Annemin eski eşimi dilene bolamasina sinir oluyorum

Önce derdinizi güzelce anlatın, hiçbirşey anlamadım...
Yeni eşin ailesiyle arası bozukmuş aramıyormuş bayramda seyranda eşi buna anlayış gösteriyormuş

Annesi de eski eşinin anası babası seni boşalttırdı akıllı ol ara sor bunlarda seni boşandırtmasın diyormuş konu sahibine

Konu sahibinin korkusu annesinin bu konuları konuşurken yeni
eşinin duyması

Benim babaannem de annemi dilinden düşürmüyor babamla evliyken de hiç sevmezmiş 🤣

Bil
Anneniz eski eşinizi konuya nasıl dahil ediyor k

Eşinin duymasından korktuğun şeyi niye yapıyosun ? Şunu eşim yapsa ve saklasa hala karşı tarafa yaranma peşinde aklında demek ki diye düşünürüm
Ne bilimm eski eşimle birgün görüşmüş benim umrumda bile değil kızdım anneme bu evliligimde mutluyum eşim duysa kıyamet kopar

Çok sinirliyim özür dilerim derdimi anlatamadimm
Annen laf anlamıyorsa eşine söyle annem benim canımı sıkıyor die sonuçta eşin biliyordur eski evliliğini. annenin lafını versin oturtsun sizi ilgilendirmez bizim aile ilişkimiz die . Normalde kocaların annelere laf yetiştirmesine karşıyım ama sizin annenizin ki de büyük saygısızlık 5 sene gecmıs yuh yani

Eşinizden nie bu kadar korkuyorsunuz kıyameti koparır die sonuçta sizin suçunuz ne ? Belki anneniz de o zaman anlar olayın ciddiyetini yapmaması gerektiğini

Arkadaşlar lütfen akıl verin ben boşanıp beş yıl önce evlendim mutluyum çok şükür ama annemin eski eşimin ailesini öne sürüp laf etmesine sinir oluyorum ne yapmalıyım tek suçum bayramda kayınvaldemi kayinbabami aramam bu korkuyorum eşimin duymasını istemiyorum lütfen akıl verin

Eski eşinizin ailesi mi aradınız ?

Simdiki esiminin sinirden yazamadimkusura bakmayın.

Bem simdiki eşimin ailesyle gorusmuyorummmm

i

Eşinizin ailesiyle görüşmüyorsanız: bayramda niye arıyorsunuz ; bayramda arıyorsanız, neden görüşmüyorsunuz ?

Yeni eşin ailesiyle arası bozukmuş aramıyormuş bayramda seyranda eşi buna anlayış gösteriyormuş

Annesi de eski eşinin anası babası seni boşalttırdı akıllı ol ara sor bunlarda seni boşandırtmasın diyormuş konu sahibine

Konu sahibinin korkusu annesinin bu konuları konuşurken yeni
eşinin duyması
Iyyyy annesi ne kadar da cahil bir kadınmış yaaa, resmen psikolojik şiddet uyguluyor, bence anne ile görüşmeyi azaltmalı...

siyah_puding siyah_puding bence konunuza düzeltme diyip altına ekleme yapın yoksa bu böyle gider kim kimdi neydi die .

Konuyu silmeden asagısına ekleme yapın konu silmek ban sebebi yasak çünkü

Back
X