açıkçası bende çok kınıyorum sizi ne yapıyorsunda anneni bu kadar çıldırtıyorsun kimbilir
hiç bir anne evladının mutsuz olmasını istemez bu sözleride hiç bir anne haketmez canım
birazda annenin tarafından düşünmeyi denesen diyorum.evden bir kaçta gör dışarısı çokmu güvenli bir yer acaba bu yazdıklarını umarım öfkeyle yazmışsındır.ana gibi yar olmaz aklını başına al ve aman bir hataya düşüp evini terketme derim ben.
Bu karari almana cok sevindim canim, gercektende evden ayrilman hic iyi olmazdi...
Tamam annele ilgili sorunlardan onun sana olan cirkin davranislarindan kurtulurdun ama bu sefer cok daha kötü seyler gelebilirdi basina... dogru karari almisin gülüm sabret et inanki ilerde cok sükür böyle bir delilik yapmadim diyeceksin...a.s
Anne baba sifatinin arkasina gizlenip evladina her türlü hakareti siddeti cirkinligi uygulayan insanlarida kiniyorum bu arada.. anne babada olsa buna hakklari yok..
Evladini sevgisinden mahrum birakan anneleri hicbir zaman anlayamicam:çok üzgünüm:
canim ya ben cok onceden beri diger yazinida okumus oradada sana yazmistim hatirlarsin cocuk dogurmakla anne olunmaz diye sevmeyi korumayi baglanmayi saygiyi biliceksin saygi gormek istiyorsan anne bile olsan once saygi duyucaksin............dilekcim daha 20yasindasin biliyorum ev ortaminida cok uzuluyorum senin adina umarim su mubarek gunlerde hersey yoluna girer evden ayrilmama konusuna cok sevindim Istanbuldasin en tehlikeli bir sehir disarisi urkutucu senin kactigin seyler disaridaki pislikten karmasadan tehlikeden inan daha iyidir iyi demeyelim kotunun iyisidir evin yarin birgun hikayene eklediginde seni zor durumda birakir bu kacis bence okulunu bitir evinde olcalistigin icin yorgun olucaksin derslerin derken kavga edicek ne zamanin ne enerjin olucak oda seni gormeyecek belki ama diger yonden evden kacmis olmani insanlar kotu niyetle yorumlayacak duygusal bakip annene hak verenler bile olucak sen hep ezileceksin hakli oldugun noktalarda bile evden ayrilan evlerindeki sorunlardan kacan insanlarin gztelerdeki sozleri hep keske evimden ayrilmasaydim diye biter.........................tamam sen akilli bir kiza benziyorsun belki boyle trajik seyler yasamayabilirsin ama herzaman kotusunu dusunmeli degilmi ablacim......ben senin ablan yasindayim keske sana daha elle tutulur yardimlar yapabilseydik yorumlarin disinda.. hayatin birkac yil daha zorluklarla gecicek ama dayan sabret gucunu kaybetme gelecekteki diplomani bulacagin iyi isleri kuracagin yuvani bebeklerini dusun hayallerin umutlarin sana dayanma gucu vericek ve sen iyi egitimli akilli sevecen bir anne olucaksin ama once SABIR edeceksin unutma sevgilerimle
ilk sayfayı okuduğumda hemen yazmak istedim ama 4. sayfayı okuyun demişsin, çok sevindim bu kararına.
aah ahh, insan gün geliyor zamanında yapmayı düşündüklerini hatırlayınca gülmeden edemiyor. ben de orta okul- lise yıllarında intihar etmeyi düşünmüştüm hatta bir arkadaşıma aileme vermesi için mektup bile bırakmıştım.
şimdi 28 yaşındayım ve nasıl daha sağlıklı daha uzun yaşarım diye kafa patlatıyorum.
o markette çalışan ağabeyine de buradan teşekkürler... kelimesi kelimesine doğru... ne kadar şanslısın ki öyle bir insanla da karşılaşmışsın. kendimden biliyorum ki, kadınların söyledikleri tabii ki çok değerli ama bir erkeğin gözüyle de aynı düşünceleri duymak insanı daha bir kendine getiriyor.
dediklerinde çok haklı, neden kendini o kadar zor duruma sokacaksın. en kısa zamanda bir iş bulmanı, meşgul olmanı ve bu şekilde evde daha az zaman geçirmeni dilerim. bakarsın her şey daha da güzel olur. zaten o yorgunlukla ne onların dediklerini duyarsın ne de cevap vermeye tenezzül edersin.
en önemlisi okulunu bitirip, eline mesleğini alman. ve lütfen ama lütfen bu ailevi sorunlar yüzünden yanlış bir karar alıp evden kurtulmak için evlenmeye kalkma. insan sığınacak bir liman arayabiliyor, özellikle babasından göremediği ilgiyi sevgiyi bir erkekte bulunca, diğer olumsuz yönleri göremeyebiliyor.
şu an buraya yazdiklarin içinden geçenler hatta yaşadiklarin ağlayarak kahhhhrettiğin şeyler bile sana birkaç sene sonra o kadar komik gelecek ki anlatamam....sadece sana yaşa ve gör diyebilirim..tek temennim ise sende sadece sana komik ve çocuksu gelsin ve seneler sonra gülerek animsa bu çocukça düşüncelerini gülerek....ama asla pişmanlikla geri dönmek isteyerek değil...keşke diyerek değil...o an olduğun yerde mutlu herşeyin aslinda ne kadar ufak olağan şeyler olupda senin büyüttüğünü düşünerek animsa..
Tamam hadi canin sikkin hiç birşeyi güzel düşünemiyorsun aslinda normal olan hayatini kendine zindan ediyorsun..tmm hadi öyle düşünelim..düşün o zaman seni doğuran seni büyüten insan ayni evi paylaşdiğin ayni sofraya oturduğun ve senelerdir hayatini paylaşdiğin bu insanlar seni sevmiyor tmm sevmiyor düşün o zaman bu insanlar seni sevmiyorsa hiç kimse seni sevemez ....sevmezzzzz.......
Senin asil hayatin işe girdikten sonra başlayacak.....sabredenin herşey ayağina gelir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?