- 29 Mayıs 2021
- 13.070
- 84.568
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen valla üç mesajda bir yüksek lisans muhabbeti anlam veremedim ben de “e ya ne olacaktı” diyorum. Bi üye vardı öğretmen, eşimin ailesi bana hocam demiyor okuyana saygısızlık değil mi bu, benim ailem bana hep hocam der diyordu ona benzettimDiğer kardeş okumamış sanırım ondan bu kadar çok prim görüyor okumuş olmak
Bizim sülalede diyeceğim yüzde 90 okumuş mesela
Ama ben okudum demek bi meziyet değil
Okumayıp ne olacaktı zaten bir sağlık sorunu yoksa muamelesi görür
Bunda sorun yok bence.Sözde o da karısının çalışmasını desteklemiyormuş ya anneden ev kaldı diye
Ben de konu sahibinin yalancısıyım
Benimki de diyor ki ona bakarsan sen yıllarını okumaya vermissin, onların emeklerini boşa çıkarmamışsn o zaman senin hakkını da sana vermelilerdi. Öldükten sonra ne malum yasayacagin diyor
Ne kadar çirkin. Eşinizi durdurmanız gerekiyor. Eşinizin dolduruşuna gelipte ailenizle de kötü olmayın. Ne demişler eş bulunur aile bulunmaz. Eşinize ailemin benim ve kardeşim hakkında verdiği kararlar seni ilgilendirmez demelisiniz. Konuyu bir daha açmamak adına kapatmalısınız.
Biraz konu sahibinin gözünden baktım aslında olayaE kadın hasta. Kocan hasta olsa, sen de idare edecek kadar kazanıyor ve kayınailenin verdiği evde yaşıyor olsan kocanın çalışmamasını desteklemez miydin? Yoksa ne pahasına olursa olsun çalışsın mı derdin?
Konu sahibinin gözünden bakma. Onun gözü göz değilBiraz konu sahibinin gözünden baktım aslında olaya
Kardeşe hep önyargılı ya
Çocuk peşine düşmüş,kocası desteklememiş, kendini acındırmış, zaten çalışmak istememiş filan gibi
Hem çalışıyordum hem nöbet tutuyordum hem 600 km uzakta bi şehirde yüksek lisans yapıyordumAynen valla üç mesajda bir yüksek lisans muhabbeti anlam veremedim ben de “e ya ne olacaktı” diyorum. Bi üye vardı öğretmen, eşimin ailesi bana hocam demiyor okuyana saygısızlık değil mi bu, benim ailem bana hep hocam der diyordu ona benzettim
Ay kendisi hemen çalışıp, para kazanmak derdinde sanki.Biraz konu sahibinin gözünden baktım aslında olaya
Kardeşe hep önyargılı ya
Çocuk peşine düşmüş,kocası desteklememiş, kendini acındırmış, zaten çalışmak istememiş filan gibi
Biraz atarlı yazmısım ama tamamen konu sahibi kaynaklıAy kendisi hemen çalışıp, para kazanmak derdinde sanki.
O da evlenir evlenme çocuk düşünmüş, çocuğunu büyütene kadar çalışmayı da düşünmüyor.
Aynı şartlarda, kafa yapısında olup nasıl kardeşi küçük görüyor anlamıyorum. Ha okumuş, okuduyda da kendine. Okumuş olması, daha farklı düşünmesini de sağlamamıs ayrıca.
Çocuğu büyüttükten sonra da bütün iş yerleri kapılarını ardına kadar açacak konu sahibine. Biz de hep küçük çocuğu olan 30 yaş üstü yeni çalışan arıyorduk, en mükemmel aday sizsiniz diyeceklerAy kendisi hemen çalışıp, para kazanmak derdinde sanki.
O da evlenir evlenme çocuk düşünmüş, çocuğunu büyütene kadar çalışmayı da düşünmüyor.
Aynı şartlarda, kafa yapısında olup nasıl kardeşi küçük görüyor anlamıyorum. Ha okumuş, okuduyda da kendine. Okumuş olması, daha farklı düşünmesini de sağlamamıs ayrıca.
Yüksek lisanslı yeni çalışan rica ediyorumÇocuğu büyüttükten sonra da bütün iş yerleri kapılarını ardına kadar açacak konu sahibine. Biz de hep küçük çocuğu olan 30 yaş üstü yeni çalışan arıyorduk, en mükemmel aday sizsiniz diyecekler
O kadar mükemmel eğitimden sonra havada kaparlar bence her koşulda konu sahibinin iç sesi oldum şuan.Çocuğu büyüttükten sonra da bütün iş yerleri kapılarını ardına kadar açacak konu sahibine. Biz de hep küçük çocuğu olan 30 yaş üstü yeni çalışan arıyorduk, en mükemmel aday sizsiniz diyecekler
Bulunur bulunmaz olayı değil de, bu adamlar senden yiyip içip sonra birinin ardına takılıp gidebiliyor yağniii.Ne kadar çirkin. Eşinizi durdurmanız gerekiyor. Eşinizin dolduruşuna gelipte ailenizle de kötü olmayın. Ne demişler eş bulunur aile bulunmaz. Eşinize ailemin benim ve kardeşim hakkında verdiği kararlar seni ilgilendirmez demelisiniz. Konuyu bir daha açmamak adına kapatmalısınız.
Yoo hayır ben çocuğumu doğurduktan hemen 3 ay sonra çalışmak niyetindeyimAy kendisi hemen çalışıp, para kazanmak derdinde sanki.
He 24 yaşında bekar çocuksuz yl mezunları sırada beklerken niye onları alsınlar, tabi ki 30 yaşındaki çocuklu büşrayı tercih ederler.Yüksek lisanslı yeni çalışan rica ediyorum
Anneniz gibi çocuğuna yeterince ilgi gösteremeyen, çalışan anne olacaksınız yaniYoo hayır ben çocuğumu doğurduktan hemen 3 ay sonra çalışmak niyetindeyim
Evet ben de ev yapcam. Klasik Türk toplumunun para biriktirip bina dikmesi gibiAnneniz gibi çocuğuna yeterince ilgi gösteremeyen, çalışan anne olacaksınız yani
Zekaya ve pratikliğe bakarlarsa evet Büşra ve Büşra gibileri tercih ederler.He 24 yaşında bekar çocuksuz yl mezunları sırada beklerken niye onları alsınlar, tabi ki 30 yaşındaki çocuklu büşrayı tercih ederler.