- 28 Mart 2025
- 843
- 444
- 18
- Konu Sahibi siyah_puding
-
Eşinin duymasından korktuğun şeyi niye yapıyosun ? Şunu eşim yapsa ve saklasa hala karşı tarafa yaranma peşinde aklında demek ki diye düşünürümArkadaşlar lütfen akıl verin ben boşanıp beş yıl önce evlendim mutluyum çok şükür ama annemin eski eşimin ailesini öne sürüp laf etmesine sinir oluyorum ne yapmalıyım tek suçum bayramda kayınvaldemi kayinbabami aramam bu korkuyorum eşimin duymasını istemiyorum lütfen akıl verin
Eski eşinizin ailesi mi aradınız ?Arkadaşlar lütfen akıl verin ben boşanıp beş yıl önce evlendim mutluyum çok şükür ama annemin eski eşimin ailesini öne sürüp laf etmesine sinir oluyorum ne yapmalıyım tek suçum bayramda kayınvaldemi kayinbabami aramam bu korkuyorum eşimin duymasını istemiyorum lütfen akıl verin
Eski eşle ilgili ne söylüyor anneniz? Eşinizin duymasını istemediğiniz şey nedir orayı tam anlayamadım?Arkadaşlar lütfen akıl verin ben boşanıp beş yıl önce evlendim mutluyum çok şükür ama annemin eski eşimin ailesini öne sürüp laf etmesine sinir oluyorum ne yapmalıyım tek suçum bayramda kayınvaldemi kayinbabami aramam bu korkuyorum eşimin duymasını istemiyorum lütfen akıl verin
Eski eşinizin ailesi mi aradınız ?
Kayınvalidemi kayınbabamı aradım derken eski eşin annesi babası mı?
Arkadaşlar lütfen akıl verin ben boşanıp beş yıl önce evlendim mutluyum çok şükür ama annemin eski eşimin ailesini öne sürüp laf etmesine sinir oluyorum ne yapmalıyım tek suçum bayramda kayınvaldemi kayinbabami aramam bu korkuyorum eşimin duymasını istemiyorum lütfen akıl verin
Yok zaten ilişkim onlarla bitti annem onlara lafını ediyorEski eşinizin anne babasını mı arıyorsunuz bayramlarda ?
Konuyu eksik anlatıyorsunuz sanki.evlisiniz eşin anne babasını aramanızı kocanız duyunca ne olacak?görüşmeniz neden anneyi rahatsız ediyorYok şimdiki eşimin ailesi
Peki eşinizin ailesiyle aranız mi bozuk, eşiniz neden sinir olsun ki ?Simdiki esiminin sinirden yazamadimkusura bakmayın.
Anneniz eski eşinizi konuya nasıl dahil ediyor ki ?Yok zaten ilişkim onlarla bitti annem onlara lafını ediyor
gorusmuyorum ailesiyle eşimde hoş karşılıyor neymiş eski eşimin ailesi seni bosandirdi bunlarda bosandirmasin yok eski kayinvaldem bosandirmakla haklıymış ne alaka eşin duysa şimdiki eşim kirilacak bunuda anlamıyor kusura bakmayın çok sinirliyim yanlış yazdiysam özür dilerim sizdenPeki eşinizin ailesiyle aranız mi bozuk, eşiniz neden sinir olsun ki ?
Burada esiniz neyi hos karsiliyor hanimefendi?Ben
gorusmuyorum ailesiyle eşimde hoş karşılıyor neymiş eski eşimin ailesi seni bosandirdi bunlarda bosandirmasin yok eski kayinvaldem bosandirmakla haklıymış ne alaka eşin duysa şimdiki eşim kirilacak bunuda anlamıyor kusura bakmayın çok sinirliyim yanlış yazdiysam özür dilerim sizden
Evet bitmiş gitmiş niye dillendiriyor anlamadimUye 5 yil once bosanmis, bosandigi aileyi aramıyor.
Yeni esinin ailesini aradiginda uyenin annesi, eski dunurlerinden bahsediyormus (niyeyse?)
Uyede bunu yeni esinin duymasindan korkuyor.
Ben boyle anladim.
Ailesini aramıyorum bayramda aramadım eşim kizmiyor onu demek istedimBurada esiniz neyi hos karsiliyor hanimefendi?
Bihter neyi anlatacak?
Bayramda bile görüşmemek için çok büyükkk problemler yaşamış olmalısınız.Ben
gorusmuyorum ailesiyle eşimde hoş karşılıyor neymiş eski eşimin ailesi seni bosandirdi bunlarda bosandirmasin yok eski kayinvaldem bosandirmakla haklıymış ne alaka eşin duysa şimdiki eşim kirilacak bunuda anlamıyor kusura bakmayın çok sinirliyim yanlış yazdiysam özür dilerim sizden
Ben
Evet bitmiş gitmiş niye dillendiriyor anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?