• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin kapısına bırakıldım

tozbibercim hunili kardeşim ben de koydum ondan bi tane başıma n rahatlıkmış

hep diyorum akıllı olup kayınaileyle uğraşacağınıza deli olun onlar sizle uğraşsın

alttan alma hayatım elbette anlayacak yaptığı hatayı azcık sürtülsün burnu

Siz onun ailesiyle ne yaşamış olursanız olun hastalıktır bu ve yaşlıdır insan önce kendinin ne olacağını ve birgün kendi ailesininde aynı duruma düşeceğini hesab katmalıdır. Aynı zamanda sizde. Onun ailsiyle ne yaşamış olursanı olun hastalık girdmi araya akan sular durur. Dargınlar bile barışır yahu. Böylemi davrandı eşin sana ayrıl boşan hemen diyemem kesinlikle. Ama hatasını anlayıp özür dileyene ve cidden pişman olana kadar arama sorma taviz verme güzelim. Düzelecek biri ise zaten eninde sonunda pişman olup gelir. Annenede söyle bence. Elbetteki üzülecek elbetteki kötü olacak ama söyle derim ben. Ama bunu söyleme şeklinide iyi seç. Senin güçlü oldugunu görsün. Ne demektir bu. Şuan senin için en uygunu ailenin yanında olmandır onun duası yeter sana sen sıkma canını hiç. Çocuğunada hiçbirşey olmaz. 40 yaşında bir adam hemde. Yaşlılığa o da pek uzak değil. Umarım eline düşmez güzelim. ış işten geçmeden umarım anlar ne hata yaptığını. Hiç sıkma canını annenle ilgilen dua ediyorum annen için emin ol. Rabbim tez zamanda şifa versin size kol kanat gerecek kadar hemde. Allah yardımcın olsun güzelim. Taviz tavizi getiri unutma. Öpüldün...

delimi bu adam anlamadımm :kızgın:
sen onun annesine gitmesen bile kendi annene gitmek zorundasın..
oda senn annene gelmez olur biter ..ki sen gitmişsin..
ne yani ne yapıcaksın.. tamm benm annem bi yanda kalsın sen ve senn ailen ne isterse öle olsun ölemiii
yok canım yaaa arasındaa bulsun öle bitane bakalım..
sakın arama sormaa cnmm....
bak o senn kapında nasıl köpek oluo..

yani eşin gerçekten bu nedenlemi bıraktı seni annene bana biraz bahane gibigeldi.arama boşver

yani eşin gerçekten bu nedenlemi bıraktı seni annene bana biraz bahane gibigeldi.arama boşver

Evet canım neden veya nedenler bunlar...bana yaşattığı travmanın nedenleri...ben ne yaptım bu kadar kötü..ne söyledim...halen aklım almıyor...bahane madem...bahane uydurmasın bana...adam gibi karşıma çıkıp desin ki seni artık sevmiyorum...görmek istemiyorum...saygı duyardım biliyor musunuz..bu kadar sinirlerim yıpranmazdı...başka biri varsa nası öğrenirim..nası...

Öncelikle Allah sabır versin, bi de azcık cesaret versin :)
20 yıllık evliyim, benzer olayların daha sıkısını evliliğimin ilk 12 yılında çektim. Niye? beyaz gelinlikle çıktın bu eve beyaz kefenle ancak dönebilirsin zihniyeti yüzünden. Hoş dönsem anamında babamında kolları açıktı eminim ama böyle bir düşünce yerleşiyo kafana işte.
Çektim çektim çektim, Allah annemi yanına aldı. Babam nişanlıyken vefat etmişti. Annemde yanına gitti. 1 evladım var, 1 de kocam. Gerisi yalan oldu. İnsan eksikliği en büyük eksiklikmiş bu dünyada onu anladım. Psikolojim bozuldu, hiç hastalanmayan ben ilaçlarla ayakta kalmaya çalıştım. İç ilacı dünya güllük güneşlik. Sülalene küfür etseler, namusuna laf söyleseler bi habersin, saf saf bakıyosun anca.
Bi gün güneş batarken yakaladım.
Dedim kim var benimle? Dünyayı verseler neyimi vermem? Evladımı.
Çektim kocişi karşıma. "Bak şekerim gördüğün gibi dımdızlak, arkamda ailem olmadan karşındayım. Senin kimin var? Allah uzun ömürler versin bütün ailen. Ben eğer varsan benim ailem -sen, ben, kızım- için seninle kalıcam. Yoksa işte annem kapı orda, önceliklerini belirle, benim önceliğimede sakın olaki karışma. Bugüne kadar gözünüzün içine baktım sıra sizde. bakın bakim ne renkmiş gözlerim, japon olma ihtimalim bile var, yıllardır bakmadığın için unuttun büyük ihtimalle" dedim. Ve delirdim :dance:
İşte bi 8 yıldır falan huniyle dolaşıyorum. Anladımki sen delirince karşıdaki deyneğini saklıyo. Şimdi en sevdikleri, en saydıkları gelinleri benim. Üzerime titriyolar. Çünkü biliyolarki önceki gibi yapsalar hunimle gözlerini oyarım :roflol:
Biraz cesaret, biraz özgüven nolur.
Belki biz çalışmanın avantajını kullandık (geç de olsa) para kazanmak bize cesaret verdi. Ama inanın çalışmıyor olsamda aynı şeyi yapardım.
Oh be dünya varmış.
Deneyin, huni size de çok yakışıcak :sm_cool:

Canım, benim de bir erkek kardeşim var, o eşiyle geldiğinde uykudadır zaten bir saatte zor kaldırırım...anneme gittiğimizde de alır gazete okur, dolaşır gelir...aynı...ben onun yedi kardeşine saygıda kusur etmiyorum..benim bir kardeşime katlanamıyor..ki kardeşim sessiz, saygılı örnek bir insan olarak gösterilir çevresinde,

Cnm sanırım tÜm erkekler bÖyle
10 aylık evlıyım
ŞÜkÜr bı sorunum yok ama
anneme gıtme konusunda bende sorun yaŞıyorum
neden erkekler bÖyle anlamıŞ deĞılım
ılk aylarda bu konudan Çok aĞlamıŞımdır
Şımdı dıŞımı gÖsterdım pek ses Çıkaramıyo ama Çocuk olunca nolur bılmem artık

eşin saçmalamış canım ama sen yinede sakin olmaya çalış bekle bir süre bakalım ne olucak üzlmeye değmez kendini yıpratma ama bekle derim bi süre RABBİM yardımcın olsun..

bencede affetme canım
neymiş yani bu
senin çoçuguna bakmak için annen hasat olmuş zaten

hayret ya
bencede arayıp sorma canım
hatasını nasıl olsa anlıyacakk.

neden bu anneler konusunda sorun yaşanıyor hatta boşanma sebebi oluyor anlamış degilim..
ailelere aynı oranda aynı degerden davranılması çok mu zor..
bayanda erkekde ayırt etmeden kendı annesi babasına nasıl davranıyorsa eşlerin hatrı için iyi davransalar..bazen böyle durumlarda bile erkeklerin görmezden geldiklerini duyuyoruz..bencillikten...

tatlım kocan olacak adam senide çocuğunuda basbaya gzden çıkarmış.
oky seni bırakmasını anlarım belki ama çocuğuda bırakıyor kendi çocuğu değilmiş gibi(zaten sen bırakmazsında davranışı acayip geldi).
ne ara ne sor zaten çalışıyormuşsunda
az daha dişini sıkarsın sadece olur biter
bu adam için huni takmaya değmez
senin onu bıraktığnı görünce o huniliye döner
(huniye çokmu taktım ne çok hoşuma gitti napiiimm) kaydirigubbakcemile3

cnm bi öfkeyle böyle yapılırmı miyadın dolmuş deyip yollamış seni bence başka bişey var gibi yoksa eğer manyak galiba arayıp soruyomu hiç çocuğunu görüyomu

cnm bi öfkeyle böyle yapılırmı miyadın dolmuş deyip yollamış seni bence başka bişey var gibi yoksa eğer manyak galiba arayıp soruyomu hiç çocuğunu görüyomu

Hayır canım, ne arıyor cumartesi gününden beri ne soruyor. Çocuğunu bile aramıyor evden, hadi gündüz ben işyerindeyim, anneme telefon açıp çocuğu sorayım, sesini duyayım demek yok...ki çok düşkündü kızımıza...

cnm benim anlıyorum seni çocuğun kaç yaşında galiba çalıştığın için annen bakıyor tatlım eğer başka birşey varsa ortaya çıkar hiçbirşey gizli kalmaz o eninde sonunda çocuğu içinde olsa arayacaktır bir süre cevap verme sürünsün biraz sen o anda akıllılık yapıpta çocuğu annemin evinden getirmedim sende kalsın tmm gidiyorum deyip korkutsaydın bak ödü....b..na karışmıyomuydu

cnm benim anlıyorum seni çocuğun kaç yaşında galiba çalıştığın için annen bakıyor tatlım eğer başka birşey varsa ortaya çıkar hiçbirşey gizli kalmaz o eninde sonunda çocuğu içinde olsa arayacaktır bir süre cevap verme sürünsün biraz sen o anda akıllılık yapıpta çocuğu annemin evinden getirmedim sende kalsın tmm gidiyorum deyip korkutsaydın bak ödü....b..na karışmıyomuydu

Canım, kızım iki yaşında ve annem bakıyor şu hasta haliyle, çocuğu da kaptığı gibi kapıyı açtı çıktı..sende kalsın diyemezdim, çünkü kızımı da benden koparırdı eminim..bir süreliğine olsa da çocuğu olmayan kardeşine bırakırdı...veya başka bişey bilmiyorum ama çocuğumu bırakmaya cesaret edemezdim...

Benim tahminlerim: Ailesi doldurdu doldurdu taştı artık...veya başka bir sebep olan üçüncü kişi var diye düşünüyorum..çıkamıyorum işin içinden....

Ama tabiki şu zor zamanımda destek olmayıp böyle köstek olacaksa hiç kıymeti yok..benim annem ona ne yaptı...ihya ettik bu mudur suçumuz...beni geç annemi ara sor ne yaptın nasılsın diye, onu bırak kızını sor...nasıl...sesini duy...insanlık dışı....

inanın çok üzüldüm...gözlerim doldu okurken,insanlıktan nasibini hiç alamamış birinin bu tavrına şaşmamak gerekiyor bence!:kızgın: Dilerim Allah ona hatasını anlaması için biraz insanlık ve kalp verir...oturup konuşun diyeceğim ama bunu anlarmı bilmiyorum,çünkü bu şekilde iki tarafında geri adım atması hiçbirşeyi çözüme götürmez...umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer...Annenize çok geçmiş olsun...Allah yardımcınız olsun...:Saruboceq: çok üzüldüm!mafoldumben

canım bu adamdan sana koca olmaz hiç arkana bakma böyleleri pişmanlık yaşayacağını sanmıyorum. bi sinirle söylenmiş değil öyle olsa arar konuşur hiç ses yok:sm_confused:bide şu cocuğa takıldım ne demek o SEN VE COCUĞUN MİLADINI DOLDURDU ben bu çocuğu tek başıma mı yaptım yaparken iyi bakmaya gelince arazi oluyolar yapıp yapıp bizim üstümüze çocuğu bırakıp kafa dinliyolar.:olmaz: yani bu yüzden çocuk yapmıyorum zaten çoğu erkek böyle yapıyoÇok üzgünüm çoook ayrıca çocuğunada bakmak zorunda insanlıktan uzak yaratık şu erkekler için herşey çok kolay hiç merhamet yok

Back