Annemin sevgilisi var

Valla güzelim 3 yol var. Anneni adamı bırakması için ikna edeceksin ki zor görünüyor. Kardeşlerini yanına alacaksın ama bırakmaz diyorsun. Sen çekip git diyemem. Sende yanlarında kalıp en azından kardeşlerine göz kulak olacaksın o zaman. Çok zor gerçekten. Umarım annenin gözleri açılır ve sağlıklı düşünüp doğru kararı verir çocukları için.

Kendi hayatınıza odaklanın bence artık. Bende anneniz evliyken sevgili buldu sandım. Anneniz bekar bir kadın erkek arkadaşı olmasından daha doğal ne olabilir ki. Adamın yaptıklarını anlatmışsınız ama bu sizi değil annenizi bağlar. Sonuçta kaç yaşında insan. Siz yine uyarılarınızı yapın adamın yanlış yaptığını gördüğünüzde gerisini bırakın karışmayın bence. Zaten okulunuzun bitmesine 1 yıl kalmış kendi hayatınıza bakın bu kadar strese girmeyin canınıza yazık üzüldüğünüzle kalıyorsunuz.

Biraz bekleyin mezun olduktan sonra çalışmaya başlayınca alırsınız kardeşlerinizi yanınıza.

Son düzenleme:

Bir avukatla anlaşın. Babanızın mirasının bölüşülmesi için başvuru yapın. Annenizin şu anki erkek arkadaşına daha önce para kaptırdığını dava kayıtlarıyla ispat edip, eğer yapılabiliyorsa, kardeşleriniz reşit oluncaya kadar onların haklarının gözetiminin size verilmesini talep edin. Annenize harcamak için az bir kısım kalsın. Fazla parası kalmayınca adam terk eder belki.

Adamla hergün kahvaltı da ve akşam yemeğinde beraberlermiş kadının evinde, öyle diyor konu sahibi. Çocukların evine, yaşam alanına giriyorsa karışırlar tabii. Sizce bu adamın yüzünü görmek, evde beraber vakit geçirmek zorundalar mı? Söz hakları yok mu çocukların?

+++++++
+++++

Çocuklara yazık doktor babadan ipsiz sapsız serseriye kadar düşmüşler

Maalesef anneniz bu adamı bırakmayacak gibi görünüyor bari evlensinler de adını koysunlar. Sende okulunu bitirip İşe başladığın zaman kardeşlerini yanına alırsın onlara destek olursun. Yalnız bir kadın olarak Evet sevgiye eşe ihtiyaç duyabilir ama anneniz biraz abartmış hem kendisinden yaşça küçük bir adamla hem bekar bir adamla hem de kendisini para için kullanan bir adamla birlikte olmayı tercih ederek. Demek ki Annenizi de henüz olgunlaşmamış bazı şeyleri yaşayıp görerek olgunlaşacak Bu da onun sınavı diye düşünün o da bu şekilde hayat dersini alacaktır. Umarım bu sınav sizi zedelemez sizi yıpratmadan bu sınavdan geçer anneniz Ne diyelim

Arkadaşlar saçmalamayın lütfen çocuklar tabiki farkında değil olayın. Ben böyle bişey yapsam bişeylerin yanlış gittiğini farkedicekler hem annesiz hem babasız kalıcaklar ayrıca ben uzakta okuyorum yanıma alsam bütün her şeyleri değişmesi gerekicek. Hayatlarını almış olucam onlardan. Özel okula gidiyolar kemana baskete falan gidiyolar mirası alsam bile okul varken nasıl takip edebilirim ben bunu, hem kendi okulumu bitirip hem eve bakıp hem nasıl onların ödevlerine yardımcı olucam zaman ayırıcam. Yorum yazarken biraz daha gerçekçi olun lütfen.

Annenize miras davası açın yada mallara veya mallara ve bankadaki paraya tedbir koydurun
Belki annenizden para gelmezse o herifte defolup gider

Yazık günah babanızın onca yıl çalışıp çabaladığı parayı serseriler yiyor

+100000
Yazık o doktor babaya

Yahu arkadaşlar bu durumdada mi size ne diyorsunuz
Kadın efsunlanmis gibi asla gerçeği görmek istemiyor
Herifin teki 11 -12 yaşındaki kızların evine yatıya geliyor
Konu sahibinin babasindan kalan para annesinin sevgilisi düğün yapsın diye gidiyor üstelik kendi annesine metreslik teklif ediliyor
Nasıl konu sahibini ilgilendirmesin bu durum

Herşey dört dörtlükte olsa
benim babamın parasını yiyen adam mükemmelde olsa
bi evlat olarak babamın yıllarca doktorluk gibi büyük emekle elde ettiği kariyerin yağını balını kimselere yedirmem.
Yok öyle bi dünya..

+10000000
Konu sahibi annesine kiyamiyor ama annesi babasının parasına kıyım kıyım kiyiyor

Konuyu tam okumadim ama her türlü: Ver mahkemeye. Baban vefaat etti diye maas aliyorsa annen veya miraz kaldiysa, annen onu kafasina göre harcayamaz. Hem böyle anne olmaz olsun, acima, git avukata, sen de üni'yi siki tut bitir, güzel meslegin olacak, kardeslerine en iyi böyle yardimci olabilirsin.

Bazı yorumları okurken diyorum, ya ben başka bi dünyada yaşıyorum ya da o arkadaşlar..
Bizim ailede iki doktor yetişti ne zorluklarla göreve başladıklarini ben biliyorum
Herkes yaz tatilinde havuz deniz cafe uclemesinde takılırken onlar klimasiz sıcak odada test çözüyorlardi
Tam anlamiyla para kazanmaya başlamaları 12 seneyi buluyor nerdeyse
Sabahtan akşama durmadan ayaküstü nöbetler anlayışsiz hastalar akşam nöbet tuttuktan sonra durmadan sabah işe devam etmek 30 yaşına gelmeden kafada saç kalmaması

Mevzu parada değil annem kıyafete çok para harcıyor kardeşlerimi sürekli tatile götürüyor dese yine bir nebze ama bu çok ayrı bir durum

Kiza sanane diyorlar
Biraksinda annesi metres mi olsun o kiz olmadı başkasıyla evlenecek adam
Babasının kızlarım iyi hayat yaşasın diye bıraktığı parayi elalemin adami mi yesin
Bu adam Allah korusun kızlardan birine sarkarsa hadi kendi yapmadi bir gün çağırdığı bir arkadaşı akrabası kizlara zarar verirse
Belki evin anahtarının teki adamda var nereden bilecekler
Sanki başka ülkede yaşıyor bu insanlarda bir şey olmaz herkes özgür diyorlar

Ölen anne kalan baba olsaydı çok merak ediyorum konu sahibi dahil herkes bu şekilde mi yorum yapacaktı. Mesela üvey anne gelseydi yine çocuklar bu kadinin yüzünü görmek zorunda mi, söz hakları yok mu gibi yorum gelecek miydi. Peki annenin kendi hayatı hakkında hiç söz hakkı yok mu. Tekrar ediyorum ben hiçbir kadının ne maddi ne de manevi olarak kendini kullandirmasi taraftarı değilim. Kullandırmak derken de zerre kadar cinsellikten bahsetmiyorum. Ama eğer kadının kararı bu yöndeyse tek söz hakkı olan kadındır.

Bir kere sana kendimce fikrimi yazarak yardımcı olmaya çalıştım,saçmala diye konuya girişmek de neyin nesi??
İkincisi yaşları uygunsa dedim zaten illa cevap yazacaksan küçükler dersin düzgünce açıklama yaparsın. İyi alma hayatlarını o zaman gitsinler kurslarına.Hem psikolojileri ne olacak diyorsun hem de yaşadıkları hayat şöyle böyle...aynen bırakma annesiz, mutlu mesut yaşasınlar. Siz de sadece üzülün zaten bu cevaptan sadece sizin üzüldüğünüz belli onların hayatı yolundaymış. Üzülmekle yetinin bir kenarda,sorumluluk da almak istemiyorsanız ne diyelim neyi soruyorsunuz o halde burda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…