diLek canim naptin iyimisin, merak ettim nerelerde oldugunu ve nelerin degisip degismedigini ?
ne olsun be ablam hala aynı gene.ama bu aralar okul açık olduğu için rahatım.heve gelmemek için akşam 9a kadar arkdşlarımla takılmak ne kadar doğru ama evde huzursuz olacağıma arkdşlarımın yanında bir huzurum olsun daha iyi...
neden sende kardeşin gibi yurda çıkmayı falan denemiyorsun?
ona itiraz etmediklerine göre sana da etmeyecekleridr.
hem madem hastaneye yatacak kadar gözünü karartmışsın,arkandan ne söyleyecekleride umurunda olmamalı.
hastaneye yatacaksında ne olacak ayrıcca.otel değil ki orası hastane.
dersin yada işin oldumu çıkıp akşam geri dönüp yatabileceğin bir yer değil.
hastaneye yatarak hayatından ve bugüne kadar harcadığın emeklerden vazgeçeceksin.
kendime geldim diyip her darbede yerlere yıkılmayı bırak bence.
hemen kendine kalabileceğin bir yurt veya ev ayarla...
gözümü karartım çünkü yurda izin yok...sebebde şu;
yurtlar o..... k..... yeridir.kız erkek ne halt yedikleri belirsizdir.yurda verecen bilmem kaç milyon para getir evde b.k boğazını doyurursun.
kızkardeşimde kocaelini kazandığı için mecburen izin verdiler.ki onu göndermiyorlardı.babama karşı gelip ben yazdırdım üniversiteye.ki halen daha kinini tutar kıza harçlık vermezler.elalaleme rezil olmamak için bi 50 yada 100 ancak.çocğunlukla ben para veriyorum ona...
ben her yolu düşündüm ablam olmuyor çıkış yok..
gözümü karartım çünkü yurda izin yok...sebebde şu;
yurtlar o..... k..... yeridir.kız erkek ne halt yedikleri belirsizdir.yurda verecen bilmem kaç milyon para getir evde b.k boğazını doyurursun.
kızkardeşimde kocaelini kazandığı için mecburen izin verdiler.ki onu göndermiyorlardı.babama karşı gelip ben yazdırdım üniversiteye.ki halen daha kinini tutar kıza harçlık vermezler.elalaleme rezil olmamak için bi 50 yada 100 ancak.çocğunlukla ben para veriyorum ona...
ben her yolu düşündüm ablam olmuyor çıkış yok..
önceki konunuda okudum.yorum yapamadan kilitlendi.
normal şartlar altında anneye bırak vurmak kötü söz dahi söylenmemesinden yanayım.ve bu hareketi kesinlikle hoş görmem.
gerçi senin durumundada farklı düşünmüyorum ama okuduğum kadarıyla annen cidden hasta.yıllarca sana çocuk yaşında çektirdiği sıkıntıların neticesinde ve büyük ihtimalle kendinde değilken,istemeden verdiğin bir refleksti bu hareket diye düşünüyorum.
yapacak fazla bişeyin yok sabretmekten başka.
kadın cidden hastaysa senin kendini paralaman veya ağlayıp sızlaman kar etmeyecek,durum düzelmeyecek.
fakat çok üstünede gitmemeni tavsiye ederim.bu tip insanların cinnet geçirip büyük trajedilere imza atabileceğinin örneklerini okuyoruz,duyuyoruz.
sen okuluna ve işine ağırlık ver.
ve şu anda krtuluşu sakın ama sakın bir erkekte arama.
içinde bulunduğun boşluk,yaşadığın sevgi açlığı seni yanlış kararlar vermeye itebilir.
Allah'a sığın ve hayatını düzene koymak için elinden geleni yap.
(bi dahada annene el kaldırma:mymeka:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?