Annemin eski eşimi dilene bolamasina sinir oluyorum

Beni istemediklerini oğulları istediği için nikaha izin verdiklerini ogrendimm ameliyatt oldum aramadilar bussuru şey bende mesafe koydum arama
Size karşı tavırları hâlâ sert ve geride durmaksa görüşmemek çok doğal.Boşanmanızdan korkuyorsa
Anne istiyorsa dünürlerini arasın gidip gelsin

Sanirim mesele su

Eski kayin aile yuvasini yikmis, anneside diyor ki "bak yenilerle arani iyi tut, eskiler yuvani yikmisti, o yuzden ara sor, hurmet goster"

Uyede diyor ki, annemin bu sozlerini esim duyarsa neler olur...

Buraya kadar şükür zorda olsa anladık fakat konu sahibi kimi aramış o bir türlü anlaşılmıyor.

Buraya kadar şükür zorda olsa anladık fakat konu sahibi kimi aramış o bir türlü anlaşılmıyor.
Konu sahibi kimseyi aramamis, mesele bu. annesi eskilerden ornek verip yeni kayinlarla arani iyi tut, hos tut, ara diye gazliyormus.

Bi yandanda annesi eski damadiyla gorusuyormus

Konu sahibi kimseyi aramamis, mesele bu. annesi eskilerden ornek verip yeni kayinlarla arani iyi tut, hos tut, ara diye gazliyormus.

Bi yandanda annesi eski damadiyla gorusuyormus

Sanırım anne, ne yaptığını kendiside bilmiyor. Hem eski damadı ile görüşüyor hemde kızı kayınpeder-kayınvalideyi aramıyor diye söyleniyor.

Türkcesini anlamadim. Ingilizce yazin isterseniz

Son yazdiginiz anlasildi simdi. Annenize uyarin eski defter kapatildi tekrar acilmamak üzere olmus bitmis sonuçta niye aciyor ki konuyu? Yeni esinize de aciklamanizda fayda var mi orasini bilemiyorum onu da kk üyeleri söylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…