parası vücut onun vücudu. Gurur da onun gururu. Kaldı ki bunlar olmadan önce, konu sahibi daha ilk ogrendiginden beri istemiyor. Yani annesinin sevgilisini değil, annesinin bir sevgilisi olmasını istemiyor. Bakin ben bir kadin olarak annenin yaptiklarini onaylamiyorum zira hic bir kadin kendini bir erkege ne maddi ne manevi yönden kullandirmamali. Ama yapıyorsa da öz çocukları dahil kimse karışamaz. Bu onun hayatı.Hmm pek öyle değil gibi ya, kadın kocasından kalanları cinsel yönden kullanmak için genç adama veriyor. Genç adam da bu kadını maddi olarak sömürüyor, ama kadından aldıkları ile başka bir kıza düğün yapacağını söylüyor, anne bunu duyunca çıldırıyor, adamla davalık oluyorlar ve çocuklar bütün bu seviyesizliğe şahit oluyor ve neredeyse bu adamla aynı evi paylaşıyorlar.
Şimdi modernlik başka şey, seviyesizlik başka. Bir anne çocuklarına bunları yaşatmamalı, böyle örnek olmamalı.
1.Kardeşleri kimseyle aynı evde yaşamıyor. 2.Yaşadıkları annesinin bileceği iş. Koca kadın. Aklı varsa kendini kullandirmaz. Kullandiriyorsa kimseyi ilgilendirmez.3. Konu sahibi bunlar hiç yaşanmadan daha annesinin bir sevgilisi olduğunu öğrenir öğrenmez tepki vermiş. Tipik ortadoğu anlayışı. Koca öldüyse kadın da yaşarken ölmeli.Şu durumda hiçte yaşadıkları sadece onu ilgilendirmez.
Muhtemelen konu sahibi annesi içinde üzülüyo. sonuçta adam parayla başkasına düğün yapıcakmış bi aralar.
Ayrıca kardeşlerinin yabancı bi adamla aynı evde yaşamasını istememesi en doğal hakkı. Anne-baba boşandığında bile çocuklara fikirleri soruluyo.
Kötü hissetmen normal. Annen için üzülmen de normal.ama karışamazsın. Sen bu adama değil genel olarak annenin hayatında biri olmasına karşısın çünkü bu olaylar hiç yaşanmadan önce, daha öğrenir öğrenmez tepki vermişsin. Biz genel olarak böyleyiz. Baba ölünce anne de bir daha erkek yüzü görsün istemiyoruz. Oysa tam tersi olsaydı ölen annen olsaydı baban evlenmişti çoktan bir de kardeş getirmişti. Burada anneni ayıplayanlar dahil kimse de sesini çıkarmazdı. Ben hiçbir kadının maddi manevi kendisini kullandirmasini onaylamam. Annen doğru yapıyor da demiyorum. Diyorum ki koca kadın. Yanlış onun yanlışı. Sen fikrini söylersin biter. Gerisi ona kalmış.Sizce normal mi bu endişeden içim içimi yiyor çünkü kötü bişey olcak diye. Çevremde de başına hiç böyle bişi gelen bi insan yok. Annemin yaptıkları yanlış ama kendi yanlışı diyorum ama öyle hissedemiyorum. Normalleştireyorum bi türlü. Bende de mi sorun var sizce?
1.Kardeşleri kimseyle aynı evde yaşamıyor. 2.Yaşadıkları annesinin bileceği iş. Koca kadın. Aklı varsa kendini kullandirmaz. Kullandiriyorsa kimseyi ilgilendirmez.3. Konu sahibi bunlar hiç yaşanmadan daha annesinin bir sevgilisi olduğunu öğrenir öğrenmez tepki vermiş. Tipik ortadoğu anlayışı. Koca öldüyse kadın da yaşarken ölmeli.
Yorumlar için teşekkürler ama şöyle bişi var tamam annem aşırı fedakar bir anne değil belki ki biz onunla babam hayattayken bile hiç anlaşamazdık. Ama bizi seviyor kardeşlerimi de. Ben bizi istememesi hakkındaki korkuları taşıyorum tabi ki ama ona bunu ne zaman yansıtsam bizi bırakmayacağını söyledi. Ki bi hafta önce kendisiyle bu durumun beni çok etkilediğini psikiyatra gittiğimi ilaç yazıldığını anlattım bu konuda çok endişelendi. Ha geri adım da atmıyor o ayrı. Bana dedi ki hayatta neler yaşayanlar var bu kadar kafana takma bunu. Biz 5 yıldır beraberiz o benim sevgilim niye hala alışamıyorsun. Bunlardan ne çıkarmam gerekiyor bilmiyorum ama hadi ben yetişkinim artık görüşmiycem desem çekip gitsem belki elinden bişi gelmez ama sanmıyoeum çocukları bıraksın. Hatta sürekli ben çalışmaya başlayınca benim yaşadığım şehre gelmekten bahsediyo biz de geliriz seninle beraber diyo gerçi ben istemiyorum açıkçası annemi yanımda bu beni nasıl bir evlat yapar bilmiyorum ama travma yaşadım resmen anneme kızgınlığım dinmiyo hiç, kendi psikolojim mahvoluyor