- 9 Ağustos 2021
- 14.925
- 50.690
Bu arada miras ve ailelerin yardımı konusunda burda çok kişiyle tartışmış biri olarak söylüyorum.Yaşlarımız derken? Ben 27yim canım. Eşim 36 doğal olarak onun yaşı var tabii. Onu da normal bulmuyorum zaten bu konuda farkındayım
Aileler bana göre birbirini maddi anlamda desteklemeli ama şu an siz zaten yetişkinsiniz ve eminim evinizin kirasını karşılayabilirsiniz aileye yeni giren eşinizin bu konuda yorum yapmasına izin vrmeyin şimdiden başınıza kakmış resmen .
Ailenizin size yaptığı masrafları söyleyip sen zaten şunu şunu yaptın diye hesaplaması hoş olmamış ama siz zaten kendi ayaklarınızın üstünde durmuşsunuz kardeşiniz bunu başaramamış hastalığı da olmayabilirdi sadece başaramamış da olabilirdi.
Eşiniz şimdiden bir kiranın lafını ediyors ilerde kardeşiniz muhtaç olsa sizce yardım eder mi?Anne baba olarak o çocuklarının ileride nasıl yaşayacağını garanti altına almak istiyorlar.
Bu arada anneniz tavır olarak çok dediğim dedik biri zaten iyi ki yanına oturmamışsınız ben birde ihtiyaç yoksa size niye para yardımı yapacak anlamadım. Sİz zaten iki kişi çalışabilir ve gayet geçinebilirsiniz zorunlu durumlar haricinde alınan maddi destek canımız ailemiz bile olsa üzerinde hüküm sürmeye sebep oluyor. Bu sebeple kendinizi doldurmayın ailenize karşı eşiniz veya sizde birbirinizin ailesine maddi yönden bir beklenti içine girmeniz yanlış