Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani eşin gerçekten bu nedenlemi bıraktı seni annene bana biraz bahane gibigeldi.arama boşver
Öncelikle Allah sabır versin, bi de azcık cesaret versin :)
20 yıllık evliyim, benzer olayların daha sıkısını evliliğimin ilk 12 yılında çektim. Niye? beyaz gelinlikle çıktın bu eve beyaz kefenle ancak dönebilirsin zihniyeti yüzünden. Hoş dönsem anamında babamında kolları açıktı eminim ama böyle bir düşünce yerleşiyo kafana işte.
Çektim çektim çektim, Allah annemi yanına aldı. Babam nişanlıyken vefat etmişti. Annemde yanına gitti. 1 evladım var, 1 de kocam. Gerisi yalan oldu. İnsan eksikliği en büyük eksiklikmiş bu dünyada onu anladım. Psikolojim bozuldu, hiç hastalanmayan ben ilaçlarla ayakta kalmaya çalıştım. İç ilacı dünya güllük güneşlik. Sülalene küfür etseler, namusuna laf söyleseler bi habersin, saf saf bakıyosun anca.
Bi gün güneş batarken yakaladım.
Dedim kim var benimle? Dünyayı verseler neyimi vermem? Evladımı.
Çektim kocişi karşıma. "Bak şekerim gördüğün gibi dımdızlak, arkamda ailem olmadan karşındayım. Senin kimin var? Allah uzun ömürler versin bütün ailen. Ben eğer varsan benim ailem -sen, ben, kızım- için seninle kalıcam. Yoksa işte annem kapı orda, önceliklerini belirle, benim önceliğimede sakın olaki karışma. Bugüne kadar gözünüzün içine baktım sıra sizde. bakın bakim ne renkmiş gözlerim, japon olma ihtimalim bile var, yıllardır bakmadığın için unuttun büyük ihtimalle" dedim. Ve delirdim :dance:
İşte bi 8 yıldır falan huniyle dolaşıyorum. Anladımki sen delirince karşıdaki deyneğini saklıyo. Şimdi en sevdikleri, en saydıkları gelinleri benim. Üzerime titriyolar. Çünkü biliyolarki önceki gibi yapsalar hunimle gözlerini oyarım :roflol:
Biraz cesaret, biraz özgüven nolur.
Belki biz çalışmanın avantajını kullandık (geç de olsa) para kazanmak bize cesaret verdi. Ama inanın çalışmıyor olsamda aynı şeyi yapardım.
Oh be dünya varmış.
Deneyin, huni size de çok yakışıcak :sm_cool:
cnm bi öfkeyle böyle yapılırmı miyadın dolmuş deyip yollamış seni bence başka bişey var gibi yoksa eğer manyak galiba arayıp soruyomu hiç çocuğunu görüyomu
cnm benim anlıyorum seni çocuğun kaç yaşında galiba çalıştığın için annen bakıyor tatlım eğer başka birşey varsa ortaya çıkar hiçbirşey gizli kalmaz o eninde sonunda çocuğu içinde olsa arayacaktır bir süre cevap verme sürünsün biraz sen o anda akıllılık yapıpta çocuğu annemin evinden getirmedim sende kalsın tmm gidiyorum deyip korkutsaydın bak ödü....b..na karışmıyomuydu