- 11 Şubat 2023
- 7.149
- 12.919
Balayı yolunda ailene ne diye haber edip eşinin alakasi olmayanseye maruz bırakıyorsun ? Ya kapanın ya açılın kararınızı verin böyle istiyorum diyin. Sizi reddedeceklerini sanmiyorum.Merhabalar herkese çok uzun yıllar önce kendi istediğimle tesettüre girdim.Çalıştım okudum yıllar yıllar geçti üstünden.Daha sonra evlenmeye karar verince içimden yine kendi isteğimle açılmak geldi.Bunun doğru zamanının düğünün ertesi günü balayına çıkarken ki zaman olduğunu düşündüm.Eşim kılık kıyafetime asla karışmaz.Neyi nasıl istersen öyle yaşa kimseyi karıştırma der hep.Açıldığımı kız kardeşimle paylaşınca balayı yolunca annemin eşime hakaret dolu telefonuyla şoka girdik.Ablam babamın beni red edeceği mesajlarıyla bizi unut bi daha göremezsin demesi silip beni engellemesiyle dünyam başıma yıkıldı.Yanımda sevdiğim aşık olduğum evlendiğim adam dimdik yanımda destek neyi istersen yap derken,öz be öz ailem anne abla kız kardeşimin tepkisiyle öldüm öldüm dirildim korkudan.Eşim napcaksın dedi şimdi.Ben tekrar örtünüp vebal günahı onlara yüklüyorum dedim.Denize havuza eşimle gittiğimiz çoğu yere açık gittim.İçim asla rahat etmedi o olaylar geçeli de 4yıl olacak.Şimdi Allahın izniyle bi ay sonra anne olucam.Evladımla da gizli saklı yaşamak istemediğim için bugün doktor kontrolüne giderken açıldım.Eşim yine ne istersen yap karışmıyorum dedi.Sadece en başta yapacağını en sonda yapıyorsun diyip içerledi biraz.Gebelik dolayısıylada hormonlar tavan.Ben şimdi eski tepkiyi almadan,o travmayı bi daha yaşamadan bu süreci nasıl geçerim?Evime ailem pek gidip gelmez.Benimle onlarla açık halli ilk karşılaşmam nasıl olmalı?tekrar kız kardeşim veya ablamla paylaşırsam ,annemin yine eşimi hakaretlerle aramasına eşimle bi daha dayanamayız biz.Artık anne de olcam inşallah bişi demez karışmazlar bana artık diyorum bi yandan da çok komik buluyorum koca kadına eşi varken bu şekilde davranılması.Doğumdan sonra hepsi bi arada olursa o an hastane odasında ben artık örtmüyorum saçımı mı diyim aaayy ne diyim?Lütfen çok parlak etkili planlar bekliyorum.Yardımcı olabilir misiniz?