- 19 Mayıs 2020
- 46.189
- 206.315
Yok artık ya, ailesine gık diyememiş, kaynana kayınpeder malı kovalıyor. Cidden yuh.Ailesinin tek bir evi var ve bize bir makarna süzgeci bile almadılar demiştim zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok artık ya, ailesine gık diyememiş, kaynana kayınpeder malı kovalıyor. Cidden yuh.Ailesinin tek bir evi var ve bize bir makarna süzgeci bile almadılar demiştim zaten.
Sinirim bozuldu ya ahah. İyi yere dükkan açmış. Hadi ailesinde yok, 36 yaşına kadar taşı taş üstüne koyamamış mı?Kendini getirmiş
Söylemişti eski yorumlarda
Kendi ailesine gik diyemiyor zaten. Ailesi bize düğün sonrası getirilen 100 tlleri cebe attılar vermediler. Bir şey diyemediYok artık ya, ailesine gık diyememiş, kaynana kayınpeder malı kovalıyor. Cidden yuh.
Evet eşim de kabul ediyor. Ben birikim yapmadım çünkü hiç evlenicem diye düşünmedim ve gezip tozdun, hatta aileme de yedirdim diyorSinirim bozuldu ya ahah. İyi yere dükkan açmış. Hadi ailesinde yok, 36 yaşına kadar taşı taş üstüne koyamamış mı?
Ama konu sahibinin kardeşinin eşi kötüSinirim bozuldu ya ahah. İyi yere dükkan açmış. Hadi ailesinde yok, 36 yaşına kadar taşı taş üstüne koyamamış mı?
Ben koşullu iyilikten bahsediyorum burda. Annem gidip bu ev hakkını başka evde kullan demedi. İlla bizim aile apartmanında gel kira verme dedi. Eşim de istemedi o aile apartmanında olmayı, ben de istemedim çünkü dayı teyzelerle dolu apartman. Yüz göz olmak ve yakın olmak istemezdim. Doğal olarak başka yerde kiraya çıktıkben sizi anlamadım
kadın bir dairesini size vermiş zaten siz istememişsiniz
daha ne istiyorsunuz ki?
zaten eşit davranmamış mı kadın?
zaten sonrasında kime ne kalacağı ne alaka? kanunlarla belirlenmiyor mu bu durum?
Evet desteklemedi. Kardeşim de çalışmak isteniyordu sürekli yorgun hissediyordu.Ama konu sahibinin kardeşinin eşi kötü
Kayınvalidenin evine güvenip o eşinin çalışmasını desteklememiş
Anlayabiliyor musun?
Kendi ailesine gik diyemiyor zaten. Ailesi bize düğün sonrası getirilen 100 tlleri cebe attılar vermediler. Bir şey diyemedi
E sizinki de annenizin kirasının peşine düşmüşEvet desteklemedi. Kardeşim de çalışmak isteniyordu sürekli yorgun hissediyordu.
Ben uyuz oldum. Dedim ki annen aldığı yüz tlleri nereye götürdü. İstesene dedim. Kayinvalideye gittiğimizde de hatırlattım amaa isteyemedi utandı. İşte senin tepkin bu kadar dedime peki uyuz olmadınız mı bu duruma
bir de ne alaka evin kirasını istetiyor sana.
bu eş seni kendi ailene düşman eder ben sana diyim.
Bak paşanın ailesi ne kıymetli. Ezim ezim ezmişler hala da gıkı çıkmıyor. Bu kadar ezilseniz sizin de gıkınız çıkmazdı. Hakkınızı arayamaz halde olurdunuz. Sizi böyle yetiştiren ailenizi insanların ağzına sakız etmeyin. O beğenmediğiniz kardeşiniz bile kıymetli olsun şu saatten sonra, aranızda ne ediyorsanız edin, ama kimse de hakkında ileri geri konuşamasın. Aksi halde biricik eşiniz size saygı duymayacak.Kendi ailesine gik diyemiyor zaten. Ailesi bize düğün sonrası getirilen 100 tlleri cebe attılar vermediler. Bir şey diyemedi
Benimki de diyor ki ona bakarsan sen yıllarını okumaya vermissin, onların emeklerini boşa çıkarmamışsn o zaman senin hakkını da sana vermelilerdi. Öldükten sonra ne malum yasayacagin diyorE sizinki de annenizin kirasının peşine düşmüş
Ay insan kendine bu kadar kör olup başkasına karşı nasıl bu kadar eleştirel olabilir?
Valla hayret içindeyim
Ben koşullu iyilikten bahsediyorum burda. Annem gidip bu ev hakkını başka evde kullan demedi. İlla bizim aile apartmanında gel kira verme dedi. Eşim de istemedi o aile apartmanında olmayı, ben de istemedim çünkü dayı teyzelerle dolu apartman. Yüz göz olmak ve yakın olmak istemezdim. Doğal olarak başka yerde kiraya çıktık
Evet bu yorumunuza katılıyorum şahsen. Son cümleniz sebebiyle de zaten artık bir şey anlatmıyorum eşimeBak paşanın ailesi ne kıymetli. Ezim ezim ezmişler hala da gıkı çıkmıyor. Bu kadar ezilseniz sizin de gıkınız çıkmazdı. Hakkınızı arayamaz halde olurdunuz. Sizi böyle yetiştiren ailenizi insanların ağzına sakız etmeyin. O beğenmediğiniz kardeşiniz bile kıymetli olsun şu saatten sonra, aranızda ne ediyorsanız edin, ama kimse de hakkında ileri geri konuşamasın. Aksi halde biricik eşiniz size saygı duymayacak.
E sizinki de annenizin kirasının peşine düşmüş
Ay insan kendine bu kadar kör olup başkasına karşı nasıl bu kadar eleştirel olabilir?
Valla hayret içindeyim
Size akıl verene kadar evliliğe bir mal varlığı getirseymişBenimki de diyor ki ona bakarsan sen yıllarını okumaya vermissin, onların emeklerini boşa çıkarmamışsn o zaman senin hakkını da sana vermelilerdi. Öldükten sonra ne malum yasayacagin diyor
Ya ev vermişler, gitsin otursunlar. Ben olsam ailesine düğün takılarını kaptırmış gık diyememiş, ama malımda gözü kalmış damadı kapımdan geçirmem, ama insanlar evlat hatrına ev açmış.Ama konu sahibinin kardeşinin eşi kötü
Kayınvalidenin evine güvenip o eşinin çalışmasını desteklememiş
Anlayabiliyor musun?
Ne kadar içten pazarlıklı bir eşiniz var, pes.Benimki de diyor ki ona bakarsan sen yıllarını okumaya vermissin, onların emeklerini boşa çıkarmamışsn o zaman senin hakkını da sana vermelilerdi. Öldükten sonra ne malum yasayacagin diyor