Sizce normal mi bu endişeden içim içimi yiyor çünkü kötü bişey olcak diye. Çevremde de başına hiç böyle bişi gelen bi insan yok. Annemin yaptıkları yanlış ama kendi yanlışı diyorum ama öyle hissedemiyorum. Normalleştireyorum bi türlü. Bende de mi sorun var sizce?Annen bekar bir kadın. Sevgilisi olması çok doğal. Yaşadıkları da sadece kendisini ilgilendirir.
Siz de mi benzer şeyler yaşadınız. Nasıl aştınız peki bu durumu?Öncelikle canım benim adamla annenin seks hayatı oldukça iyi gidiyor bu yüzden annen hayatta o adamı bırakmaz.Bu gibi durumlarda çocuk çoluğunu düşünmez akılları başında değildir(örnek, babam)
Bu furumu asla ama asla sen duzeltemezsin.Yapacağın şey kendi hayatını kurtarmaktır, bukadar ayrıca o artık bekar bir kadın ve belkide yıllardır ilk defa bukadar zevk alıyor. Onunda insan olduğunu unutma,adamın size tacizi yoksa bu yüzden ailesine sokuyordur.Tek olumsuz şey adama güvenip para yedirmiş olması.
Düğün olayını bozdu zaten annem kızı ve ailesini arayıp anlatmış kız da annemin yapamadığını yapıp atmış hayatından ama o parayla arabayı almış cidden adamavukata danış babandan kalan para için. gerekirse dava aç. elin herifi başka biri için düğün yapsın diye mi biriktirdi baban onu.
Allah ıslah etsin.
Annen bekar bir kadın. Sevgilisi olması çok doğal. Yaşadıkları da sadece kendisini ilgilendirir.
Konu sahibinin anlattığına göre adam annesini kullanıyor zaten . Verdiği parayı başkasıyla evlenmek için harcayacakmış ve kadına metreslik teklif etmiş . Adam normal biri olsa , zaten biz de burda konu sahibi bencillikle eleştirirdik diye düşünüyorumBence inatçı ve bencil olan sizsiniz.
Adam gerçekten de çöp gibi bir adammış ama siz adam ile ilgili değil , annenizin hayatında biri olsun istemiyorsunuz.
Peki ne istiyorsunuz? Kadın yalnız mı ölsün?
Siz il dışında okuyorsunuz, yazın birkaç ay geliyorsunuz. Kaldı ki ileride evlenip çoluk çocuğa ise karışınca bayramda seyranda anca goruseceksiniz.
Kardeşleriniz de aynı şekilde ilerleyecek. Ne yapsın bu kadın? Hayatını size adasın.
Adasın tabii, çok güzel. Siz büyüyüp evlenince mi razı geleceksiniz hayatında başkası olmasına?
Yoo, o zaman da 'kizindan hemen sonra düğün yapan annem, çok sinirliyim' diye konu acardiniz.
Tek kelimeyle bencilsiniz.
Sizi gönderip adamla yaşadıkları da sadece annenizi ilgilendirir. Neden deşiyorsunuz ki?
Siz sevgilinizin evinde kaldığınizda, ya da birlikte tatile gittiğinizde falan mesela. Annenize karşı sorumlu hissediyor musunuz kendinizi? Ya da kardeslerinize?
Ben mesela hissetmiyorum çünkü ayrı bir insanım. Ne ben birinin 'namusundan' sorumluyum de de biri benim
Umarım anneniz bu adamdan ayrılır ve gercek bir hayat arkadaşı bulur . Belki de yeni adamın annenizi gercekten mutlu ettiğine sahit olunca bazı fikirlerinizi degisir
ben artık 33 yaşına geldim.Bu durumu bebeğim olduktan sonra atlattım.Artık koy ....ne rahvan modundayım.İnanın boşa uzuyorsunuz kendinizi.Uzmeyip mantıklı davranırsanız avantajlı olursunuz.Siz de mi benzer şeyler yaşadınız. Nasıl aştınız peki bu durumu?
Yeni bi adam bulamıyo işte sıkıntı da orda psikoloğa bile gitti zamanında bu durum için ama aşığım diyo bırakamıyo. Yorumunuz beni sevindirdi de aslında annemin yaptığı yanlış ama ben de sizinki gibi bi bakış açısına sahip olmak istiyorum zaten günah ama onun günahı diyebilmek istiyorum ama bu adamın evleniceği yok zaten annem kendi söylüyo bunu gerçi böyle adamla evlenmesin de zaten de. Düzgün biriyle evlense yine rahatsız olurum istemesem de ama en azından teselli ederim kendimi adam iyi biri bi kötülük gelmez diye. En azından öyle tahmin ediyorum bilmiyorumBence inatçı ve bencil olan sizsiniz.
Adam gerçekten de çöp gibi bir adammış ama siz adam ile ilgili değil , annenizin hayatında biri olsun istemiyorsunuz.
Siz il dışında okuyorsunuz, yazın birkaç ay geliyorsunuz. Kaldı ki ileride evlenip çoluk çocuğa ise karışınca bayramda seyranda anca goruseceksiniz.
Kardeşleriniz de aynı şekilde ilerleyecek. Ne yapsın bu kadın? Hayatını size adasın.
Adasın tabii, çok güzel. Siz büyüyüp evlenince mi razı geleceksiniz hayatında başkası olmasına?
Yoo, o zaman da 'kizindan hemen sonra düğün yapan annem, çok sinirliyim' diye konu acardiniz.
Sizi gönderip adamla yaşadıkları da sadece annenizi ilgilendirir. Neden deşiyorsunuz ki?
Siz sevgilinizin evinde kaldığınizda, ya da birlikte tatile gittiğinizde falan mesela. Annenize karşı sorumlu hissediyor musunuz kendinizi? Ya da kardeslerinize?
Ben mesela hissetmiyorum çünkü ayrı bir insanım. Ne ben birinin 'namusundan' sorumluyum de de biri benim
Umarım anneniz bu adamdan ayrılır ve gercek bir hayat arkadaşı bulur . Belki de yeni adamın annenizi gercekten mutlu ettiğine sahit olunca bazı fikirlerinizi degisir
Annenden sürekli para al. Okulda şu için de yüklü miktarlar olsun. Yurtdışına çıkıcaz okulla de yine iste sonra iptal oldu para yandı de. Böyle böyle aldıklarını bi hesap açtır oraya koy.
Ya da bi avukata danış hani babandan kalan paradan hakkını alabiliyor musun onu öğren. Kendini garantiye alman gerek.
Bence inatçı ve bencil olan sizsiniz.
Yeni bi adam bulamıyo işte sıkıntı da orda psikoloğa bile gitti zamanında bu durum için ama aşığım diyo bırakamıyo. Yorumunuz beni sevindirdi de aslında annemin yaptığı yanlış ama ben de sizinki gibi bi bakış açısına sahip olmak istiyorum zaten günah ama onun günahı diyebilmek istiyorum ama bu adamın evleniceği yok zaten annem kendi söylüyo bunu gerçi böyle adamla evlenmesin de zaten de. Düzgün biriyle evlense yine rahatsız olurum istemesem de ama en azından teselli ederim kendimi adam iyi biri bi kötülük gelmez diye. En azından öyle tahmin ediyorum bilmiyorum