Anneniz duzelmez kendi basinizin caresine bakmaniz gerekiyor mezun olup hop diye is bulup oyle hemen hayat kurmak zor zannediyorum ki babanizdan kalan birseyler para falan var bunlar icin bir avukatl gorusun aylik size dusenin size verilmesi yonunde ornegin adama 20 bin verdi diyelim o pra babanizdansa 3 unuzunde hakki var evli olmadigi birine kafasina gore harcayamaz hos evlide olsa harcayamaz ispat edilince ama bu isler icin mahkeme acmaniz lazim bildigim
Zaten aileninde geliri azalacagindan muhtesem asigin ortadan kaybolacagini dusunuyorum
Ama en guzeli baba tarafi bir akraba buyukten yardim istemek zor takilmis adama hem kendinden genc hem parasini yiyor hem cocuklar razi degil birakmamis daha adam birakmadan birakmaz boyleleri somurucu olur sm onun icin varsa babanizdan birseyiniz anneniz satip savmadan garantiye alin derim simdilik verecegim akil bu
Zaten aileninde geliri azalacagindan muhtesem asigin ortadan kaybolacagini dusunuyorum
Ama en guzeli baba tarafi bir akraba buyukten yardim istemek zor takilmis adama hem kendinden genc hem parasini yiyor hem cocuklar razi degil birakmamis daha adam birakmadan birakmaz boyleleri somurucu olur sm onun icin varsa babanizdan birseyiniz anneniz satip savmadan garantiye alin derim simdilik verecegim akil bu