Annemden nefret ediyorum ve evi terkediyorum...

dilek_88

ayaklı astroloji kitabı
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
384
37
648
36
Samsun
daha önceden ben bu annemle ne yapacağım diye bir başlık açmıştım.ama konu çok uzadı ve artık annmle aramı düzeltmek gibi bir derdim yok sadece bu evden kurtulmak istiyorum

o başlığın linki:
http://www.kadinlarkulubu.com/ben-bu-anemle-ne-yapacagim-t195513/index.html

bayanlar size gene haberlerim var.hani kardeşiimn okulu yüznden sorun çıkartmışlardı ya annemde babamda çözdüm.dün kardeşimi üniversitee yazdırdım.ve allahıma şükürler olsun devlet yurdu çıktı.ayda 87 ytl verip halletim yurt parasını.yani kardeşimin çok ağır masrafı olmayacak kız bizimkilerden azar laf işitmeden rahat rahat okuyacak diyordumki.....
akşam eve geldim bizimkilerde bir tavır bir surat...
neymiş kızkardeşim mis gibi kasiyerlik(markette kasiyer) işini bırakıp taa cehenmein dibine sürünmeye gidiyormuş..
ama yakın kardeşimin okulu 22sinde açılıyor ve kız gidecek kurtulucacak ama ben gene annemle kalıcam.ve dün postaneden havale işi gerekmişti ve ailevi sorunlarımı rahatça anlattığım can yoldaşım sevda annemle konuşmak istemiş.kız dileğin üstüne çok geliyorsunuz kız hem okuyup hem çalışyor hemde eve para veriyor.hangi evlat bu kadar fedakar demiş.annemde aaa öle ama bi ev işi bilmez.terbiyesiz,saygısızdır.hep ders ders bir ev işi öğrenmedi,bir temizlik bir yemek yapmasını bilmez demiş.oda teyze yani herşey ev işimi?ev işini bilipte her haltı yiyen o kadar kız varki??siz dileğin ev işi yapmasa bile ne kadar uğraştını görmüyorusunuz demiş.yok!başmalmış gene ev ii ev derdi yok efendim ben aneyim bnm lafıma karşımı gelinirmiş.annem köyünde böylemi görmüşmüş.50 yıl önce ne güzel terbiye varmış...klava:

ama bana böyle anlatmıyor eve geldim dediği şu:sevdada senin ne mal olduğunu öğrendi.hemen sevdaya msj attım ne oluyor diye.oda bana haklsınız sizde kendinizce ama bakın bölr böle diye anlatmaya çalıştım ama berecemedim çünkü annen bir türlü susmadı dedi(!).
artık burada yuhh oldum.şizorfrenliğe kadar sardırmış kadın...

bana diyorki evin sırrını anlatıyorsun o kıza defol git o zaman senin annen o olsun.bende bu sefer öle bi kızdımki artık..
2-3 yıl öncesine kadar beni her komşuya çkeiştiren teyzelerim gelince beni hep küçük düşüren aşağılayan kimdi!sen beni ezdikçe ben böyle anlatmaya başladım dedim..
bir bok diyemedi.(hatta şuan bile içeride odadadn bağırıyor..neti kestircekmiş ama bnm kurtulşum yakındır..)

ama artık bir karar aldım!evden ayrılıyorum..bunu çok kere istedim ama arkamdan bak bak kim bilir hangi erkeğe kaçtı diyecekler ailem benden utanacak diye istemiyordum ama artık yok gidiyorum..
artık o........... desinler arkamdan ama ben gene bu evden gideceğim!hani anlatmıştım tanıtım yaptım market (hoşlandığım kişininde çalıştığı yer).oraya girerse düzenli bir maaaşım olacak inş.o zaman bir yurt olmadı öğrenci yanına eve ama bir şekilde gideceğim.şimdilik sadece ayın 15 ini okular açılmasını bekliyorum..
ondan sonra gidiyorum bu evden...
eğer gerçekten akılnır pişman olurlarsa bnm arkamdan gelirler ama yok aadım evden kaçan fahişeye çıkarsa adım zaten diyecek bir laf bulamam zaten onlar bnm annem babam değilmiş,demekki içlerinde zerre his yokmuş derim.......

birde sayfa 4 bakın.son düşüncelerimi oraya yazdım..[/B]

Son düzenleme:
canim benim ben önceki olaylari bilmiyorum ama yazdiklarina cok üzüldüm, anneni tanimiyorum ve dedigim gibi önceki olanlari da bilmiyorum o yüzden hic bisey söyliyemiyorum da, umarim kendin icin en dogru olan yolu bulursun, hakkinda hayirlisi neyse o olsun, insallah bundan sonra cok mutlu olursun. Ben yinede son kez konus anlasmaya calis derim ama tabiki evdeki durumlari sen bilirsin. Hersey gönlünce olsun insallah canim.

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun, ama iyi düşün. mantıklı adım at. öfkeyle kalkıp zararla oturmanı istemem. ilk etapta madem evden ayrılmak istiyosun en azından amca-teyze vs gibi, seni anlayacağını düşündüğün bir akrabana git derim. herşey gönlünce olsun...

canım bak sen haklı olabilirsin ama pişman olacağın hiç bişey yapma sakın.benimde dayımın kızı evden kaçtı bi kez bütün herkesin dilinde.yok o.........gitti.yok kocayamı kaçtı çok laf söz oldu.söylesinler demeyle olmuyor.sen namuslu aklı başından biri olabilirsin ama senin bu hareketinle herkesin fikri değişecektir.mesela istemeye biri gelse birileri bu kız evden kaçmıştı der mutlaka.allaha dua et hayırlı bi insan çıkarsın karşına evlenir kurtulursun.azcık daha sabret olurmu..kaç yaşındasın bilmiyorum ama benden tavsiye sen sabırlı bi insansın belli yanlış bişey yapma sakın...

Slm canımcım durumun daha kötü olduğuna gerçekten çok üzüldüm. İi düşün ve yanlış kararlar verme gideceğin yerde Allah Korusun kötü niyetli insanlar olabilir, kendini emniyete alman gerekir. Sakın yanlış bişey yapıp daha sonra ailenin yanına tekrar dönme o zaman daha kötü olur...

Canım ben daha önce yazmış olduğun konuyu okumadım. Kaç yaşındasın olay tam olarak ne bilmiyorum. Ama bence ne kadar seni anlamasalarda, ne kadar senin yanında olmasalarda onlar senin annen ve baban, seni bu güne, bu yaşa getirmiş olan insanlar. Niye hem kendini hem onları üzecek şeyler yapmayı düşünüyorsunki? yazık insanlara hastada olsalar ne olursa olsun onlar senin ailen bence kalplerini kırma, şu mübarek günlerde; ilerde evlendiğinde yada onlardan bir şekilde ayrıldığında vicdan azabı çekme. pişman olursun. Ama tabi karar senin

canım benim, inşallah daha ağır sonuçları olmaz umarım allah sana keşke evden kaçmasaydım dedirtmez. çünkü önceki konunu da biliyorum ve sana yapma bir daha düşün diyemiyorum yada konuşmaya çalış diyemiyorum çünkü hepsini fazla fazla yaptın. kardeşininde tebrik ederim kurtarmışsın ne güzel

Ben de bi zamanlar snin gibiydim....annemle öyle kavgalar ederdik artik psikoljik olarak çökmüştüm.saçlarimi kesmiştim erkek gibi kafayi yemiştim resmen.evden ayrilicam dedim.annemde ne halin varsa git diye dünden merakli bi tavirla kovardi.ben hep göçebe gibi bir arkadaşimdan diğer arkadaşima sürünüp durdum.sülalemden kimseye de gidemezdim bi de onlarin dirdiri..
En sonun da mecbur annemlerin tamam kizim gel yeni eve geçelim sözleriyle döndüm.büyük ev tuttuk ve kendime büyük odayi aldim.kapiyi kitledim tv buzdolabi soba herşey koydum...bir oda kiralamiş gibi...ha çok mutlu olmadim ama idare ettim.sonra neyseki eşim beni kurtardi...ama sabret derim bende çokkkkkk çektim, hemde çokkkk...

ya allah aşkına okumuş insansın annen kendi ağzıyla söylemiş.Bizim zamanımızda diye ilim cehaleti alır canım belliki okumuşsun ve hala öğrencisin?????? annen için ne olursa olsun bu tarz konuşmanı kınuyorum...Hee nedenlerin olabilir ama dua et seni okutuyorlar kardeşini okutuyorlar....Çooookkk görüyoruz bu zihniyetteki insanların evlatlarını daha çocukken evlendirdiklerini...Sabret zamana bırak okulunu bitir bekle.Hem sen okumuyormusun da evden kaçınca bilmem ne olacağım yazmışsın......Tamam varsayalım evden kaçma eğilimin var insanın bir planı olmmaz mı allah aşkına hem çalışırım hem okurum demiyoda bilmem ne bilmem ne.......YOK BEN KIZDIM SANA....
O arkadaşında çok yapıcıymış sana noktasına virgülüne herşeyi anlatmış bravo ona ne diyim madem yapıcı olamk için annenle konuşuyo sana niye olunsuzlukları yansıtıyo.....Sen kendine çeki düzen ver önce .......silkelen.......annemden nefret ediyorum demişsin ya bir gün ANNE olacaksın....bunu unutma.......Herkes aynı hayatta
kendini bir şey sanma..
ne kadar çok bilirsen(düşünmeden)
o kadar başa bela........

Canım yaşadıklarına çok üzüldüm. yanlış birşey yapmamanı temenni ederim. bak sen ne güzel ailene destek oluyorsun çok güzel bir iyilik yapmışsın kız kardeşine. senden ricam hayatını mahvedecek bir yanlış yapmaman benimde bir arkadaşımın durumu aynı böyle idi oda iyi bir işe girdi ev tuttu kendisine namusuyla edebiyle çalışıp kendisini geçindiriyor. Canım doğru karar alman dileğiyle. Allah'a emanet ol.

hakkında hayırlısı canım daha önceki yazılarını okumustum haklısın haklısın ama aman güzelim adımlarını saglam at sen güçlü olursan hayat seni ezemez annen ve baabn ne yaparlarsa yapsınlar ailen yani bosver ama kötü de konusma hayat senin yasayan sensein kimse sana ole oldu böle oldu diye yorum yapamaz ama yanlız yasamak öğle zor ki allah yardımcın olsun canım ama kendine dikkat et

evet yaşadıklarınız gerçekten zor...
anneniz hasta gibi geldi bana...
yani hiçbir anne kızına bu şekilde konuşmaz,konuşamaz ki...
normal psikolojide olmadığı kesin...
ama kötüde olsa evinizden ayrılmayın derim...
çünkü dışarsı daha kötü insanlarla dolu...
yapacağınız tek şey ,okulunuzu başrıyla bitirip,iş sahibi olmak...
sonrada hayırlısıyla kendi yuvanızı kurmak...
ama kurtuluş olsun diye evinizi lütfen terketmeyin..
sevgiler...

Canım benim umarım kendi iyiliğin için en doğru kararı alırsın Bende çok zor zamanlar geçirdim senin gibi evi terketmek istedim Kararını vermeden önce iyice düşün ne olur :teselli: bütün iyi dileklerim seninle

canım ya allah kolaylık versinde bu annen ve baban nasıl insanlar herkes çocuklarının istikbalini düşünür bunlarda varsa yoksa ev işi para derdinimi düşünür.............önceki olaylarını bilmiyorum

iyi düşün derim sonra pişman olma sakın kötüde bilinme kulak ardı et duymamazlığa ver...........
evlilik olayı falan yokmu sevdiğin birisi ondan destek al

sakın evden kaçmayın.yaşadıklarınız zor olabilir ama sokaklar dahada zor unutmayın.en iyi yerede gitseniz en kötü baba ocağını ararsınız.sevgiler......

sence evden kaçmak bi kurtuluşmu?
dışarının ne kadar kötü insanlarla dolu oldugunu bilmiyosun herhalde..
sonradan pişman olacagın şeyler yapma...
okuyomusun bilmiyorum ama,
eyer okuyosan okulunun bitmesini bekle...
kendi ayakların üstünde durmayı öğren...
inan en kötü anne baba bile dışarıdan daha iyidir...
allah yardımcı olsun...

evden kaçmak yanlış bir söylem olmuş.evden ayrılmak desen daha az tepki alırdın.insanlara neden bu kadar zor geliyor anlamıyorum.evet bazen aileler çocuklarının hayatını mahvetmek çin elinden geleni yapar.bazı çocuk buna boyun eğer bazısı da bu benim hayatım der kendini kurtarır.ya da daha beter batar.kimsenin lafına kulak asma otur kendini tart.tek başına yapabilecek misin?tahmin ettiğinden zordur,öfkeyle dolunca insana herşeyi yaparmış gibi gelir ama işin aslı zordur yani.öyle sevgilim var bana destek olur diye düşünüyorsan hiç evinden ayrılma. tek başına yapabileceksen çık o evden.insanları çok iyi tanıman gerek,kıvrak bir zekan olması gerek,çok güçlü olman gerek.,iyi kazanman gerek.yalnız bir kadın için hayat çok zordur.komşular selam vermez,evsahipleri ev vermez,arkadaşlarının ailesi görüşmene izin vermez.yapayalnız olacaksın.öyle çok darda kalırsam eve dönerim diye de düşünme sakın.anladım ben senin anneni,canına okur.yani kendinden başka kimseye güvenmeden bu yola çıkacaksan ve başaracağına inanıyorsan çık.ama kendini kurtlar sofrasına attığını unutma.allah yardımcın olsun.

çok üzüldüm ama evden gitmeden önce sabredip zemini iyi hazırlamalısın.dısarda kötü bir hayat seni bekliyor olabilir ki genelde bu böyledir.çok hoşlanırız birlerinden ama işler istediğimiz gibi gitmez anladığım kadarıyla yaşın da küçük.sabırlı ol zemini hazırla biraz daa zaman geçsin ondan sonra git.aileni silip atmak da kolay değildir.ehrkesin içinde bulunduğu durum farklı geçim sıkıntısı insanı istemediği şeyleri söylemeye itebilir.

canım benimm:teselli:
seni çok iyi anlıyorum öle bi baba değil ama anne bendede var (ama seninki kadar değil )..babam melek ağzı var dili yok beni ayakta tutan babam.annem çok konuşur herşeye karışır hep kötüyüz ben ve kız kardeşim onun için okumamızı ister ama dırdırı yer bitiri adamı ben sözlüyüm gidecem allah kısmet ederse yakında ama ne olursa olsun annem o ayrılacağım için çok üzülüyorum ondan
unutma cennet onların ayaklarının altında
bu hayırlı gün ve gecelerde dua et yüce rabbine anne baba bedduasıyla bizi yanına almasın inş...:Saruboceq:
okuyorsun bak kaç kardeşsiniz bilmiyorum:uhm: ama benim abilerimde vardı bana destek.bitek annem bezdiriyo bizi onun için başkalarının dedikleri çok önemli terbiye ev kızı kendince fikirleri var ama herkesle öle annem babamla abilerimle kardeşimle hepimizle tartışabilir...bıkmadan hergün
ama yinede anne senağlama
ne olur üzülme arkadaşlarının yazdıkalrını oku ve dikkate al kaçma sakın gitme evden bi sınavdasın unutma neolur.sabret sabret ve dua et..senağlama:Saruboceq:yine olan sana olur unutmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…