• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin kapısına bırakıldım

Hayır canım, arayıp sormuyor. Maalesef, :1no2:

Allah Allaaaah... şaşırdım valla.
Hani tamam sizi artık istemiyor olabilir de bi de çocuk var ortada.
Çocuğunu da mı özlemiyosun be adam.. hadi diyelim onu da anladık.
Çocuk özlüyordur seni... nasıl bi şey bu anlayamadım ben... :sm_confused:

Açıkçası adam bırakıp gitmiş neyi nasıl alttan alabilirsiniz ki? Maddi olarak kendinize yetebiliyorsanız bence yapmanız gereken o insanı hayatınızdan çıkarmak, çünkü zorla güzellik olmaz, şu an siz yapıcı olup dönseniz dahi eşiniz bunu daha sonra size karşı daha rahat davranarak kullanacak..

Bir de şu ayrıntı var kızlarrrr....Mutfağa gittim bu bi yandan tost yapıyor bana da azar bir güzel: bugün annen çıktı niye gelip de eve yemek yapmadın..hoppalaa...ay nasıl sinirlendim..elim ayağım tutmuyor o ayrı, yani şimdi mi buldun dedim bunu söyleyecek zamanı...Allah ne verdiyse yenilirdi de ..of işte gereksiz ama ayrıntı...

Gereksiz ama ayrıntı olarak gördüğün konular onun gözünde çok önemli imiş demek ki. Annenle ilgilenirken evi ihmal etmeni kafaya takmış.
Bence ailesi tarafından dolduruş veya bir kadın meselesi değil.
Çocuk için içi gidiyordur ama sana ders vermek amacıyla aramıyordur.
Sen de arama yine. Mutlaka bir süre sonra gelip sizi alacaktır diye düşünüyorum.
O zaman epey bir zora koşarsın.

hep derim erkek milleti nankörrrrrr,
kadının çocuğunu bakıp büyüyttüğü için minnettar olacağına dangalağın yaptığına bak.Kıymet bilmeyen bir kocaya düşmüşsün canım,
arama sakın, asla arayıpta onun kıçını kaldırma,durabildiğin kadar annende dur,ama sakın arama,ona muhtaç olduğunu sanmasın.
Nasılsa siniri geçecek,çocuğunu özleyecek. kaçan kovalanır sözünü unutma.

Ayy bu adam hakkaten sorunlu
ne olursa olsun
konunun ne olacaĞı Önemlı deĞıl
bı babanın evladına olan sevgısınden bÜyÜk olamaz olmamalı
bu adam senın burnun sÜrtsÜn dıye yapıyo cnm
ınan bende Çok ÜzÜlÜyorum bu duruma
dılerım pıŞman olup elını ayaĞını Öper gerı ÇaĞırır
ÇÜnkÜ bu Özle durum
durup dururken ıhmal etmıyorsun
allah korusun annecıne bıŞey olsa nolcak
sen doĞrusunu yapıyorsun
nıkahta ıyı gÜnde kÖtÜ gÜnde dedık
ıyı gÜnde ok de
kÖtÜ gÜnÜnde yanında yoksa
o adamdan hayır gelmez sana
ama du bakalım nolcak bıkaÇ gÜn dahaa
ama bence arada Çocuk var alttan akmalısınız ıkınızde
yanlız ıkıde bır anneneın kapısına bırakcam lafı da Çok yanlıŞ
zaman en ıyı ılaÇ
hayırlısı olsun cnm
allah kolaylık versınnn
eĞer bı tek konu buysa adamın bu kadar tepkılı olması Çok yersız
en azından Şımdı olmamalıydııı
kızıyorsa daha uygun zamanda anlatmalıydı

Allah yardımcın olsun canım,anneciğine acil şifalar diliyorum inş.bian önce iyleşir
eşinede söyleyecek birşey bulamadım,inş.çok ama çok pişman olur sana bunları yaptığı için...

Bugün 12 gün bitti...hiçbir ses yok...biliyorum ki onu aramamı ve konuşalım dememi bekliyor. Bunu yapmayacağım...şu ana kadar yaşadığım gördüğüm ve aldığım hayat tecrübesi ile diyorum ki, bu davranışı yapmak için hiçbir sebep olamaz...Sebep vardır ama benim ilk yazımda diğer yorumlarımda yazdığım nedenler haklı değil, üstte başta giyecek bir şey bile almaya zaman tanımadan evden atılmak için geçerli sebepler değil bunlar...

çok haklısın canım bunu yapmak için bi sebep olamaz aramanı bekliyo olabilir ama arama

Dün kızımın doğum günüydü, yanına ablasını almış hediyelerle anneme gelmiş...bu arada beni aramak yok..neyse kızımız ona pek yüz vermemiş. görümcem yukarda kalmış bir müddet annemle konuşmuşlar, annem kızımdan saygı bekliyorlar, sıcaklık bekliyorlar ama benim kızım saygısız biri değil, ama pek girişken değildir ve siz bunu biliyorsunuz vs demiş...sonra gitmişler. Akşamüzeri küçük kardeşi aradı hani daha önce olaylara karışan görümcem. konuştuk. abimler gelecek kızın doğumgünü için dediler. buyrsunlar dedim. Ama seni de almak istiyorlar dedi..ne münasebet dedim...beni aramadan gitmem..kouşalım desin beni arasın..işte bazı şeyler kadınlara düşüyor yapıcı olmak filan dedi..ne zaman yapıcı olmadım ki dedim. beni ararsa gelirim yoksa gelmem dedim...sonra bu aradı...annenle konuşmak istiyorum dedi..vermiyorum dedim benimle konuşacaksan konuş onu vermiyorum telefona dedim..niye yalan söyledin dedi..haydaaa..ne saygısızlığı ...senin sözün bu dedim..ama şu son olayı kapıya atmanı nasıl anlatırım..ölsün mü kadın?..neyse konuştuk bayağı dön dolaş aynı şeyler...ban çık gel diyor..nasıl gelirim sen gel al dedim...hayr sen gel ben gelince tatsızlık çıkmasını istemiyorum dedi...abileri geldi biz seni almaya geldik...ay yazarken bile kötü oluyorum arkadaşlar...hala aynı konu annem ben hastaydım kız cts geldi e kardeşim zaten onu bırakıyor buraya kaç saat kalıyor..Pazar günü aile günümüz var bilmiyor mu niye kalıyor...annem kahroldu yine derdini anlatamıyor..daha doğrusu onlar anlamıyor...takılmışlar..annem karar senin kızım dedi...çocuğunu düşün karar ver...olayların daha fazla büyümesini ve bu yükün anneme kalmasını istemediğimden dolayı akşam eve döndüm....ama konuşmak da çözüm olmuyor...hiç rahat ve huzurlu değilim...ne yapacağımı bilemiyorum ne olur yardım edin....

Aile günü ne demekmiş yaa. o kısmını anlayamadım ben..

Keşke o kadar beklemişken biraz daha dursaydında eşin kapına gelseydi canım...

Aile günü ne demekmiş yaa. o kısmını anlayamadım ben..

Keşke o kadar beklemişken biraz daha dursaydında eşin kapına gelseydi canım...

Canım, her ay bunlar kardeşler ana baba tolanıp altın günü gibi gün yapıyorlar..olayların daha büyüyerek tatsızlaşmasını istemedim...çünkü o yöne gidiyordu...

tam 12 gün geçti ama boşa geçmiş bunlarda hiç pişmanlık göremedim.kafa dank etmemiş:1no2:ne bir özür nede başka şey o görümcenede sinir oldum ne demek o bazı şeyler kadınlara düşüyomuş daha ne yapacaktınki sen adamlar hem suçlu hem güçlü iyice tepene çıkmışlar.

Canım, her ay bunlar kardeşler ana baba tolanıp altın günü gibi gün yapıyorlar..olayların daha büyüyerek tatsızlaşmasını istemedim...çünkü o yöne gidiyordu...

Sizin anneniz orda hastayken oturup GÜNlerinin!!! derdinemi düşmüşler..

Pes yani..!

Canım, bence de pes... ya bunlar insan değil, ya da ben insanlığı öğrenememişim...başka diyecek bir sözüm kalmadı....

ya insanlıktan uzak tipler bellikiii..
oyüzden sen nekdar kafanı rahat tutarsan odkar mutlu olursun.. takma eşin konuşsun umursama..
içini rahat tut öncelikle yoksa sinir hastası olursun..
sakin ol..
böyle oldu diyede annenden babandan elini ayagını çekme,
sen değil eşin alıştırın kendini bu durumu

canım benim içinde merhamet olmayan insanlara ğraşmak çok zor allahım o taşlaşmış kalplerini tez zamanda yumşatır inşallah.sanada sabır diliyorum.

ya insanlıktan uzak tipler bellikiii..
oyüzden sen nekdar kafanı rahat tutarsan odkar mutlu olursun.. takma eşin konuşsun umursama..
içini rahat tut öncelikle yoksa sinir hastası olursun..
sakin ol..
böyle oldu diyede annenden babandan elini ayagını çekme,
sen değil eşin alıştırın kendini bu durumu

canım ya..bir anacım var başımda..babam altı yıl önce sizlere ömür..keşke olsaydı da...

ne kadar ben merkezci bi eşin var yaa, daha doğrusu aileside öyle bizim dediğimiz bizim isteğimiz, bizim menfaatlerimiz

keşke dönmeseydin yaa, kapının önüne bıraktığı gibi alsaydı

valla arkadaşım iyi düşün karar ver

ne kadar ben merkezci bi eşin var yaa, daha doğrusu aileside öyle bizim dediğimiz bizim isteğimiz, bizim menfaatlerimiz

keşke dönmeseydin yaa, kapının önüne bıraktığı gibi alsaydı

valla arkadaşım iyi düşün karar ver

Haklısın canım, ama anneme sen yapıcı olmuyorsun gibi bir yaklaşımla gelen ağabeyi canımı çok sıktı...halbuki o ben kızımı ona teslim etmiştim neden gelip almıyor dedi...
bakıyorum olayların rengi değişiyor...bu haldeki annemi de çok üzecekler...istemeye istemeye geldim...evde durmamak için işyerine kaçıyorum inan....çocuğu da bıraktım babasına...:gitme:

Back