Annemin sevgilisi var

Anneniz duzelmez kendi basinizin caresine bakmaniz gerekiyor mezun olup hop diye is bulup oyle hemen hayat kurmak zor zannediyorum ki babanizdan kalan birseyler para falan var bunlar icin bir avukatl gorusun aylik size dusenin size verilmesi yonunde ornegin adama 20 bin verdi diyelim o pra babanizdansa 3 unuzunde hakki var evli olmadigi birine kafasina gore harcayamaz hos evlide olsa harcayamaz ispat edilince ama bu isler icin mahkeme acmaniz lazim bildigim
Zaten aileninde geliri azalacagindan muhtesem asigin ortadan kaybolacagini dusunuyorum

Ama en guzeli baba tarafi bir akraba buyukten yardim istemek zor takilmis adama hem kendinden genc hem parasini yiyor hem cocuklar razi degil birakmamis daha adam birakmadan birakmaz boyleleri somurucu olur sm onun icin varsa babanizdan birseyiniz anneniz satip savmadan garantiye alin derim simdilik verecegim akil bu

Öncelikle canım benim adamla annenin seks hayatı oldukça iyi gidiyor bu yüzden annen hayatta o adamı bırakmaz.Bu gibi durumlarda çocuk çoluğunu düşünmez akılları başında değildir(örnek, babam)
Bu furumu asla ama asla sen duzeltemezsin.Yapacağın şey kendi hayatını kurtarmaktır, bukadar ayrıca o artık bekar bir kadın ve belkide yıllardır ilk defa bukadar zevk alıyor. Onunda insan olduğunu unutma,adamın size tacizi yoksa bu yüzden ailesine sokuyordur.Tek olumsuz şey adama güvenip para yedirmiş olması.

Annen bekar bir kadın. Sevgilisi olması çok doğal. Yaşadıkları da sadece kendisini ilgilendirir.
Sizce normal mi bu endişeden içim içimi yiyor çünkü kötü bişey olcak diye. Çevremde de başına hiç böyle bişi gelen bi insan yok. Annemin yaptıkları yanlış ama kendi yanlışı diyorum ama öyle hissedemiyorum. Normalleştireyorum bi türlü. Bende de mi sorun var sizce?

Siz de mi benzer şeyler yaşadınız. Nasıl aştınız peki bu durumu?

avukata danış babandan kalan para için. gerekirse dava aç. elin herifi başka biri için düğün yapsın diye mi biriktirdi baban onu.
Allah ıslah etsin.

avukata danış babandan kalan para için. gerekirse dava aç. elin herifi başka biri için düğün yapsın diye mi biriktirdi baban onu.
Allah ıslah etsin.
Düğün olayını bozdu zaten annem kızı ve ailesini arayıp anlatmış kız da annemin yapamadığını yapıp atmış hayatından ama o parayla arabayı almış cidden adam

Babandan kalan tüm Paraları al kendinde hemen iş bulup çalış kardeşlerinle iyi bir hayat kur . Anneni de bırak ne hali varsa Görsün

Annen bekar bir kadın. Sevgilisi olması çok doğal. Yaşadıkları da sadece kendisini ilgilendirir.

Şu durumda hiçte yaşadıkları sadece onu ilgilendirmez.
Muhtemelen konu sahibi annesi içinde üzülüyo. sonuçta adam parayla başkasına düğün yapıcakmış bi aralar.
Ayrıca kardeşlerinin yabancı bi adamla aynı evde yaşamasını istememesi en doğal hakkı. Anne-baba boşandığında bile çocuklara fikirleri soruluyo.

bu adamın anneni zerre kadar sevdiği yok. sadece onun çatır çatır paralarını yiyor ve cinsel anlamda kullanıyor. istediği zaman geliyor istediği zaman gidiyor. anneniz adına çok üzüldüm. körü körüne bağlanmış. siz dikkat edin de adam annenize evleri sattırıp paraları yemesin. annenizi alın karşınıza konışun. ben mezun olduktan sonra senin bu hayatına kardeşlerimin daha fazla şahit olmasını istemiyorum. kiradaki iki evin birine ben yerleşecem çocuklarla diğerinin de kirasını ben alacam bundan sonra diceksin. bir işe girip evin geçimini sağlarsınız. gelen kira ücretiyle de bir bayan tuıtarsınız hem çocukların başında duru hem evi çekip çevirir yemeğinizi yapar. hem de evlere sahip çıkmış olacaksınız. ayrıca paralar suyunu çekince anneniz kiraları alamayınca da bakın o adam nasıl kaçıyor göreceksiniz. sessiz savaş açın.

Senin hiçbir yanlışın yok, kendine sakın yüklenme öncelikle.
Herkesin dediği gibi, babandan kalan parayı ele geçirip kendini ve kardeşlerini kurtarmaya bak. Siz iyi olun da, anneniz ne yaparsa yapsın. Terbiyesiz kadın.

Bence inatçı ve bencil olan sizsiniz.
Adam gerçekten de çöp gibi bir adammış ama siz adam ile ilgili değil , annenizin hayatında biri olsun istemiyorsunuz.
Peki ne istiyorsunuz? Kadın yalnız mı ölsün?
Siz il dışında okuyorsunuz, yazın birkaç ay geliyorsunuz. Kaldı ki ileride evlenip çoluk çocuğa ise karışınca bayramda seyranda anca goruseceksiniz.
Kardeşleriniz de aynı şekilde ilerleyecek. Ne yapsın bu kadın? Hayatını size adasın.
Adasın tabii, çok güzel. Siz büyüyüp evlenince mi razı geleceksiniz hayatında başkası olmasına?
Yoo, o zaman da 'kizindan hemen sonra düğün yapan annem, çok sinirliyim' diye konu acardiniz.
Tek kelimeyle bencilsiniz.
Sizi gönderip adamla yaşadıkları da sadece annenizi ilgilendirir. Neden deşiyorsunuz ki?
Siz sevgilinizin evinde kaldığınizda, ya da birlikte tatile gittiğinizde falan mesela. Annenize karşı sorumlu hissediyor musunuz kendinizi? Ya da kardeslerinize?
Ben mesela hissetmiyorum çünkü ayrı bir insanım. Ne ben birinin 'namusundan' sorumluyum de de biri benim
Umarım anneniz bu adamdan ayrılır ve gercek bir hayat arkadaşı bulur . Belki de yeni adamın annenizi gercekten mutlu ettiğine sahit olunca bazı fikirlerinizi degisir

Bu konuya iki açıdan bakmakta fayda var diye düşünüyorum. Annenizin sevme sevilme ihtiyacının olması doğal. Sırf çocukları olduğu için tabiki hayattan soyutlanamaz. Ancak bir anne olarak arkadaşlık edeceği kişinin doğru bir adam olması önceliği olması. Babanız adına tabiki sizin kabullenmeniz çok zor. Kesinlikle size diyecek bir şey yok. Değiştiremeyecekseniz kafayı takmayın demekten başka çaremiz yok.Rabbim yardımcın olsun.

Ben olsam ya ben ya o adam derim . He beni silerse bende onu silerim .iş hayatına girdiğim zaman da kardeşlerimi alırım yanıma. Hiç birimizin yüzünü göremez. Öyle yalvarmakla falan olmaz canım . Bir anne sevgilisini kendi çocuklarıma tercih ediyorsa ben o anneyi tanımam . Hadi desek ki adam iyi evlendiler falan neyse .ama adam net anneni kullanıyor .

Konu sahibinin anlattığına göre adam annesini kullanıyor zaten . Verdiği parayı başkasıyla evlenmek için harcayacakmış ve kadına metreslik teklif etmiş . Adam normal biri olsa , zaten biz de burda konu sahibi bencillikle eleştirirdik diye düşünüyorum

Siz de mi benzer şeyler yaşadınız. Nasıl aştınız peki bu durumu?
ben artık 33 yaşına geldim.Bu durumu bebeğim olduktan sonra atlattım.Artık koy ....ne rahvan modundayım.İnanın boşa uzuyorsunuz kendinizi.Uzmeyip mantıklı davranırsanız avantajlı olursunuz.

Bu nasıl bir gözü kör olmaktır ya. Adama güvenmediği için sizi evdenyolluyor ama güvenmediğin biriyle gecelemek nedir ya. Nişan olayı annen herşeyi ortaya çıkardığı için bitmiş zaten. O kız olmasa bi başkası olacak. Bunu bile bile devam etmenin de asla bi açıklaması olamaz.

Yeni bi adam bulamıyo işte sıkıntı da orda psikoloğa bile gitti zamanında bu durum için ama aşığım diyo bırakamıyo. Yorumunuz beni sevindirdi de aslında annemin yaptığı yanlış ama ben de sizinki gibi bi bakış açısına sahip olmak istiyorum zaten günah ama onun günahı diyebilmek istiyorum ama bu adamın evleniceği yok zaten annem kendi söylüyo bunu gerçi böyle adamla evlenmesin de zaten de. Düzgün biriyle evlense yine rahatsız olurum istemesem de ama en azından teselli ederim kendimi adam iyi biri bi kötülük gelmez diye. En azından öyle tahmin ediyorum bilmiyorum

+++++++++
bence konu sahibesi derhal bir avukat basvurup parayi kurtarmali. Yoksa annesi paralari bu isiz sapsiz tipe yedirip heba edecek.

Miras bolusumunu simdi yapin, babandan kalanlari bolun kardeslerinin payina da sen hamilik yap aklima da baska bir sey gelmedi.

Konu sahibesi yardimci olacak, amcan, halan var mi?

Son düzenleme:

Adam serserinin teki belli

Ya bu kizi, kardeslerini taciz ederse, baslarina bir is getirirse?

Peki annesi gitsin ne yaparsa yapsin ama bu kizin ve kardeslerinin hakki olan babalarinin parasini sacip savurmaya hakki yok

Kiz hakli, yorumunuza katilmiyorum

Valla en iyisi duzgun bir adam bulun bundan kurtarin diyorum . Annen akillanmaz erkek delisi olmus bir kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…