- Konu Sahibi siyah_puding
-
Bazen ne kadar cabalasan da olmuyor işteYeni eşin ailesiyle arası bozukmuş aramıyormuş bayramda seyranda eşi buna anlayış gösteriyormuş
Annesi de eski eşinin anası babası seni boşalttırdı akıllı ol ara sor bunlarda seni boşandırtmasın diyormuş konu sahibine
Konu sahibinin korkusu annesinin bu konuları konuşurken yeni
eşinin duyması
Bazen ne kadar cabalasan da olmuyor işte
Bu evlilik benim ikinci evliliğim annem eski yani ilk eşimin ailesini anıp duruyor bende ikinci eşimin duymasindan korkuyorum ollldumu simdiIyyyy annesi ne kadar da cahil bir kadınmış yaaa, resmen psikolojik şiddet uyguluyor, bence anne ile görüşmeyi azaltmalı...
Neden anıp duruyor, aklı mı kalmış?Bu evlilik benim ikinci evliliğim annem eski yani ilk eşimin ailesini anıp duruyor bende ikinci eşimin duymasindan korkuyorum ollldumu simdi
Tek suçum kv ve kb bayramda aramam yazmış ya o zaman orası aramamam olacak galiba. Eğer öyleyse anladim gibiSanirim mesele su
Eski kayin aile yuvasini yikmis, anneside diyor ki "bak yenilerle arani iyi tut, eskiler yuvani yikmisti, o yuzden ara sor, hurmet goster"
Uyede diyor ki, annemin bu sozlerini esim duyarsa neler olur...
Aynen, tek sucum kayinvalidemi aramamam yazacakti buyuk ihtimalle, neyse sanirim kacirdik kizcagizi.Tek suçum kv ve kb bayramda aramam yazmış ya o zaman orası aramamam olacak galiba. Eğer öyleyse anladim gibi
Bomba su bir ara görüp sohbet edip sarılmış bile kendineNeden anıp duruyor, aklı mı kalmış?
Aynen, tek sucum kayinvalidemi aramamam yazacakti buyuk ihtimalle, neyse sanirim kacirdik kizcagizi.
Annen, eski kayinvalidene mi sarilmis?Bomba su bir ara görüp sohbet edip sarılmış bile kendine
Allah aşkına kime yenisine mi eskisine mi? Her detayda tam anladim derken başa sarıyorum yaaaBomba su bir ara görüp sohbet edip sarılmış bile kendine
Sinirliyim hakkınızı helal edin karma karisik olduAynen, tek sucum kayinvalidemi aramamam yazacakti buyuk ihtimalle, neyse sanirim kacirdik kizcagizi.
Baştan sona upuzun yeniden anlatsana tek tek cevap vermek yerineSinirliyim hakkınızı helal edin karma karisik oldu
Eski esinden cocugun var mi?Benim annem eski eşimle hala görüşüyor kısa ve oz
Yok çok sukurEski esinden cocugun var mi?
Ne kadar needy ne kadar pick me up bir ananız var.Benim annem eski eşimle hala görüşüyor kısa ve oz
Niye eski eşiniz akrabanız mıydı ? Akraba evliliği mi yapmıştınız ?Benim annem eski eşimle hala görüşüyor kısa ve oz
Yeni esinizi mi sevmiyor? Esinizden ayrilmanizi ve eski esinizle barismanizi mi istiyor?Yok
Yok çok sukur
Öyle bile olsa evlilik onların yüzünden bitmiş, insan bi kin besler ayol, önüne gelenin peşinden gidiyo kadın.Niye eski eşiniz akrabanız mıydı ? Akraba evliliği mi yapmıştınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?