evettt...dün buraya msj atıktan sonra annemle tartıştık ve ben neti kapattım.kasımpaşaya gittim.hani tanıtım yaptım markete.hatta şimdi orada sürekli olarak işe girmek istiyorum falan.orada bir kızla dertleşmeye gittim.şimdide annem mukabeleye gitti.bu fırsatta yazıyorum.
dün oraya gittim hoşlandığım kişiyide gördüm.bu arada bazı ablalarım onu sevgilim sanmış.o kişi sevgilim dğeil sadece hislerimi biliyor.ailevi sorunlarım konusunda destek olamaya ççalışıyor.ama dün çok soğuktu.beni sinir etti.açıkçası bende ona ümit bağlamıyorum..ben hep tek başımaydım ve bir erkeğin korumasınıda istemiyorum zaten..
oraya gittimde bir pasta ustası vardır.tahir abi oda bnm meslelerimi bilir(benden 8 yaş büyük.28 yaşında)
bana sakın böyle bir delilik yapma!dışarısı cadı kazanı.evden ayrılmak diyorsun ama dışarıdakiler evden kaçmak olarak alıgılayacaksın sen türk insanıın kafası nasıl çalışır bilmiyormusun?ha dul ha evden kaçmış!insanlar senin yüzüne gülerse ya etin için(yani cinsellik için) yada cebin için(yani para) gülerler.kötüde olsa sabret.çünkü mezun olunca hayatın değişecek olmadı en geç evlenince hayatın değişecek.ve sen 20 yaşındasın.en fazla 4-5 yıla o evden ayrılırsın.10 senedir o çocuk halinle başettinde şimdimi pesedeceksin.bir çalış işe gir.kendi paranı alınca bir laf edemezler.hem işe girincede zaten 12 saat işte olacaksın.eve gidince yorgunluktan kavga edecek zaman bile olmaz.rahatlarsın.sen şimdi bu düşünceleri kafansdan siliyorsun ve kendine iş bakıyorsun dedi.
başka bir arkdşımda msj atmış.bana güneş en zifiri karanlıktan sonra doğar.allah seni zayıf olduğun noktadan sınava tabi tutuyor.eğer allah bir kuluna bu kadar dert veriyorsa ya var olan günahlarını affetmek için yada öbür dünyada derecesini artırmak içindir.inançlı ol.herşeyin allahtan geldiğini düşün.senden dahada kötü olanları düşün.kötüdeolsa varlar.okumana izin vermişler.bunun için şükret.ve geleceğine umutlarını ümitlerini ek yeşermesini bekle dedi.
şimdide buradaki yazıları görünce bir ağlamak geldi içimden.annem beni insan yerine koymazken burada hiç tanımadığım insanlar bnm için üzülüp bana destek olmak istiyorlar.ya bnm annem...
ama annemede fazla kızmıyorum artık.eğer önceki konuyu okursanız psikologa gidip annemi anlattımda onun için kişilik sorunları var seni kıskanıyor dediğini görürüsünüz.
şuanlık bu evden ayrılmaz kararından vazgeçtim.
yabangülünün ileride istemeye gelince bu sana eksi olacak demesi çok iyi geldi bana.
ayrıca tricky ve tembeltenekede çok doğru yazmışlar.ya bu olanlaklarımda olmasaydı ben napardım?
şimdilik ağlamayı kestim.evden ayrılmaktan falan vazgeçtim a.s.
annemle ilişkiler koptu.haa bakın eğer iyiye giden birşeyler olsa dayanırım sabrederim.ama yok yılardır aynı tavırlar..
bnm şimdi acilen iş bulmam lazım.işi bulunca tmm.açıkçası gerçekten şöyle 2-3 gece olsa bile evden ayrı olsam bana o kadar çok iyi gelecekki...
ama işte ailem bu konuda daha bir katıdır.teyze kızlarımın yanına yatıya bile izin vermediler.o derece!birde ben evi terketmek söz ediyorum.şimdi gülesim geldi gerçekten :1rolleyes:
olmadı birileriyle dertleşerek.tepem atına gene gelip buraya yazarak bir şekilde geçiricem zamanı..
allahım sen bnm yanımda ol.senden başka kimsem yok..
haksızsın annene elini kaldırdığını okudukdan sonra bu sonuca vardım
ne söylesen boş bu noktadan sonra
konunun detayını okuma gereği bile duymadım
sadece annene el kaldırdığını bu arkadaşın mesajında gördüm
yazık başka dicek bişey bulamıyorum
anaya babaya her ne olursa olsun el kalkmaz
detaylı okusaydınız olayın el kaldırmak değil bana vurmaya çalıştığı zaman üstümden itmek olduğunu anlardınız.bana vurmasın diye elini itmiştim.sandığınız gibi tekme tokat dalmadım.
umarım bu sefer doğru anladınız?
şimdi iki gün önce çok feci bir kavga ettik.beni dövmeye yeltenirken(ki bu arada 19 yaşımdayım gerisini siz düşünün artık..) bende en sonunda kendim korumak için bir iki tanede ona vurdum.
burdan doğru olanı anladık ;
yorumun ait olduğu konunun linki ilk sayfada verilmiş.ben yinede yazayım ;
http://www.kadinlarkulubu.com/bir-derdim-var/195513-ben-bu-anemle-ne-yapacagim-gelin-paylasalim.html
selam ablalarım size çok güzel bir haberim var!durumlar düzeldi.yada direk şöyle diyeyim.beni sevk etii ya doktor ben randevu almak için uğraşınca bunlar bi afalladı.ben sevki direk ellerine verince yani bu kız hasta ilaç tedavisi görmesi gerekiyor yazsını görünce bir sakinlşrme geldi!hem anneme hem babama!birde ben çok ii 2 burs kazandım birde part time çalşıyorum ya.çok iyi katkım var.bu yüzden onlarda insafa geldi.şuanlık durumlar iyi hatta gece annemin yanına yatıyorum.çok kabus gördüğüm için beni yanına aldı.çok sıkı fıkı deiliz ama kavga etmiyoruz yaa :) ya hakiketen bu durumlar çok ii geldi bana.ona ısınmaya başladım.bazen okula giderken onu öpüyom bile! :)
ayy alah bozmasın yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?