• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme artık katlanamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abisine soylese nolcak abi orda bile değil anladığım ana da babada atmıs cocugu basından ikiside sevgilileriyle mesgul
O anne olmayan annenin vicdansızlığına lanet ettim
Baska adamla olmak icin kolay hayat icin kendinden parcayı babaya atmıs babada tabi bakamayıp babanneye
Anada da baba da da kalp merhamet yok
Babası babannenin itip kaktıgını ogrense bile muhtemelen umursamaz
En fazla gider uvey ana bulur bida evlenir cocugu bu sefer uvey anaya atar
Uvey ana da babaanneden daha fazla eziyet eder cocuga
Bende eşimden ayrıyım 3 cocukla seneler oldu
Makarna pilav kek borek yapıp kuru demeden yiyip karın doyuruyoruz
3 yavrum yanımda olmasa uykularım kacar nefesim kesilir onlarsız hergun pirzola yiceğimi bilsem hergun baska bir adamla sevgili olup gezip tozup hayatımı yasıcamı bilsem yinede onları bırakamam
Yavrularımla bir catıda beraber yediğim makarna onlarsız ziyafet sofralarına ve dunyanın en yakısıklı sevgililerine bedel
Ana var anacık var baba var babacık var herkes ürer ama kalpten ana baba olabilmek başka bir şey
bizide annemiz buyuttu 18 sene baba kim bilmedik okadar uzuluyorum ki boyle cocukları okuyunca sizin bizim bu cocugun boyle cocuklarin gunahimiz neydi diyorum ya kimin gunahinin bedelini bizler ödüyoruz
bazen suraya icimdeki firtinalari anlatacak bir konu acayim diyorum kelimeleri secemiyorum ne yazsam az gelecek
allah sizinde o cocugunda bu sekilde hayat sinavi vermek zorunda olan yavrucaklarin yardimcisi olsun
allah sizinde ayağınızı taşa degdirmesin emekci ellerinizden öpüyorum

bizide annemiz buyuttu 18 sene baba kim bilmedik okadar uzuluyorum ki boyle cocukları okuyunca sizin bizim bu cocugun boyle cocuklarin gunahimiz neydi diyorum ya kimin gunahinin bedelini bizler ödüyoruz
bazen suraya icimdeki firtinalari anlatacak bir konu acayim diyorum kelimeleri secemiyorum ne yazsam az gelecek
allah sizinde o cocugunda bu sekilde hayat sinavi vermek zorunda olan yavrucaklarin yardimcisi olsun
allah sizinde ayağınızı taşa degdirmesin emekci ellerinizden öpüyorum
Bende seni yalnız buyuten emekci anneni opuyorum
Evlendimi bida annen nasıl bi hayatı oldu destek gordumu
Ya baba denmicek o adam baban ona noldu

Bende seni yalnız buyuten emekci anneni opuyorum
Evlendimi bida annen nasıl bi hayatı oldu destek gordumu
Ya baba denmicek o adam baban ona noldu
annem evlenmedi babam yurt disindaydi icer icer arar kufur eder kapatirdi yillarca babaannemin kapisinda eziyetin bin turlusunu yasadik yasadi sonra bir gun canina tak etti aldi bizi ankaraya tasidi
betonda yattik bir yer yataginda 3 kisi yattik calisti oyle boyle buyuduk iste
babam 18 sene sonra dondu alkole bagli agir depresyon hastasi olarak annem hayatinin en buyuk hatasini yapti kabul etti eve aldi
bize yasattiklarini yazsam roman olur 5 sene yasadi yanimizda en sonunda intihar etti uzuldum demeyecegim öldüde kurtulduk yoksa katil olacaktim gercekten bir insan yavas yavas nasil katil olma yolunda ilerler cok iyi biliyorum
destek görmedi yarim yamalak bir hayati oldu iste
simdi rahatiz hepimiz maddi manevi ama saglik gitti iste
bizim ruh sagligimiz çorba oldu
annemde her turlu hastalik bas gosterdi
zaman geriye aksa biz yine o betonda yer yataginda yatan cocuk olsak agzimizin tadi vardi hic deilse

kadından hizmet bekliyorsunuz gibi geldi bana da..onun hazırlamasını bekleyeceğinize herşeyi siz yapsanız kadın belkide mutlu olucak çoluk çombalakk kadın kendi evinde dinlenemiyor belli ki

annem evlenmedi babam yurt disindaydi icer icer arar kufur eder kapatirdi yillarca babaannemin kapisinda eziyetin bin turlusunu yasadik yasadi sonra bir gun canina tak etti aldi bizi ankaraya tasidi
betonda yattik bir yer yataginda 3 kisi yattik calisti oyle boyle buyuduk iste
babam 18 sene sonra dondu alkole bagli agir depresyon hastasi olarak annem hayatinin en buyuk hatasini yapti kabul etti eve aldi
bize yasattiklarini yazsam roman olur 5 sene yasadi yanimizda en sonunda intihar etti uzuldum demeyecegim öldüde kurtulduk yoksa katil olacaktim gercekten bir insan yavas yavas nasil katil olma yolunda ilerler cok iyi biliyorum
destek görmedi yarim yamalak bir hayati oldu iste
simdi rahatiz hepimiz maddi manevi ama saglik gitti iste
bizim ruh sagligimiz çorba oldu
annemde her turlu hastalik bas gosterdi
zaman geriye aksa biz yine o betonda yer yataginda yatan cocuk olsak agzimizin tadi vardi hic deilse
Aslında tum suc kacan baba olamayan babalarda tum yuku ananın ustune bırakan omurgasızlarda
Bunlar aynı tur senin baban benim cocukların babası hepsi aynı bozuk türden
Bu türlerin temel ortak ozellikleri
Merhamet vicdan duygularından yoksun oluşları
Kendilerini herkesten cok sevmeleri
Aşırı egoist olmaları
Paracı olmaları
Sorumsuz
Güçsüz
Kişiliği oturmamış empati yeteneği gelişmemiş olmaları yoksa bu sperm donorleri nasıl kendi cocuklarını geride bırakıp başkalarıyla yeni bir hayata nasıl başlayabilirlerdi

Peki çözüm ne dedim ama yazmışsınız bişey ama çözüm gibi de göremedim. Bir yiğenim var öyle bir durumda olsa eşimde bende saniye düşünmez alırdık ordan. Ama sizde çocuk başıma kalacak korkusu var almazsınız. Yazık o çocuğa. Benim abimde eşiyle ayrı. Annesi bakıyor yiğenime ama eğer annesi istemesin ona bakmak isteyecek 3 halası var.

ben de halayım evladımdan ayırmam aynı yaştalar olması gerekende budur zaten bunlar kimin üzerine kalacak diye korkuyorlar

çok sinirlendim

Aslında tum suc kacan baba olamayan babalarda tum yuku ananın ustune bırakan omurgasızlarda
Bunlar aynı tur senin baban benim cocukların babası hepsi aynı bozuk türden
Bu türlerin temel ortak ozellikleri
Merhamet vicdan duygularından yoksun oluşları
Kendilerini herkesten cok sevmeleri
Aşırı egoist olmaları
Paracı olmaları
Sorumsuz
Güçsüz
Kişiliği oturmamış empati yeteneği gelişmemiş olmaları yoksa bu sperm donorleri nasıl kendi cocuklarını geride bırakıp başkalarıyla yeni bir hayata nasıl başlayabilirlerdi
aslinda iyiki gitmis te hayatimiz onunla gecmek zorunda kalmamış hic deilse cocuklugumuz guzel gecti

Herkes anneden birşey bekliyor, kimi çocuğuna baksın , kimi elimi sıcak sudan soğuk suya sokmasın, kimi dinleneyim tatil edeyim. Anneniz kaç yaşında bilmiyorum ama sanki onun da anlaşılmaya, rahat etmeye , belki bir tatile ihtiyacı var. Ben anneme hamileyken de gittim küçük bebekliyken de. Ama annemdir yapmalı demedim. Biliyorum ki hayal kırıklığı olacaktı benim için. Çünkü tanıyorum. O yüzden annemden beklentim sıfır.
Ayrıca bence üzgünüm ama konuyu kendiniz için değil yeğeniniz için açsaydınız sizi haklı bulabilirdim. Burada asıl dertli olan o çünkü. Onunkinin yanında sizinkiler biraz şımarıklık olarak kalıyor.

yeğenim için ne yapabilirim olmaylıydı konu başlığı

Benim kimseye yıkılma gibi bir derdim yok olamazda. Tatil işini zaten eşimle yapacağız. Ben 10 aydır görmediğim annemi ziyarete geldim sadece. 10 aylık bebekle ben ona değil o bize yardım etmeli. Annelik budur. Annelik bitmez yası kaç olursa olsun evlatlarına iyi güzel davranabilmektir. Kendisi herseye yetebilen gezen tozan sabahlara kadar internet başında oyun oynayan biri. Yorulması etmesi yok.
Ama siz 10 aylik tek bir bebege bakarken zordayim annem yardim etmeli diyorsunuz 10 aylik anne olarak bitmissiniz..eee bu kadin kac sene bakmis büyütmüş size yorulmuş yipranmis belli ki..Bebegi sever oper anlarim ilgilenir o esnada sen evi siler süpürürsün ama yani paylasim gerek..
Ayrıca 10 gun kocanla tatil planin var ya al anneni de götür iyi gelir kadina belli ki psikolojik yorgunluk onunki..Bir iyilik yap annene..

Anneniz kaç yaşında. Bi rahat bırakın yaşını almış insanları ya. Kahvaltınızı bi zahmet hazırlayın , kaldırın. Artık kadını hizmetçi gibi nasıl kullandıysanız bezmiş hayatından. Nefret ederim büyüklerinden ayağına hizmet bekleyenlerden. Tatil yapmaya gittiyseniz otelde kalın. evinizde kim yapıyor yemeğinizi kahvaltınızı ? Kadın almış yaşını, ununu elemiş eleğini duvara asmış artık bi rahat etsin . Bende annemlerin yazlığına geldim iki çocukla artı hamileyim. Kahvaltıyı hazırlarım bulaşıklar bende kaldırırım. Evi süpürürüm annem kabul etmez ben ona kıyamam evde de yapıyorum ne var bunda . Büyüdüğünde çocuklarım sizin gibi olmaz umarım

Anneniz kaç yaşında. Bi rahat bırakın yaşını almış insanları ya. Kahvaltınızı bi zahmet hazırlayın , kaldırın. Artık kadını hizmetçi gibi nasıl kullandıysanız bezmiş hayatından. Nefret ederim büyüklerinden ayağına hizmet bekleyenlerden. Tatil yapmaya gittiyseniz otelde kalın. evinizde kim yapıyor yemeğinizi kahvaltınızı ? Kadın almış yaşını, ununu elemiş eleğini duvara asmış artık bi rahat etsin . Bende annemlerin yazlığına geldim iki çocukla artı hamileyim. Kahvaltıyı hazırlarım bulaşıklar bende kaldırırım. Evi süpürürüm annem kabul etmez ben ona kıyamam evde de yapıyorum ne var bunda . Büyüdüğünde çocuklarım sizin gibi olmaz umarım
Abartmışsın bikac gun annesinde misafir
Onune kahvaltı beklemiş tabi yardım etse konu sahibi daha iyi ama bukdr buyuk sorun değil sanki ben işe gircem cocuga her gun ben isteyken sen bak anne demiş gibi tepki vermek yersiz
Hazır yufkadan bir borek bir kuru kek yapmak
Cok mu zor kızına
Kaldıki senede 1 geliyor anasına
Aylarca da kalmıyo bikac gun bukadar abartcak ne var
Ha ama tabi o da temizlige yardım eder sofra kur kaldır getir gotur yapar
Anne mutfaktaysa
Ama ayıptır birkac gunlugune senede 1 gelen kızına bir kısır bir kek yanina cay yapmak cok mu zor insan komsularına yapar bunları

Abartmışsın bikac gun annesinde misafir
Onune kahvaltı beklemiş tabi yardım etse konu sahibi daha iyi ama bukdr buyuk sorun değil sanki ben işe gircem cocuga her gun ben isteyken sen bak anne demiş gibi tepki vermek yersiz
Hazır yufkadan bir borek bir kuru kek yapmak
Cok mu zor kızına
Kaldıki senede 1 geliyor anasına
Aylarca da kalmıyo bikac gun bukadar abartcak ne var
Ha ama tabi o da temizlige yardım eder sofra kur kaldır getir gotur yapar
Anne mutfaktaysa
Ama ayıptır birkac gunlugune senede 1 gelen kızına bir kısır bir kek yanina cay yapmak cok mu zor insan komsularına yapar bunları

yıllarca anneleriniz büyüttü yetiştirdi yine de kendisinden hizmet bekleyorsunız. Ben utanırım ayağıma hizmet beklemeye , emir vermeye. Bide çoluk çocuk çöreklenecem üstüne, ama yetişme tarzınız böyle demek ki. Bende saatlerce uzak yoldayım sene de bir görüyorum ailemi. Hiç sizin gibi kullanmadım ailemi. Yazık o anneye . Bir türlü rahat etmemiş başı.
Konu sahibi resmen annesini şikayet etmiş hizmet beklediği için. Yok yapmadı etmedi surat etti. kalksın yapsın eline mi yapışacak. Kadın mecbur mu ya. Demek ki istemiyor yapmak. Belki hasta, belli ki yaşını almış. Ayıplıyorum bu hareketi

Herkese merhabalar. Annem ile ilişkimiz her geçen gün kötüye gidiyor gerçekten buna çok üzülüyorum. Şöyle anltayım; geçen hafta annemin evine tatile geldik bebeği ile. Ayrı şehirlerdeyiz. 10 Aydır gelmemiştik. Dinleniriz denize gireriz diyerekten çıktık geldik. Annem çok suratsız sürekli mutsuz hırçın inatçı herkese karışan bir kadın. Sabahları uyandık ben bebeğimle uğraşıyorum o ise kahvaltı hazırlamaz isterki beraber hazırlayalım. Söylerim anca öyle hazırlar. Söylene söylene kaldırır sofrayı. Bu sürede hep 5 karış surat ama. Evdeki diğer yeğenlerime kendi torunlarına sürekli bağrınır. Bir tanesi 6 yaşında babası bir süreliğine bize bıraktı ve onu çok azarlıyor. Defalarca uyardım ama inatla bildiğini okuyor. Çok üzülüyorum. Bende dinlenmek için tatile gelmişim evde böyle şeyler yaşıyorum. Evde sürekli gerilimli bir hava mevcut. Kendisi sürekli ama sürekli internette oyun Facebook instagramda. Bizimle hiç muhabbet etmez güzel tatlı bir söz yok. Anca laf sokar başkalarının çocuklarını över eşimin ailesini yerer bizleri aşağılar evdeki çocuklara genç kızlara azarlar daha sayamayacağım bir sürü şey. Bizlere asla yemek hazırlamaz mesela kalkın kendiniz hazırlayın der. Çocuklarına ve torunlarına yemekler hazırlamayı enayilik gibi görüyor. Kek börek yapalım bir gün dedim canımız çekti yapmadı. En ufak eleştiride acayip sesini yükseltir içeri gider ağlar. Olmaz olsun sizin gibi evlatlar der. Ablamla sürekli konuşuruz neden böyle diye? Bir çok kişi anne evinden kendi evine gitmek istemezken ben geldiğime pişman oldum. Tatilimiz burnumudan geldi. Ters bakışlar laf sokmalar gözümüzün önünde küçük yeğenime sürekli bağırmaları. Ve bu küçük yeğenimin annesi babası ayrı annesi onları istemedi çocuk babası ile yaşıyor. Bunca şeylere rağmen babaannesi tarafından ititlip kakılıyor. Resmen sinirini boşaltıyor çocukla. Dün sabah ayağa kalkıp zorla yanaklarını sıkıp ağzını açıp yemek tıkıştırdı. Yere bardak döktü diye tüm site duyacak şekilde bağırdı. Çocuk içeri gidip bana sarılıp ağladı babama götür beni diye. Kucağımda Bebeğim ne yapacağımı şaşırdım. Ne yapmalıyım arkadaşlar ? Çok üzülüyorum senelerdir bu böyle... küçükken bize yaptıklarını şimdi bu yeğenime yapıyor bize hala yapıyor.. siz olsanız ne yapardınız nasıl hareket ederdiniz?
Annenizi anlamak lazım oğlu ayrılmış torun başına kalmış hem onları kafaya takar üzülür sonra gayri ihtiyari hırsını küçük çocuktan çıkarır sonra yine üzülür... Kafasını dağıtacak birşey arıyor kadın bu yüzden basit şeyler bile gözünde büyüyor.. çocukla gidip yük olmamani tavsiye ederim.. çocuğun olmasaydi sen annenle ilgilenip onun stresini azaltirdin ama sende cocugunla ilgilenmek zorundasın..Allah yardımcınız olsun sizinde yegeninizinde ben en çok yegene üzüldüm:KK1:

N
yıllarca anneleriniz büyüttü yetiştirdi yine de kendisinden hizmet bekleyorsunız. Ben utanırım ayağıma hizmet beklemeye , emir vermeye. Bide çoluk çocuk çöreklenecem üstüne, ama yetişme tarzınız böyle demek ki. Bende saatlerce uzak yoldayım sene de bir görüyorum ailemi. Hiç sizin gibi kullanmadım ailemi. Yazık o anneye . Bir türlü rahat etmemiş başı.
Ne kullanması anne kız arasında kullanmak mı bu
Senin kızın evine gelse cocuguyla bikac guncuk
Yemek hazırlamazmısın hic
Gocunurmusun beni kullanıyo kızım diyemi düşünürsün nasıl bir bakıs acısı bu Allahım ya

N
Ne kullanması anne kız arasında kullanmak mı bu
Senin kızın evine gelse cocuguyla bikac guncuk
Yemek hazırlamazmısın hic
Gocunurmusun beni kullanıyo kızım diyemi düşünürsün nasıl bir bakıs acısı bu Allahım ya
Kızı kulllanıyor evet otel gibi görüyor annesinin evini, ben ‘tatile’ geldim rahatına bakacak anne yemek kahvaltı bide üstüne kek börek yapacak diyor . Ayağına hizmet beklenen tatil otelde yapılır. Ben gayet okuduğumu anladım hanımefendi. Sizde aynı kafadasınız belli. O kadının da tatil yapmaya hakkı yok mu peki? Hayır size göre Yok. Bencilsiniz çünkü. O torun bakacak ev temizleyecek yemek kahvaltı bulaşık vd ilgilenecek. Bide prenses kızına kek börek yapacak. Ve bunları yapmak istememe hakkı bile yok.

Kızı kulllanıyor evet otel gibi görüyor annesinin evini, ben ‘tatile’ geldim diyor . Ayağına hizmet beklenen tatil otelde yapılır. Ben gayet okuduğumu anladım hanımefendi.
Yani burda birçok kadına da anneleri doğum sonrası bakıyor yardım ediyor ..ha benim evimde ha kendi evinde annem bana yardım etmiş çok mu?herkes otele gidemeyebilir ki yazlıklar bunun için vardır.40 kat yabancıyı ağırlar o yazlık evler annesinin evinde barinamayacaksa insan

Konu sahibi resmen annesini şikayet etmiş hizmet beklediği için. Yok yapmadı etmedi surat etti. kalksın yapsın eline mi yapışacak. Kadın mecbur mu ya. Demek ki istemiyor yapmak. Belki hasta, belli ki yaşını almış. Ayıplıyorum bu hareketi
Kullanıldığını hissetmeden evlatlarına pervane olan anneler çok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back