Benim eşimin annesi vefat etmişti biz evlenmeden 3 sene önce...memleketlerine gittiğimizde 85yasindaki teyzesinde kalırız.gittigimizde kek börek yapılmış olur.titreye titreye elleriyle içli köfte yapar.her defasında biz sana iş çıkartmak için gelmiyoruz deriz yapma dışarıda yeriz seni gormek için geldik deriz durmaz.ve bu kadının çocuğu yok.yalniz yaşayan bir kadınErkek kardeşim şu an zaten hayatını yaşıyor. Ve bunu anneme söylediğimde ona hak veriyor. Ayrıca annem 3 çocuk falan baktığı yok. Yanlış yaşıyor. Senede bir kez anneme geldik hepsi o. Diğer torunları ise beni görmeye geldiler. Torunları ile beraber aynı şehirde yaşıyor onlar. Çocuklar geldiler gittiler hepsi bu. Gören duyanda hepimize hizmet falan etti zannedecek. Altı üstü bir kek börek yemek istedim her annenin 5 dakikada yapacağı şeyler. Bebeğim olmasa ben yaparım zaten. Dinlenmek biraz nefes almak istedim çünkü yoruldum tek başına baktım çocuğuma. Anneme sığınmak istedim kafa dinleyeyim dedim ama görüyorumki hata etmişim. Sizde aynı annem gibisiniz. Sizleri bilemem ama ben kaç yaşında olursa olsun elim ayağım tutuyorsa evladıma ne isterse yaparım. Çünkü annelik budur.
Benim annem de başka şehirde yanında boşanan ablam ve ilkokula giden yeğenim var hala onların hizmetini görür.ablam çalışır yegenime bebekliği den beri bakar.b
Ben de bebeğime tek baktım.ama memlekete gidince el üstünde tutuldum .ben sizi çok ama çok iyi anlıyorum.