Annemin sevgilisi var

Qoeengirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2018
21
28
28
arkadaşlar ben yeniyim sitede sırf bu konu için üye oldum. Bazı şeylerle başa çıkamıyorum bana bilen varsa yolunu göstersin. Uzun yazıcam biraz ama LÜTFEN vakit ayırıp okuyun benim için çok önemli. En başta söyliyeyim düşüncelerinizi merak ediyorum ama acıyan yorumlar istemiyorum. Benim babam 5 sene önce vefat etti kendisi doktordu annem de hemşire. Üniversitede tanışıp evlenmişler bi sene sonra da ben doğmuşum zaten hatta ben doğduğumda babam hala okuyomuş. Neyse ben 22 yaşındayım ve babamın vefat ettiği senenin yazında ben yurtdışı tatiline çıktım bi 2 hafta kadar yoktum geldiğimde annemin konuşmalarını falan duydum. Yok dedim olmaz böyle bişi ama kurt düşmüştü bi kez içime meğer cidden biriyle konuşuyormuş. O zamanlar çok ağladım vaz geçirmeye çalıştım. Ben de üniversite sınavına hazırlanıyordum bi de psikolojim çok bozuldu her şey üst üste gelince. İki de kız kardeşim var benim ama onlar biraz tekne kazıntısı küçükler benden baya 11-12 yaş var aramızda. Aynı yıl bi haftasonu sabahı annem hepimizi toparladı kızların kursu vardı onları bırakmak için dedi ki seni de götüreyim dersaneye bırakayım orda çalış. Ben gitmek istemedim çünkü sevmiyodum zaten dersaneyi ısrar edince annem işkillendim yine. Allah affetsin o gece adam annemle kalmış. Hala bizi o gün evden gönderdi diye kırgınım ona ki bunu 4-5 defa yaptı. Şimdilerde bu konuyu açtığımda diyo ki adamı çok iyi tanımıyodum o sıralar nasıl sizle aynı evde bırakabilirdim. Ama adamı hiç getirmeyebilirdi ya da onu evden çıkartabilirdi. Neyse böyle böyle çok olaylar yaşadım adam zaten ipsiz sapsız biri annemin çalıştığı hastanede şoförlük yapıyo ordan tanışmışlar ama tipinde meymenet yok derler ya aynen öyle annemden de 10 yaş küçük bi de. Ben 5 sene bunu çektim Allah biliyo ya yüreğim kaldırmadı alışamadım hiçbir zaman. Yazları zorla hep beraber tatile çıkmaya zorlardı annem beni halbuki ben istemiyordum o adamla gitmek ağlasam sızlasam yalvarsam etki etmiyodu ama anneme. O kadar inatçı ve bencil ki. Üniversiteyi ilk senemde kazandım diş hekimliği okuyorum 4. Senem bitti bu sene dersler yoğun diye zaten yılın toplam 2-3 ayını evde geçirebiliyorum ama o aylar seneler gibi geçiyor dayanamıyorum o evde hatta bi ara adam her gece geliyodu akşam yemeğini kahvaltıyı beraber yapıyoduk nasıl bir midesizlik depresyona girdim bu durum yüzünden intiharı bile düşündüm ama şuan öyle bişi yok çok şükür ama dayanamıyorum. Bu senenin başında annemle ayrıldılar çünkü adam bunu aldatıyormuş ayrıca annem buna para vermiş araba alıcak adam diye. Benim babamın kazanıp biriktirdiği kardeşlerimin rızkını o adama vermiş. O derece gözü kör siz düşünün. Peki adam napmış dersiniz? O parayla köyde bi kıza düğün yapıcakmış. Annem öğrenince çıldırdı adam da diyomuş ki ben seni bırakmayı düşünmüyorum. Hem evlencek hem metres yapcak ki annemi bile aldatan bi adam bu. Bunlar mahkemelik oldu falan ama parayı da alamadı annem. Neyse uzatmıyım bu yaz eve döneli 1 hafta oldu ve barıştıklarını öğrendim gizliyomuş benden. Diyo ki biz aramızda hallettik senin anlamayacağın şeyler var. Ben anladım bu kadın bu adamdan ayrılmadıysa bu olaylara rağmen daha da ayrılmazlar ama ben bunu kaldıramıyorum. Benim mezuniyetime 1 sene kaldı hadi ben iş bulup kendimi kurtarsam küçük kardeşlerim var onlar kim bilir nasıl psikolojide yetişicekler anlamaya başlayınca bu olayları. Böyle bi ailede yetişip nasıl güçlü sağlıklı kadınlar olucaklar? Onun yerine ben utanıyorum. Arkadaşlarıma da anlatamıyorum bu durumu bana acıyarak bakıcaklar diye sadece genel hatlarıyla biliyolar. Ne konuşucak kimsem var ne de bu olayı çözemiyorum. Aile büyükleriyle git konuş demeyin ihtimal dışı çünkü çoğuyla görüşmüyoruz bile annemin kendi ailesi de biliyo. Beni de dinlemiyo annem. Adam kötü bişi yapsa da affediyo. İçim daralıyo benim de konuşmak istedim. Benimle aynı durumda olan varsa da yazabilir mi. Bazen tek düşünebildiğim bu durum oluyo, hayatım bunlardan oluşuyomuş gibi. Psikiyatra gitmiştim 5-6 ay önce birazını anlatmıştım antidepresan vermişti ama kullanmamıştım başlamalı mıyım sizce tekrar gidip. Ben bu olayı değiştiremiyorum sadece BAŞA ÇIKABİLMEYİ öğrenmek istiyorum.

T
Ya kıyamam sana. Mezun olduktan sonra iş bul hemen kardeşlerini de al yanına o adamın ne yapacağı belli olmaz hiç güven veren biri değil annenin gözü kör zaten bunları göremiyor
teşekkür ederim ben de hemen iş bulmayı istiyorum hemen bi dayanağım olsun ayaklarım yere bassın diye ama çocuklar zaten babasız büyüyo annelerinden nasıl ayırıcam yazık değil mi?

bazı anneler değişmez. yani annenizin bu adamdan sizin isteğinizle vazgeçeceğini düşünmüyorum.

adama araba parası verecek kadar durumu iyiyse, ki babanız doktormuş bence babanızdan da yüklü miktarda para kalmıştır, siz kullanın. küçük değilsiniz kendiniz yapabilirsiniz. tatillerde eve dönmeyin mesela, yurt dışında geçirin. kardeşlerinizi yurt dışına yaz okullarına gönderin. evet annelerinden koparlar ama bu derece çarpık bir aile hayatında bulunmalarından iyidir. akılları ermeye başlayınca zaten anlarlar onlara yaptığınız iyiliği.

annenizin karşısına dikilip "biz böyle böyle yapacağız, bize para vereceksin" demekten başka şansınız yok gibi geliyor bana. en azından siz kardeşlerinizi ve kendinizi kurtarın.

T

teşekkür ederim ben de hemen iş bulmayı istiyorum hemen bi dayanağım olsun ayaklarım yere bassın diye ama çocuklar zaten babasız büyüyo annelerinden nasıl ayırıcam yazık değil mi?
Ama o adam kardeşlerine zarar verirse Allah korusun anneniz bunu düşünmüyor gözü kör olmuş ama sen düşün bir de yapar mı bunu var mı potansiyel adamda ?
Belki de sen kardeşlerini götürmeye kalkınca annenin aklı başına gelir ya bırakırsın yanaşır giderim falan dersin işine mi gelir yoksa götürme mi der annen ?

Baba tarafından akrabanız yok mu babannen amcan falan? Kardeslerini onlar yanına alsa annende senin tabirinle kör olmus zaten baksana elin adamı icin sizi evden cıkarıp oraya buraya göndermiş onlarda ne hali varsa görsün. Annen nasıl güvenipte adamı eve kadar getiriyor 3 kız evladı varken. Kardeslerinin o evde olmaması lazım Allah korusun neler görüyoruz duyuyoruz

Annenden sürekli para al. Okulda şu için de yüklü miktarlar olsun. Yurtdışına çıkıcaz okulla de yine iste sonra iptal oldu para yandı de. Böyle böyle aldıklarını bi hesap açtır oraya koy.
Ya da bi avukata danış hani babandan kalan paradan hakkını alabiliyor musun onu öğren. Kendini garantiye alman gerek.

Birikmiş çok para yoktı maalesef çoğunu o adama vermiş zaten. Babam kanser dolayısıyla vefat etti o yüzden paranın çoğu zaten yurtdışındaki tedavilere harcanıyodu. 3 tane evimiz var rinde biz oturuyoruz diğerleri kiracıda ama annem gizel yetişsinler diye özel okula gönderiyo çocukları yani fakir yaşamıyoruz ama zengin de yaşamıyoruz

çözüm üretmek tabi ki isterim ama konuyu okuyunca sinirlendim, gerçekten sinirlendim.
ebeveynler neden çocuklarının hayatının içine eder böyle?
bu tür konular da söylenir genelde, ben de söylüyorum. Evlilik, anne- baba ehliyeti getirilmeli. Yanılmıyorsam Küba'da evlilik öncesi ve çocuk sahibi olmadan önce ciddi eğitimler veriliyordu, ah keşke burda da öyle olsa.

Akrabalardan hayır gelmez tek olsam ben yaparım yine de kardeşlerim küçük daha onların yanında gelecekleri biter

İzin vermez beni bile salmıyo tatillerde gelmek istemeyip okuduğum şehirde kalmama. Adamdan zarar gelir falan da demeyin lütfen öyle bişeyini görmedim adam iyi anlaşıyo bence onlarla ama hayatta her şey olabilir artık biliyorum öz baba bile neler yapıyo yavrularına aklımdan uzak tutuyorum bunu mezun olayım yanıma almaya çalışıcam zaten kardeşlerimi

Akrabalardan dedim ya hayır gelmez babannem var da iyi biri değil bakamaz çocuklara amcamın yeni çocuğu oldu iki bebeği var öğretmen zaten

Herkes çocuk yapmamalı zaten ben hep söylüyorum. Hatta psikolojim böyle kalırsa ben de yapmıycam çocuk. İyi bakamayıp yazık etmem kimseye

Aklı başında kuzum benim. Böyle birşey yaşamadım çok empati kuranadım ama Annene tavır al yaptığjnın çok çirkin ve gurur kırıcı olduğunu söyle. Utandığını söyle. Kardeşlerin için endişelendiğini söyle. Ya evlensin ya da ayrılsın. Pes vallahi. Anne liğe yakışmıyor tavırları. En azından paranızı yedirmesin

Nikahsız elin adamı ile yaşıyor bir de babandan birikeni elin adamına veriyor. Canım Allah anneni islah etsin sizin rızkınızı nelere harcıyor.
Teşekkür ederim ama böyle mesajlar atmayın ben de farkındayım ne kadar kötü durumda olduğunun ama iyi gelicek şeylere örneklere düşüncelere ihtiyacım var

Annen bekar bir kadın. Sevgilisi olması çok doğal. Yaşadıkları da sadece kendisini ilgilendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…