- 17 Aralık 2015
- 26.668
- 48.621
- 598
bizide annemiz buyuttu 18 sene baba kim bilmedik okadar uzuluyorum ki boyle cocukları okuyunca sizin bizim bu cocugun boyle cocuklarin gunahimiz neydi diyorum ya kimin gunahinin bedelini bizler ödüyoruzAbisine soylese nolcak abi orda bile değil anladığım ana da babada atmıs cocugu basından ikiside sevgilileriyle mesgul
O anne olmayan annenin vicdansızlığına lanet ettim
Baska adamla olmak icin kolay hayat icin kendinden parcayı babaya atmıs babada tabi bakamayıp babanneye
Anada da baba da da kalp merhamet yok
Babası babannenin itip kaktıgını ogrense bile muhtemelen umursamaz
En fazla gider uvey ana bulur bida evlenir cocugu bu sefer uvey anaya atar
Uvey ana da babaanneden daha fazla eziyet eder cocuga
Bende eşimden ayrıyım 3 cocukla seneler oldu
Makarna pilav kek borek yapıp kuru demeden yiyip karın doyuruyoruz
3 yavrum yanımda olmasa uykularım kacar nefesim kesilir onlarsız hergun pirzola yiceğimi bilsem hergun baska bir adamla sevgili olup gezip tozup hayatımı yasıcamı bilsem yinede onları bırakamam
Yavrularımla bir catıda beraber yediğim makarna onlarsız ziyafet sofralarına ve dunyanın en yakısıklı sevgililerine bedel
Ana var anacık var baba var babacık var herkes ürer ama kalpten ana baba olabilmek başka bir şey
bazen suraya icimdeki firtinalari anlatacak bir konu acayim diyorum kelimeleri secemiyorum ne yazsam az gelecek
allah sizinde o cocugunda bu sekilde hayat sinavi vermek zorunda olan yavrucaklarin yardimcisi olsun
allah sizinde ayağınızı taşa degdirmesin emekci ellerinizden öpüyorum