evet gerçekçi yaklaşım diye buna denir doğrusu alkisalkisalkis
olayı tek taraflı dinliyoruz , insanlar değişik ruh hali içinde iken olayları olduğu gibi aktaramayabilir , bakalım karşı tarafın ne gibi incinmişlikleri, kırılmışlıkları var ....
Anneden vazgeçilebilir mi ? ELBETTE Kİ ASLAAAAA .......hele hele yardıma muhtaç oldukları bir dönemde kesinlikle elimizden geleni yapacaz ........ama artık çocuk değiliz , madem evlendik kendi yuvamızı kurduk öyleyse yuvamıza sahip çıkmayı da bilecez .....
Denge önemli olan bu bence , dengeyi korumaya çalışacaz ...
kapris yapmak yerine aklımızı ve dişiliğimizi kullansak olayları daha kolay çözebiliriz :jeyyar:... hatta annemizin yardımına eşimizi bile seferber edebiliriz yerimseniben..... yeter ki adaletli olalım , bi tarafı yaparken bi tarafı yıkmayalım o hassas dengeyi kurabilelim.......
kendi annenizin yardımına koşarken eşinizin ailesi için de ufacık bir jest yapsanız sorun kalmaz diye düşünüyorum ........
erkekler bizden akıllı olduklarını düşünürler , bizleri çocuksu bulurlar ama çoğu zaman onları kandırmak çok daha kolaydır .... ailesi için yapacağınız ufacık bir fedakarlık sizi eşinizin gözünde bir meleğe benzetebilir a.s....
Merhabalar Arkadaşlar,
1-Bugüne kadar annemin hiçbir ev işini yapmadım. Gittiğim zamanlar haftanın bir günü ki o da hafta sonu ilk zamanlar 5-6 saat oturmak daha sonra 3-4 saate düştü ki evimin işini yapmadan da gitmedim. Şu hastalığına kadar da 1 gün dahi kalmadım.(Kardeşim askerdeyken de altı ay yalnız kaldı. sadece kardeşimin askere gittiği bir gece kaldık) bikaç ay sonra üzerini çaydanlık döküp yandığı dönemde bile bir gece kalmadım. Tabi eşim de anneme hadi seni alıp bize götüreyim bile demedi. Sadece bana yarım ağız al gel anneni de bizde kalsın dedi. Ama alıp gelmedim bile...
2-Evlendikten sekiz ay sonra babası rahatsızlandı ve gel gidelim onları yalnız bırakmayalım dedim ve şehir dışındaki (yaz dönemiydi) evlerinde bir hafta kaldık. hastaneler, gece acil servisler hiç yalnız bırakmadım.
3-Her hafta sonu onlara da gidiyoruz. Hele yazın hemen her hafta sonu yazlıklarına gidip KALIYORUZ.
4-Ne düğünlerinde ne benzeri işlerinde yalnız bırakmadım. Hep birşeyler yapma çabası içindeydim. Şu şöyle olur bak yapalım mı bunu hadi yapalım.
5-Eşim maddi destek olduğunda-ki durumları da iyi--ağzımı açıp bişey demedim...
Demek hep eksikmiş yine de...bilmiyorum daha ne yapmalıydım.