• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin kapısına bırakıldım

Kocan kompleksli, kendini bilmez bir hödükmüş canım. Pire için yorgan yakmış. Seni annene bırakan adamı kolay affetme. Süründür. Terbiyesiz adam. Üstelik kadıncağız hasta, senin bu zor günlerinde yanında olması gerekirken yaptıklarına bak. İnan çok sinirlendim.
Ben olsam aramam sormam, ne mok yiyorsa yesin. Burnu yakında sürter göreceksin. Sürünerek gelecek sana. Ama kolay affetme, o yerlede sürünürken bir tekmede sen at ki aklı başına gelsin.
Şimdilik herşeyin sakinleşmesini bekle güzelim. Bu arada anneciğine çok çok geçmiş olsun.

vallahi yazacaklarımın aynısıa.s.
ne biçim adam yaaa

keşke dönmesiydiniz şimdilik bir müddet daha annenizde kalsaydınız..belki eşiniz o zaman anlardı kıymetinizi..

Dönmekle hata yapmissiniz bence...
Esinizin sergiledigi tavir, kolay kolay affedilecek bir tavir degildi...
Anca yaptigi davranistan dolayi pisman olan bir erkek böyle bir olayda affedilir bana göre...
Ayriliginiz, üzüntünüz, hatta kizinizin etkilenmesi de bosa oldu; cünkü esiniz yaptigi seyden ders almadi...
Buna ragmen siz ona döndünüz...
Keske o sizi cocugunuzu uykudan kaldirip paldir küldür hasta annenizin yanina birakmaya kalkistiginda tüm gücünüzle direnseydiniz de evinizi terketmeseydiniz...emin olun o an gururunuz su yasadiginiz olaydan dolayi daha az kirilirdi...
Madem evinize döndünüz, bari ayni evin icinde esinizin hatasini anlamasi icin caba gösterin...
Esiniz sunu anlamali: belki onu bu noktaya getiren olaylarda sizin de suclariniz vardir; hatta belki degil, büyük bir ihtimalle...anlamasi gereken: o kendi davasinda hakli olsa bile size ve cocuguna! bunu yapma hakki asla yoktu...!
Eger bunu kabul etmiyorsa, vay halinize...
Allah yardimciniz olsun...

Arkadaşlar bence döndüm, barıştım diyenin üzerine gitmeyelim artık.
Öneriler yapılıyor, konu sahibi okuyor ve sonuçta kararı kendi veriyor.
Burada bakıyorum da ayrılıyorum, boşanıyorum diyenlerin çoğu konuyu yarım bırakmış.
Çünkü şu anda çoğu barışmıştır ve burada tepkilerden çekindikleri için yazamıyorlar.

Arkadaşın da dönmesine sadece hayırlı olsun demek düşer bize.
Zaten annesi nedeniyle dönmüştür. Biz çoğunlukla dedik ki eşin gelmeden yalvarmadan gitme. Düşününce annesi hasta eve gelen giden iş uzayacak hasta iyice bunalacak. Bir daha toparlanmak kolay değil. yani herkesin özel durumlarını dikkate almak gerekir.

çocugu bile gözden çıkarmış adam cnmm
baksana
bence onun başka bir hayatı daha var senin bilmediginn

çalışıyosun kazanıyosunn bir erkege ne muhtaçlıgın var senin yaa
işte başta nasıl alışırsa öyle giderr
eger o bir daha aynı şeyleri yapmassa gör bakk
o tavizi verdin elinee

Son düzenleme:
Canım, bence de pes... ya bunlar insan değil, ya da ben insanlığı öğrenememişim...başka diyecek bir sözüm kalmadı....

Bencede onlar insan degil!!:kızgın: , o esiyinde kafasina tas dusun geri zeka adam benide sinir etdi :kızgın: onun annesi anneymisde seninki tas miymisÇok üzgünüm çoook aile gunu varmis basinizda paralansin diyecektin ve o sen gel diyen kocanada sen mahkemeye gel diyecektin:oklava: canim kusura bakma ama bosa sikinti cektin gunlerce senin yanina kar kaldi o kocayin degil daha beyfendi sen gel diyor ya sinirim oynadi :1no2: hem calisan kadin hem annesi hasta ama evde yemek yokmus zikimin pekini ye derler adama ayyyy valla kusura bakma bacim doldurmak gibi bir niyetim yok ama sinir oldum bu tarz kocalara taviz vermeyinki baska kocalarda ornek almasinlar :oklava:

çocugu bile gözden çıkarmış adam cnmm
baksana
bence onun başka bir hayatı daha var senin bilmediginn

çalışıyosun kazanıyosunn bir erkege ne muhtaçlıgın var senin yaa
işte başta nasıl alışırsa öyle giderr
eger o bir daha aynı şeyleri yapmassa gör bakk
o tavizi verdin elinee

a.s.

lami canim maglesef ama ayni fikirdeyim :çok üzgünüm:

evet canım bende farklı bir yaklaşımda bulunmayacağım..Keşke dönmeseydin..Bu ortamda çocuk büyütmek bence ayrı kalmaktan daha kötü..

ayyy aman Allahim ne insanlar var
Allah yardimcin olsun arkadassss, hic iyi n iyetli olmucan bu devirdeeee
pess yaaa ! :(

İnanamadım okuduklarıma...
İçim acıdı.

Ne kadar sabırlı bir insan olduğunu farkettim, Lami...
Ama gösterdiğin bu sabır da, gereğinden çok fazla olmuş bana göre...

Belki de senin yerinde bir başkası olsaydı, eşini bu kadar kolay gözden çıkaran bir insanla bir saniye bile durmazdı...

Evlilik, kolay harcanan bir para değildir mutlaka; sorunlara ama gerektiği şekilde tepki vermeyince, ortaya mutlaka başka başka pürüzler çıkıyor...
Önemli olan; gereken yerde, gereken tavrı koyabilmek...
Sonuçlarını göze alabileceksen tabi...

Bazen erkekler, eşlerini " gönüllü mahkum" gibi görmek isterler.
Onların çizgilerinden çıkma, onların beklentilerini eksiksiz yerine getir isterler.

Senin de bir birey olduğunu, onların tapulanmış malı olmadığını, kendi doğruların, kendi çizgin olduğunu kabul etmek istemezler...
Hem kendi yaşantılarını, hem "eşim" dediği insanın yaşantısını zehir ederler...

Artık evine döndüğüne göre, şu vakitten sonra geçmişi konuşmak yersiz geliyor bana...
Bundan sonra; eşinle ve ailesiyle, aranızdaki yıkılan köprüleri yeniden inşa etmenin yollarını aramalısın...
Zor, ama imkansız değildir..
İnsan yeter ki istesin...
Biraz daha sıcakkanlılıkla; ama mutlaka tepki vermen gereken yerde tepkini koyarak evliliğini sürdürmeye çalışmalısın...

Aslında şu anda evine dönmemiş olsaydın, "Bir süre daha evine gitmeyi unutmalı ve eşine taviz vermemelisin." derdim, ama dönmüşsün artık...

Biraz daha diren bakalım, evliliğin için, yuvan için...
Baktın ki olmuyor; o zaman yollarınızı ayırır, eşine tüm yaptıklarını ödetirsin...​

Yuvayı yıkmak hiçte kolay olmuyor değil mi? Çektiğiniz onca üzüntüye rağmen döndünüz madem, dilerim eşiniz bundan sonra kıymetinizi bilir, size ve annenize gerektiği gibi davranır eğer yine aynı tavırları sergilemeye devam ederse bu defa bırakıldığınız kapıya kendiniz gider ve kesinlikle bir daha dönmezsiniz. Allah hakkınızda hayırlısını versin inş.

kıskançlığından yapmış belli ama idare eden malesef sen olucaksın eşinide annenine kayınvalidenide idare ediceksin tabiki sen eşine karşı saygılı olurken onunda sana karşi saygılı olması şartıyla kolay gelsin

Herkesın bır hayat hıkayesı var cnm
ve kıŞılıkler Çok farklı
Öyle bı yazmıŞsınkı
gÜnlÜk gÜlıstanlık sankı herŞey
boŞansın demıyorum tabı yuvasını kurtarmaya ÇalıŞsın
ama eŞının yaptıkları Çok kÖtÜ
annesını bırakamazkı yanlız
eŞı destek deĞıl kÖstek olmuŞ ona
bence bu olanlrı haketmeyen bı kadın
bu kadar kırıklmıŞ dıŞlanmıŞ bı kadın
eŞıne nasıl gÜlÜmsesın cılve yapsın
kolaymı herŞey

son durum nasıl cnm

olayı tek taraflı dinliyoruz , insanlar değişik ruh hali içinde iken olayları olduğu gibi aktaramayabilir , bakalım karşı tarafın ne gibi incinmişlikleri, kırılmışlıkları var ....

Anneden vazgeçilebilir mi ? ELBETTE Kı ASLAAAAA .......hele hele yardıma muhtaç oldukları bir dönemde kesinlikle elimizden geleni yapacaz ........ama artık çocuk değiliz , madem evlendik kendi yuvamızı kurduk öyleyse yuvamıza sahip çıkmayı da bilecez .....

Denge önemli olan bu bence , dengeyi korumaya çalışacaz ...

kapris yapmak yerine aklımızı ve dişiliğimizi kullansak olayları daha kolay çözebiliriz :jeyyar:... hatta annemizin yardımına eşimizi bile seferber edebiliriz yerimseniben..... yeter ki adaletli olalım , bi tarafı yaparken bi tarafı yıkmayalım o hassas dengeyi kurabilelim.......

kendi annenizin yardımına koşarken eşinizin ailesi için de ufacık bir jest yapsanız sorun kalmaz diye düşünüyorum ........
erkekler bizden akıllı olduklarını düşünürler , bizleri çocuksu bulurlar ama çoğu zaman onları kandırmak çok daha kolaydır .... ailesi için yapacağınız ufacık bir fedakarlık sizi eşinizin gözünde bir meleğe benzetebilir a.s....

Son düzenleme:
Back