Annemgile giderken…

Ebrulibayan

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
996
554
26
Kızlar merhaba. Bi konu çok canımı sıkıyor. 4 yıllık evliyim. Ne zaman annemgile gitmek istesem muhakkak eşimle bi sürtüşme yaşıyoruz. 1 hafta kalayım diyorum yok 3 gün kal diyor. Sürekli bi manipüle etme durumu oluyor. Sen gideceksin ben senle kızımı özleyeceğim insan biraz düşünür ben seni bırakıp gitsem hoşuna gider mi. Çalışıyorum hiç demiyorsun bu adamın yemeği ne olacak vs vs. Her gidişimde en fazla 5-6 gün kalıyorum. Öyle aylarcada değil. Sürekli aramız bozuk ayrılıyoruz. Kaldığım süre boyunca aramız limonu oluyor. Eve döndüğümde hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. Çok üzülüyorum bu duruma. Annemgille 1 buçuk 2 saatlik mesafede oturuyorum ama iki ayda 1 gidiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.

evli cocuklu biri icin iki ayda bir bir hafta on gün sizce de cok degil mi?
gidin 3 4 gün kalin gelin iste. her gitmeye bir hafta ailenizde kalacaksaniz neden evlendiniz?
ailenizi görmeden yapamiyorsaniz neden uzaga gelin gittiniz?
iki ayda bir hafta demek yilda bir bucuk ay eder . Bence esiniz hakli.
yaşadığımız yer çok çok küçük bir yer. Yapacak hiç bir şeyim yok. Canım sıkılıyor.

Aylarca

Aylarca kalmak istemiyorum ki. 1 haftalık kalmaya gittiğim zaman küs gitmek istemiyorum.
Evliliğinizde mutlu değilsiniz sanırım.
Ben aynı şehirde yaşıyorum ailemle ve buna rağmen çok sık gitmeyiz ailelere . Daha çok kendi evimizde vakit geçiririz eşimle yada dışarı çıkarız. Çünkü benim ailem eşim.

Kızlar merhaba. Bi konu çok canımı sıkıyor. 4 yıllık evliyim. Ne zaman annemgile gitmek istesem muhakkak eşimle bi sürtüşme yaşıyoruz. 1 hafta kalayım diyorum yok 3 gün kal diyor. Sürekli bi manipüle etme durumu oluyor. Sen gideceksin ben senle kızımı özleyeceğim insan biraz düşünür ben seni bırakıp gitsem hoşuna gider mi. Çalışıyorum hiç demiyorsun bu adamın yemeği ne olacak vs vs. Her gidişimde en fazla 5-6 gün kalıyorum. Öyle aylarcada değil. Sürekli aramız bozuk ayrılıyoruz. Kaldığım süre boyunca aramız limonu oluyor. Eve döndüğümde hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. Çok üzülüyorum bu duruma. Annemgille 1 buçuk 2 saatlik mesafede oturuyorum ama iki ayda 1 gidiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Annengil sana gelsin o zaman.

X