Kimine göre dert kimine göre değil

Zaten ben de bunu bildiğim için bu kadar üzgünüm. Çünkü aslında görünürde bu bir suç değil yani kötü bir şey yapmıyorlar ama benim hayatım açısından kötü. Sınırını bilmek midir bu. Bir hafta izinliydim ayda yılda bir rahat edeyim evladımla vakit geçireyim diye onda bile bunaltıp durdular hergğn arıyorlar hergğn eşim ayrı ben ayrı açmıyordum evde olunca mecbur açtım sürekli görüşüyoruz sürekli gelmek istiyorlar bizi istiyorlar gitmemizi haftasonu durmadan arıyorlar çocuğu gezmeye getir zaten beş gün orda bu çocuk hiçbir zaman annesi babası ile vakit geçirmesin mi
Sınır çizin...

Bence siz çok bencil birisiniz . Evde durmanın nasıl insanı mahvettigini çok iyi biliyorum . Bende çocuk için duruyorum ama tekrar hemen bir çocuk patlatmak da ne bileyim ya . Önce elinizdeki çocuğa başkasının annem annem demesini engelleseydiniz. O çocuğa iyi eğitim alacağı bir kuruma yollasaysdiniz. Kayınvalidenizle gereken mesafeyi koysaydiniz hatta gerekirse eşinizle bir süre ayrı kalsaydiniz ama yok patlat ikinci çocuğu . Bu kadar zorlanan kadın iki çocukla bir evde ne yapacak?

Siz kolayını bulmuşsunuz kendiniz elinizi taşın altına koyup minnet etmeyip sınırı koyacaktiniz . O çocuğa kendiniz bakıp sonra kreşe yollayacaksiniz. Eşine ne demek yemek çantası hazırlamak patates kızartmak kalksın kendi hazirlasin . Evde koca süs bitkisi annesi her şeyi yapıyor . Bu hayat mı ? Kendi hayatlarinin sorumluluğunu alamayan iki insan bir tane daha çocuk yapmış . Yazık ki ne yazık o iki çocuklara , birey olmak ne demek sorumluluk almak ne demek hiçbir fikirleri olmayacak
Yuhhh bi de eşine özel self hizmet veriyor tüm bunlara rağmen, ya hu eş neden yok hiç bu hikayede, adam sadece üretim kısmında var 😅

Güzel bakıyorlar başka bakacak kimse yok diye diye zaten bunhale geldim yani bunun tek olur yanı bu mu ne zamana kadar böyle olacak evladıma bakmayı kendileri istedi sonuç böyle mi olmalı
kendileri istedi de elinizden zorla sökmediler ya :)
sizde evet dediniz değil mi

bakıcı çilesi parası vs olmadan rahatça büyütmenin bedelleri böyle oluyor maalesef
çocuğunuza annemm diye hitap ettiğinde anne annesi benim sen babaannem de kafası karışmasın diye söyleyeceksiniz
bizde ne zaman kalacaksın dediğince ancak elzem durumlarda.. başka türlü gerek yok diyeceksiniz

Back