- 28 Mart 2025
- 843
- 444
- 18
- Konu Sahibi siyah_puding
-
iKonuyu okuyanlar da onu soruyor işte. Olay ne ve anneniz neyi dillendiriyor ? Aradığınız kayınvalide ve kayınpeder eşinizin anne babasıysa; görüşmediğiniz aile kim ?
Beni istemediklerini oğulları istediği için nikaha izin verdiklerini ogrendimm ameliyatt oldum aramadilar bussuru şey bende mesafe koydum aramaBayramda bile görüşmemek için çok büyükkk problemler yaşamış olmalısınız.
Yeni eşin ailesiyle arası bozukmuş aramıyormuş bayramda seyranda eşi buna anlayış gösteriyormuşÖnce derdinizi güzelce anlatın, hiçbirşey anlamadım...
Anneniz eski eşinizi konuya nasıl dahil ediyor k
Ne bilimm eski eşimle birgün görüşmüş benim umrumda bile değil kızdım anneme bu evliligimde mutluyum eşim duysa kıyamet koparEşinin duymasından korktuğun şeyi niye yapıyosun ? Şunu eşim yapsa ve saklasa hala karşı tarafa yaranma peşinde aklında demek ki diye düşünürüm
Annen laf anlamıyorsa eşine söyle annem benim canımı sıkıyor die sonuçta eşin biliyordur eski evliliğini. annenin lafını versin oturtsun sizi ilgilendirmez bizim aile ilişkimiz die . Normalde kocaların annelere laf yetiştirmesine karşıyım ama sizin annenizin ki de büyük saygısızlık 5 sene gecmıs yuh yaniÇok sinirliyim özür dilerim derdimi anlatamadimm
Arkadaşlar lütfen akıl verin ben boşanıp beş yıl önce evlendim mutluyum çok şükür ama annemin eski eşimin ailesini öne sürüp laf etmesine sinir oluyorum ne yapmalıyım tek suçum bayramda kayınvaldemi kayinbabami aramam bu korkuyorum eşimin duymasını istemiyorum lütfen akıl verin
Eski eşinizin ailesi mi aradınız ?
Simdiki esiminin sinirden yazamadimkusura bakmayın.
Bem simdiki eşimin ailesyle gorusmuyorummmm
i
Ee aradiginiz eş ailesi kimin ailesi?Ailesini aramıyorum bayramda aramadım eşim kizmiyor onu demek istedim
Iyyyy annesi ne kadar da cahil bir kadınmış yaaa, resmen psikolojik şiddet uyguluyor, bence anne ile görüşmeyi azaltmalı...Yeni eşin ailesiyle arası bozukmuş aramıyormuş bayramda seyranda eşi buna anlayış gösteriyormuş
Annesi de eski eşinin anası babası seni boşalttırdı akıllı ol ara sor bunlarda seni boşandırtmasın diyormuş konu sahibine
Konu sahibinin korkusu annesinin bu konuları konuşurken yeni
eşinin duyması
Ee aradiginiz eş ailesi kimin ailesi?
Aramadım zatennnEşinizin ailesiyle görüşmüyorsanız: bayramda niye arıyorsunuz ; bayramda arıyorsanız, neden görüşmüyorsunuz ?
Ee aramiyorum diyor, beynim yandi.şuan ki eşinin ailesi
malesef bazı yaşlılar cidden yetiştirme tarzıyla da alakalı kafa yapıları değişmiyorIyyyy annesi ne kadar da cahil bir kadınmış yaaa, resmen psikolojik şiddet uyguluyor, bence anne ile görüşmeyi azaltmalı...
Yeni eşin ailesiyle arası bozukmuş aramıyormuş bayramda seyranda eşi buna anlayış gösteriyormuş
Annesi de eski eşinin anası babası seni boşalttırdı akıllı ol ara sor bunlarda seni boşandırtmasın diyormuş konu sahibine
Konu sahibinin korkusu annesinin bu konuları konuşurken yeni
eşinin duyması
Konunuzu düzgünce anlatmaya ne dersiniz ?Aramadım zatennn
Yok senin yazdigini okudum ben muhtemelen sen dogrusunu anlamissin ama ilk mesajda esimin ailesini aradigim icin, annem eski esimin ailesinden bahsediyor yazdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?