Annemin bana uyguladığı psikolojik şiddet

Öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗🙏 bu özel döneminizde hiç düşünmeyin bunlari, olabildiğince güzel gecirin hamileliginizi çünkü anne karnında çocuklar herşeyi hissetmeye başlıyor stres üzüntü herşey...sizi üzen annenizse gerekirse ondan da bi süre uzak durun ...çokça sevgiler 🙏🤗❤️

Konunuz yeni değil ama Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin demek için geldim 🥰🥰

Sadece bebeğinizi düşünün.. Anne, kardeş dünyanın en kıymetli şeylerinden olabilir belki ama kıymet verirlerse.. Kimseyle küs kalmayın bence ama iç içe de yaşamak zorunda değilsiniz.. Uzak tutun kendinizi.. Bakın ne kıymetli bir bebeğiniz var 5. Deneme ile size gelmiş 😍 boş şeyler yüzünden onu da strese sokmayın.. Sizden değerli değil hiçbiri..

Konunuz yeni değil ama Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin demek için geldim 🥰🥰

Sadece bebeğinizi düşünün.. Anne, kardeş dünyanın en kıymetli şeylerinden olabilir belki ama kıymet verirlerse.. Kimseyle küs kalmayın bence ama iç içe de yaşamak zorunda değilsiniz.. Uzak tutun kendinizi.. Bakın ne kıymetli bir bebeğiniz var 5. Deneme ile size gelmiş 😍 boş şeyler yüzünden onu da strese sokmayın.. Sizden değerli değil hiçbiri..
Canımmm ❤️❤️ çok teşekkür ederim. İlk başta vicdan yaptım, annemi yalnız bırakıyorum gibi hissettim ama burda yapılan yorumlarda bebeğimi herşeyden önce tutman gerektiğine ikna oldum. Zor bir hamilelik geçiriyorum zaten. Sabahtan bulantım başlıyor. Günün çoğunu yatakta geçiriyorum. Ama Allah’ın izniyle bu günlerde geçecek. Şu an tek isteğim çocuğumun sağlıkla dünyaya gelmesi. Cevabın için çok teşekkür ederim 🌺

Bence bebeğinden başka hicbiseyi umursama. 5. Tüp bebek diyorsun
Evet canım. 5. Tüp bebek denememde ilk kez pozitif gördüm. Öncesinde de 4 kezde ameliyat oldum. 7 cm kist vardı. Rahmimde yapışıklık vardı. Yumurtalarımı gençleştirmek için Prp yapıldı. Endometrit varmış, parça aldılar. Yani çok zor bir süreçten geldim. Hamileliğimde bir o kadar zor geçiyor. Bebeği riske atacak herşeyden uzak kalmak en doğrusu.
Cevabın için teşekkür ederim 🌺

X