evden kaçmak yanlış bir söylem olmuş.evden ayrılmak desen daha az tepki alırdın.insanlara neden bu kadar zor geliyor anlamıyorum.evet bazen aileler çocuklarının hayatını mahvetmek çin elinden geleni yapar.bazı çocuk buna boyun eğer bazısı da bu benim hayatım der kendini kurtarır.ya da daha beter batar.kimsenin lafına kulak asma otur kendini tart.tek başına yapabilecek misin?tahmin ettiğinden zordur,öfkeyle dolunca insana herşeyi yaparmış gibi gelir ama işin aslı zordur yani.öyle sevgilim var bana destek olur diye düşünüyorsan hiç evinden ayrılma. tek başına yapabileceksen çık o evden.insanları çok iyi tanıman gerek,kıvrak bir zekan olması gerek,çok güçlü olman gerek.,iyi kazanman gerek.yalnız bir kadın için hayat çok zordur.komşular selam vermez,evsahipleri ev vermez,arkadaşlarının ailesi görüşmene izin vermez.yapayalnız olacaksın.öyle çok darda kalırsam eve dönerim diye de düşünme sakın.anladım ben senin anneni,canına okur.yani kendinden başka kimseye güvenmeden bu yola çıkacaksan ve başaracağına inanıyorsan çık.ama kendini kurtlar sofrasına attığını unutma.allah yardımcın olsun.