- 19 Mayıs 2020
- 46.578
- 208.719
- 548
Sanane len benim emeğimden, sen ananın hacıladığı düğün takılarını al önce diyemediniz, küser tabi çünkü paşa. Okurken kendinize okudunuz, anaya babaya değil.Benimki de diyor ki ona bakarsan sen yıllarını okumaya vermissin, onların emeklerini boşa çıkarmamışsn o zaman senin hakkını da sana vermelilerdi. Öldükten sonra ne malum yasayacagin diyor
Konu sahibinde ailesini koruyacak bir tavır var mı sizce, yapmayın, her lafı eleştiri, küçümseme.Sanane len benim emeğimden, sen ananın hacıladığı düğün takılarını al önce diyemediniz, küser tabi çünkü paşa.
Kafa zehir masallah.Benimki de diyor ki ona bakarsan sen yıllarını okumaya vermissin, onların emeklerini boşa çıkarmamışsn o zaman senin hakkını da sana vermelilerdi. Öldükten sonra ne malum yasayacagin diyor
Ya ben anneye çok üzüldüm gerçektençünkü eşi alttan alta dolduruyor konu sahibini.
ben durumu şimdi anladım, yok efendim kendi gezmiş tozmuş parasını ailesine yedirmiş, ama karşı taraftan hak talep ediyor.
sende de ki kusura bakma kocacığım annem babam gezip tozmayıp bu evleri almışlar ne yapacakları onlara kalmış...
ne kadar sevseniz de ailenizi eşinize asla kötülemeyin, hele kendi ailesine bu kadar tapan bir adama asla kötülemeyin.
Dolduruşa gelmeyin.
Kardeşine de ne bilenmiş, nefret akıyor kin akıyor yazılarından. Kadın hasta yahu hasta, insaf. Bizim birimde de var, en basit ama biraz fazla sayıda iş verdik, onu bile arada soruyor. Ne kolay sanıyorlar vay canına. Demiyor ki sapasaglam kocam 36 yaşına kadar taşı taş üstüne koyamamış, hasta kardeşimle beni kıyaslıyor. İnsaf.Konu sahibinde ailesini koruyacak bir tavır var mı sizce, yapmayın, her lafı eleştiri, küçümseme.
Benimki de diyor ki ona bakarsan sen yıllarını okumaya vermissin, onların emeklerini boşa çıkarmamışsn o zaman senin hakkını da sana vermelilerdi. Öldükten sonra ne malum yasayacagin diyor
Hayır ben eşimin bilmediği çoğu şeyi, yaşadıklarımı az da olsa yazdım burayaay bu koca çok fena çooook
sen biraz saf ve çabuk dolduruşa geliyor olabilir misin?
Diğer kardeş okumamış sanırım ondan bu kadar çok prim görüyor okumuş olmakNe kadar içten pazarlıklı bir eşiniz var, pes.
İyi ki bir okumussunuz, karı koca koyup kaldırıp bunu konuşuyorsunuz sanırım. Konunun ve yorumlarınız yarısı okumaniz üzerine.
Anlayamadığınız nokta o evin sizin hakkınız olmadığı. İnsanların binbir emek yaptıkları mallarında henüz sağlıklılarken bir hakkınız yok. Bunu kabullenirseniz siz de daha mutlu olursunuz.Benimki de diyor ki ona bakarsan sen yıllarını okumaya vermissin, onların emeklerini boşa çıkarmamışsn o zaman senin hakkını da sana vermelilerdi. Öldükten sonra ne malum yasayacagin diyor
Sadece kardeş değil, çevrelerinde de çok yok ki konu sahibinin okumuş olmasını yere göğe koyamıyor karı koca.Diğer kardeş okumamış sanırım ondan bu kadar çok prim görüyor okumuş olmak
Bizim sülalede diyeceğim yüzde 90 okumuş mesela
Ama ben okudum demek bi meziyet değil
Okumayıp ne olacaktı zaten bir sağlık sorunu yoksa muamelesi görür
Benimki de diyor ki ona bakarsan sen yıllarını okumaya vermissin, onların emeklerini boşa çıkarmamışsn o zaman senin hakkını da sana vermelilerdi. Öldükten sonra ne malum yasayacagin diyor
İyi de okuduysanız kendinize. Ailenize mi okudunuz?Benimki de diyor ki ona bakarsan sen yıllarını okumaya vermissin, onların emeklerini boşa çıkarmamışsn o zaman senin hakkını da sana vermelilerdi. Öldükten sonra ne malum yasayacagin diyor
Herkes nasıl çevrede yetişiyor bilemiyoruz tabi kiSadece kardeş değil, çevrelerinde de çok yok ki konu sahibinin okumuş olmasını yere göğe koyamıyor karı koca.
Hasta kardeşle kendini kıyaslayıp ego tatmin ediyorlar resmen.
Ya ben anneye çok üzüldüm gerçekten
2 kızı var kadıncağızın
Biri zaten bipolarmış
Diğeri sözde psikolojik olarak sağlıklı
İkisinin kocası da akbaba gibi mal varlığım için çocuklarımı birbirine düşürüyor
Bildiğin açlar
Azcık gün görmüş tipler olsalar zaten hiçbi şeysiz gelip bi de başkasının malına göz koymazlar
Diğer kardeşin kocasını niye kötülüyoruz yahu? Aynı şey iki damada da aile isteği ile sunulmuş, biri kabul etmiş diğeri etmemiş. Adam sunulanı kabul etti diye niye akbaba oluyor?Ya ben anneye çok üzüldüm gerçekten
2 kızı var kadıncağızın
Biri zaten bipolarmış
Diğeri sözde psikolojik olarak sağlıklı
İkisinin kocası da akbaba gibi mal varlığım için çocuklarımı birbirine düşürüyor
Bildiğin açlar
Azcık gün görmüş tipler olsalar zaten hiçbi şeysiz gelip bi de başkasının malına göz koymazlar
#kkemojilerineBenimki de diyor ki ona bakarsan sen yıllarını okumaya vermissin, onların emeklerini boşa çıkarmamışsn o zaman senin hakkını da sana vermelilerdi. Öldükten sonra ne malum yasayacagin diyor
Sözde o da karısının çalışmasını desteklemiyormuş ya anneden ev kaldı diyeDiğer kardeşin kocasını niye kötülüyoruz yahu? Aynı şey iki damada da aile isteği ile sunulmuş, biri kabul etmiş diğeri etmemiş. Adam sunulanı kabul etti diye niye akbaba oluyor?
Ne kadar çirkin. Eşinizi durdurmanız gerekiyor. Eşinizin dolduruşuna gelipte ailenizle de kötü olmayın. Ne demişler eş bulunur aile bulunmaz. Eşinize ailemin benim ve kardeşim hakkında verdiği kararlar seni ilgilendirmez demelisiniz. Konuyu bir daha açmamak adına kapatmalısınız.Benimki de diyor ki ona bakarsan sen yıllarını okumaya vermissin, onların emeklerini boşa çıkarmamışsn o zaman senin hakkını da sana vermelilerdi. Öldükten sonra ne malum yasayacagin diyor
E kadın hasta. Kocan hasta olsa, sen de idare edecek kadar kazanıyor ve kayınailenin verdiği evde yaşıyor olsan kocanın çalışmamasını desteklemez miydin? Yoksa ne pahasına olursa olsun çalışsın mı derdin?Sözde o da karısının çalışmasını desteklemiyormuş ya anneden ev kaldı diye
Ben de konu sahibinin yalancısıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?