ben ne yaptımda annemi delirttim???
soruyu şöyle sorsanız annem ne yaptıda beni delirtti?
şu linkteki yazıyı lütfen okurmusunuz?ben onun yüzünden sinir krizi geçirip psikolog kapılarında süründüm.günlerce sakinleştirici aldım.ne çektim bir ben bilirim!
http://www.kadinlarkulubu.com/ben-bu-anemle-ne-yapacagim-t195513/index8.html
sayfanın ortasında 4 ve 5.msj.lütfen okuyun!
Ama tabi bu tek başına zor, hele de bu kadar yıpranmışken. Kızma bana güzelim benim ama bazı cümlelerinden, anlattıklarından artık yıpranmış olduğun için bazı tepkilerinin sağlıklı olmadığını hissediyorum. Sen de olayların içinde savrulup gitmektesin sanki. Biraz uzaktan bakmaya ihtiyacın var. Sakın yanlış anlama, yaşadıkların kolay değil. Bunların senin psikolojini altüst etmesi normal. Ben olsam belki çok daha beter bir durumda olurdum. Hepimiz zaman zaman tek başımıza birşeylerle başa çıkamayabiliyoruz.
O nedenle bir profesyonel yardım alsan çok güzel olur bence. Olayı çözmek, kim haklı kim haksız ispatlamak için değil. Bu zor günleri daha hasarsız atlatmak için. Başka bir forumdaki yazından anladığım kadarıyla daha önce gitmişsin psikoloğa, demek ki buna sıcak bakıyorsun. Lütfen devam et profesyonel yardım almaya. Eğer maddi konuda zorluk olur diyorsan devlet hastanelerinde de var psikiyatri bölümleri, babanın sigortasından yararlanıyorsundur umarım. Ücretsiz olarak gidebilirsin. Lütfen kendine bir iyilik yap, güçlü ol ve güçlü olmana yardım etmesi için bir uzmandan yardım al.
Biraz öğüt verir gibi olduysa kusura bakma, beni ablan kabul edersen sevinirim.
anne-babanın sırf senin okumana izin vermesi yüzünden minnet duyman gerektiğini söyleyenler bence bir takvim bulup hangi yılda yaşadığımıza baksınlar!
canım, görünen o ki, anneni psikologa götürmen çok zor...sanırım sosyal güvencesi de yok, sen üniversitenin imkanıyla psikologa görünebilmişsin. akrabalarından seni takdir edenler olduğunu söylemişsin, bence onlarla kısmen konuyu paylaşmaya çalış. ama çok sinirlenmeden, anlat onlara, seni anlayacak biri çıkar. ama dğer taraftan da korktum şimdi, içlerinden biri gidip annene söylerse senin kız seni bize şikayet ediyor diye, o zman da kötü olabilir
sakın kızma, naçizhane fikrim, nolur anlamaya çalış, hoşlandığın bri varmış bu çok güzel. senin dertlerine ortak olmaya çalışması da güzel fakat dikkat et ne olur...seninle çok ilgilenirse, içinde bulunduğun ilgiye çok ihtiyacın olduğu bu dönem, kendini teslim etme birine canım. (teslim olmayı ruhsal anlamda söylüyorum) sonra ilgisi bir anda kesilirse veya arnızda sorun çıkarsa onun yokluğu da seni daha çok sarsar. anlıyor musun? özellikle duygusal bağlanmanın bu durumda etkisi daha sarsıcı olabilir. akıllıca davran canım lütfen..
sana söyleyebileceğim tek şey, aklını kullanman gerektiğidir dilekçim. sen okumuş, bilgili birisin. anneni duymazlıktan gelemezsin biliyorum zaten bu sefer beni umursamıyor diye de sinirlenir.
sevgiler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?