Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende hep annemi düşünürüm sırf o yalnız kalmasın diye köye gitmesi gerektiğinde Ya da başka bi yere gittiğinde canım istemese de onunla giderim kardeşim sürekli beni azarlar bağırır hatta bana vurur ki benden 6 yaş küçük ama annem hep çevreye beni kötü gösterip kardeşime toz kondurmaz ki annemi en çok düşünen ben olmama rağmen sanırım bu bir imtihan sabretmek gerekiyorGerçek ismim, fotoğrafım evet.
Bende sizin gibi düşündüm. Annem arkadaşlarına ve de kuzenime benim hakkımda düşmanca konuşuyor. Diğer 2 çocuğuna tavrı böyle değil. Onlara asla toz kondurmaz. Ama ben darp edildiğim halde ablamda savunulacak bir taraf buluyor.
allah arzı olsun canım benım babacıcgının ve cumlemızın olmuslerıde nurlar ıcınde yatsın..Haklısın canım arkadaşım
ben Allah’ın bana lütfu olan bu özel günlerimi sakin ve huzurlu bir şekilde geçirmeye odaklanmalıyım. Anneme acıyıp her gittiğimde beni kaosa, strese sokuyor. Kendime ve bebeğime bu kötülüğü yapmayacağım.
Amin tionacımTeşekkür ederim
Senin sevgili eşini de tekrardan rahmetle analım. Mekanı cennet olsun
Ben bu imtihanı mümkünse 8 ay ertelemek istiyorum. Allah bana 40 yaşında bir lütuf verdi. Bunu tehlikeye atamam.Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende hep annemi düşünürüm sırf o yalnız kalmasın diye köye gitmesi gerektiğinde Ya da başka bi yere gittiğinde canım istemese de onunla giderim kardeşim sürekli beni azarlar bağırır hatta bana vurur ki benden 6 yaş küçük ama annem hep çevreye beni kötü gösterip kardeşime toz kondurmaz ki annemi en çok düşünen ben olmama rağmen sanırım bu bir imtihan sabretmek gerekiyor
Ben bu imtihanı mümkünse 8 ay ertelemek istiyorum. Allah bana 40 yaşında bir lütuf verdi. Bunu tehlikeye atamam.
Ablamla darp olayından beri konuşmuyorum. Yokluğunu aramıyorum. Zaten hayatımızın hiçbir döneminde yıldızımız barışmadı. Ama anneme acıdığımda kendime zarar veriyorum. Beni kavgalara, kaosa, dedikoduya çekiyorlar. Ben herkes gibi sakin, huzurlu bir hayat istiyorum
Başın sağolsun canım bu arada kesinlikle sakin bir dönem geçir hamilesin dikkat et lütfen olur mu evet annen ama şuanda da kendi çekirdek ailen için çaba vermen gerekiyorBen bu imtihanı mümkünse 8 ay ertelemek istiyorum. Allah bana 40 yaşında bir lütuf verdi. Bunu tehlikeye atamam.
Ablamla darp olayından beri konuşmuyorum. Yokluğunu aramıyorum. Zaten hayatımızın hiçbir döneminde yıldızımız barışmadı. Ama anneme acıdığımda kendime zarar veriyorum. Beni kavgalara, kaosa, dedikoduya çekiyorlar. Ben herkes gibi sakin, huzurlu bir hayat istiyorum.
esım oldu baba evınde 11 gun zor durdum..gercekten..Ben bu imtihanı mümkünse 8 ay ertelemek istiyorum. Allah bana 40 yaşında bir lütuf verdi. Bunu tehlikeye atamam.
Ablamla darp olayından beri konuşmuyorum. Yokluğunu aramıyorum. Zaten hayatımızın hiçbir döneminde yıldızımız barışmadı. Ama anneme acıdığımda kendime zarar veriyorum. Beni kavgalara, kaosa, dedikoduya çekiyorlar. Ben herkes gibi sakin, huzurlu bir hayat istiyorum.
En yakın arkadaşımda öyle diyor. Hayatında tatmadığın bir duyguyu yaşayacaksın diyor. “Çocuğun bir yana, dünya bir yana” diyorallah arzı olsun canım benım babacıcgının ve cumlemızın olmuslerıde nurlar ıcınde yatsın..
bak var ya rabbımın ıznı ıle bebegınız gelsın..takmayı uzulmeyı bırakıcaksın..ruhundakı tum boslukları doldurucak..
bambaska bır duygu..
anne olmak garıp bır sekılde guclu hıssetırıyor..En yakın arkadaşımda öyle diyor. Hayatında tatmadığın bir duyguyu yaşayacaksın diyor. “Çocuğun bir yana, dünya bir yana” diyor
Annem belki de benim çocuğum yok diye diğer iki kardeşimi daha kayırıyordu. Onların çocuklarıyla hep fotoğrafını paylaşıyor. Bir kere aklımdan geçirmedi “Nihal üzülür mü” diye. Arkadaşına söylediği söz çok içime oturdu. “onun çocuğu olmuyor” demesi.
Transfer olduğumda profilimde yaZmıştım. Buradaki tanıdığım tanımadığım pek çok hanım Allah razı olsun benim için dua etti. Ve ben ilk defa pozitifi gördüm. Ben inanıyorum yine duaların gücüyle evladımı kucağıma almakta nasip olacak inşAllah
Başın sağolsun canım bu arada kesinlikle sakin bir dönem geçir hamilesin dikkat et lütfen olur mu evet annen ama şuanda da kendi çekirdek ailen için çaba vermen gerekiyor
Onlar kendi düzenini bozmuyor. Annemle ben Antalya’da yaşıyoruz. Küçük kız kardeşim Ankara’da. Ablam şu an Ankara’da ama eşinin işi sebebiyle İngiltere’ye gideceğim diye ayaklanmış. Bizim ailede tüm planlar ablamın isteklerine göre oluşur. Geçen sene ben Antalya’ya taşındığımda Annem “sen ablana fırsat vermedin. Yoksa o da taşınacaktı” dedi. Bu sene gelsin dedim “ O İngiltere gidecek” diyor.esım oldu baba evınde 11 gun zor durdum..gercekten..
annen uc cocuk yapmıs ama uc cocuk ıdare edecek yaoıda bır kadın değil..dıger ıkı kardesınde varkı neden acıyorsun ılgılenmezlermı annenle
ıste bu psıkolojık baskıdır..esı gıdecek olsa ablan burdamı kalacaktı..Onlar kendi düzenini bozmuyor. Annemle ben Antalya’da yaşıyoruz. Küçük kız kardeşim Ankara’da. Ablam şu an Ankara’da ama eşinin işi sebebiyle İngiltere’ye gideceğim diye ayaklanmış. Bizim ailede tüm planlar ablamın isteklerine göre oluşur. Geçen sene ben Antalya’ya taşındığımda Annem “sen ablana fırsat vermedin. Yoksa o da taşınacaktı” dedi. Bu sene gelsin dedim “ O İngiltere gidecek” diyor.
annenle aynı sehırde olmasaydın ıyıydı..belkı hep senın elın ustunde ama uzak olan kıymetlı olurOnlar kendi düzenini bozmuyor. Annemle ben Antalya’da yaşıyoruz. Küçük kız kardeşim Ankara’da. Ablam şu an Ankara’da ama eşinin işi sebebiyle İngiltere’ye gideceğim diye ayaklanmış. Bizim ailede tüm planlar ablamın isteklerine göre oluşur. Geçen sene ben Antalya’ya taşındığımda Annem “sen ablana fırsat vermedin. Yoksa o da taşınacaktı” dedi. Bu sene gelsin dedim “ O İngiltere gidecek” diyor.
Ablam hayatta hep kendi planlarını uygular. Geçen sene gelmeye niyetlendi. Sonra korona dedi, kızımın kreşi var dedi. Biz apar topar İstanbul’dan taşındık. Babam vefat ettiğinde eşimle annemin evinde 1 ay kaldık. Sırf bizle oyalansın, kafası dağılsın diye. Ama annem diyor ki “ sen Mine’ye fırsat vermedin.” Neyse Mine yurtdışına giderse annem burda yalnız kalamaz. Beni de kaçıracak. Belki küçük kardeşimin yanına Ankara’ya geri döner.ıste bu psıkolojık baskıdır..esı gıdecek olsa ablan burdamı kalacaktı..
uzulme bosver arkadasım..vallahı ınsanın aılesıde ınsanı yıyıp bıtırıyor ...
İnşAllah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görücez canımNiloyatospikk Allah razı olsun niloyacım Bu sefer Önce ben ve bebeğim. Benim iy niyetimi suistimal etmesine izin vermeyeceğim. Uzak duracağım.
kafanı takma kendılerı ıyı kotu yasadılar...ınsanları memnun edemezssın..evıne odaklan..zaten kızım hamıle bu halde onu uzmemem lazım demesı gerekırdıAblam hayatta hep kendi planlarını uygular. Geçen sene gelmeye niyetlendi. Sonra korona dedi, kızımın kreşi var dedi. Biz apar topar İstanbul’dan taşındık. Babam vefat ettiğinde eşimle annemin evinde 1 ay kaldık. Sırf bizle oyalansın, kafası dağılsın diye. Ama annem diyor ki “ sen Mine’ye fırsat vermedin.” Neyse Mine yurtdışına giderse annem burda yalnız kalamaz. Beni de kaçıracak. Belki küçük kardeşimin yanına Ankara’ya geri döner.
Varmış evet. Anneme “çok pişman olduğunu, geceleri rüyalarına girdiğini, Ya bana bir şey olsaymış diye düşündüğünü” söylemiş.Ben şunu merak ettim konu sahibi.Ablanızfa size karşı herhangi bir mahcubiyet varmı? Yada ozurdiledimi?
Amin NiloyacımİnşAllah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görücez canım