- 11 Aralık 2018
- 39.555
- 245.040
Şahane. Annenizin haklı olduğunu anladınız o zaman. Ama evi çocuğun üstüne yapın. İkinci olursa çalışır ona da bi tane yaparsınız.Evet ben de ev yapcam. Klasik Türk toplumunun para biriktirip bina dikmesi gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şahane. Annenizin haklı olduğunu anladınız o zaman. Ama evi çocuğun üstüne yapın. İkinci olursa çalışır ona da bi tane yaparsınız.Evet ben de ev yapcam. Klasik Türk toplumunun para biriktirip bina dikmesi gibi
Demesi de kolay yapması da evet. Siz de yapın buyrun :)Şahane. Annenizin haklı olduğunu anladınız o zaman. Ama evi çocuğun üstüne yapın. İkinci olursa çalışır ona da bi tane yaparsınız.
Annenizi neden eleştirdiniz o zaman?Yoo hayır ben çocuğumu doğurduktan hemen 3 ay sonra çalışmak niyetindeyim
Hıhı büşra bir numara en büyük. İşveren de mesaiye kal dediğinde kalacak, ay çocuğum hasta oldu, ay veli toplantısı var, ay bakıcı kaçtı demeyecek çalışmaya hevesli gencecik kızlar dururken dünyadaki tek zeki ve pratik kadın olan yl mezunu büşrayı tercih eder mutlaka.Zekaya ve pratikliğe bakarlarsa evet Büşra ve Büşra gibileri tercih ederler.
Evet bu yüzden torpilin faydaları görülüyor.Hıhı büşra bir numara en büyük. İşveren de mesaiye kal dediğinde kalacak, ay çocuğum hasta oldu, ay veli toplantısı var, ay bakıcı kaçtı demeyecek çalışmaya hevesli gencecik kızlar dururken dünyadaki tek zeki ve pratik kadın olan yl mezunu büşrayı tercih eder mutlaka.
Çocuuum yok ki benim! Kime yapam? Bi evim bi arabam var işte ben ölünce bi vakfa gidecek inşallah.Demesi de kolay yapması da evet. Siz de yapın buyrun :)
Onu bilemeyiz. Yaşayınca göreceğim. Yaşamadan ileriye dönük yorum yapamam.Annenizi neden eleştirdiniz o zaman?
Sizde gece uykusuz kalıp gündüz ise gidecek, yorgun olacaksınız.
Ama Büşra mükemmel anne olur asla annesi gibi yorgun olduğunu çocuğuna hissettirmez.
Ha milletin hakkını yiyecem torpil yaptıracam tepeden inecem diyorsunuz. Peki.Evet bu yüzden torpilin faydaları görülüyor.
Anneni eleştirerek bol bol ahkam kestin. Geçmiş olsun.Onu bilemeyiz. Yaşayınca göreceğim. Yaşamadan ileriye dönük yorum yapamam.
Evet işte bu yüzden "demesi" harika kolay. Bekara koca boşamak kolay diye boşuna dememişlerÇocuuum yok ki benim? Kime yapam? Bi evim bi arabam var işte ben ölünce bi vakfa gidecek inşallah.
Ülke torpil kaynarken biz de buluruz elbet herkes gibi tanıdık aracı falan merak etmeyinHa milletin hakkını yiyecem torpil yaptıracam tepeden inecem diyorsunuz. Peki.
Bu kadar hava civa güvendiğin torpil için miydi?Evet bu yüzden torpilin faydaları görülüyor.
E size de kolaymış siz dediniz kolay bunlar diye iki mesaj yukarda. Ben mi dedim?Evet işte bu yüzden "demesi" harika kolay. Bekara koca boşamak kolay diye boşuna dememişler
E hakkını yediklerinizin ahı çıkar umarım ne diyeyim. Herkes yapıyor ben de yapacam mantığı şahane.Ülke torpil kaynarken biz de buluruz elbet herkes gibi tanıdık aracı falan merak etmeyin
Ama sorsan nasıl yetenekli nasıl donanımlı.Ha milletin hakkını yiyecem torpil yaptıracam tepeden inecem diyorsunuz. Peki.
zihinsel hasta biri nasıl evlendi bende oraya takıldım ,
Zeki ve becerikliden torpilim var benim yeah evresine hızlı bir geçiş yaptı. Torpilini evlenip bebe yapmadan önce neden kullanmamış acaba?Ama sorsan nasıl yetenekli nasıl donanımlı.
Torpil olayı çok evet ama işe giren herkes torpilli demek komik olur. Dediği kadar yetenekli ve donanımlı ise torpile ihtiyacı kalmaz cidden havada kaparlar, demek ihtiyaç duyuyor ki seçenekleri arasına koymuş.Zeki ve becerikliden torpilim var benim yeah evresine hızlı bir geçiş yaptı. Torpilini evlenip bebe yapmadan önce neden kullanmamış acaba?
O da olasılıklar arasında tabi. İnsan evladına güvenemiyor “elin adamına” neden güvensin. Konu sahibi aklını başına almalı.Bulunur bulunmaz olayı değil de, bu adamlar senden yiyip içip sonra birinin ardına takılıp gidebiliyor yağniii.