Kusura bakmayın da anneniz dahi olsa telefonundaki mesajları karıştırıp, yasak ilişkisini bulup bir de bu sebepten intihar etmekle ne kadar güçsüz bir karakter olduğunuzu belli ediyorsunuz. Öncelikle kendiniz için yardım alın.
Madem bu yük ağır geldi, o telefonu karıştırmayacaktınız. Ha öğrendiniz, ve bu ilişki gerçekten yanlış, maddi olarak ailenize zararı var, o zaman babanıza söyleyeceksiniz boşanacaklar. Hala daha annenizi takipler, bi fenalaşmalar falan, çok sağlıksız görünüyor buradan. Bırakın kadın seviyorsa, kopamıyorsa babanız boşanma davası açsın ki bu aile daha fazla zarar görmesin.
[/QUOTE
Umarım ayni durumu yaşamazsın :)
Benzerini yaşadım, hem de o zamanlar lise sondaydım. Annem değil babamdı olayın kahramanı. Görmek bilmek istemediğim nelere şahit oldum. Ama kendime zarar vermedim, bırak intiharı okulumu etkilemesine bile izin vermedim ve iyi bir okulu kazandım. Seneler geçti üzerinden, dönüp o yaşımdaki kendimi tebrik ediyorum.Umarım aynı durumu yaşamazsın :)
Ya buradaki uyeler mi garip ben mi garibim.cozemedim.konu sahibi intihar ettim bunu kaldiramayip demis.kiz yine yinelemis bunu.siz bu psikolojideki birine sen de suclusun vik vik bik bik...iyice dibe cokturecek ifadeler.vicdan azabi cektirecek ifadeler.bu psikolojideki birine soylenecek seyler mi acaba?
Ayip annesinin ayibi.soylemek zorunda degil.babasi uyanik olsaydi da 10 yildir bunu kendine yaptirmasaydi
Ya o cok tehlikeli gecenlerde vardi ya oyle bir olay muge anliya cikmisti servis soforuyle cocugun annesininin ilskisi var ve cocuk ohrendi die anneyle bir olup a adam musveddesi oldurmediler mi masumu ne uzulmustum sabiye ya Allah kahretsin demekten başka bisey diyemiyorum ben iki ucu moklu degnek cunkuAnnenizi babanıza söylemekle tehdit edin de başka bir bahane bularak boşansın bari babanızdan. Onca yıldır devam edip bir de para yedirmesi.. Rabbim ıslah etsin, hidayet versin.
Ya şu profesyonel yardim almanız lazımcilar geçmişte psikoloji okumak isteyip içinde kalanlar mi? Hop teşhisi koyuveriyorlarDramatize etmek değil bildiklerimden kurtulmak istemekti sadece
Etiketleseydinizde bari görüp cevap verseydik vik vik bik bikli yorumunuza. Ben dedim suçlusun diye ve evet suçlu. Bir insan babasının 10 yıl boyunca aptal yerine konmasına susarsa suçludur. 1 2 yıl değil 10 yıl bu ! Şu an konu sahibi bir yetişkin ve hala ısrarla susmaya devam ediyor ne diyelim alkış mı tutalım? Annesini sıkıştırıp boşanmasını sağlayabilirdi, anne tarafındaki aile büyüklerine söyleyip yardim isteyebilirdi, babasına söylemekle tehdit ederek bu işi sonlandırabilirdi. Bir sürü çözüm yolu varken intihar etmek en son çare bence.Ya buradaki uyeler mi garip ben mi garibim.cozemedim.konu sahibi intihar ettim bunu kaldiramayip demis.kiz yine yinelemis bunu.siz bu psikolojideki birine sen de suclusun vik vik bik bik...iyice dibe cokturecek ifadeler.vicdan azabi cektirecek ifadeler.bu psikolojideki birine soylenecek seyler mi acaba?
Ayip annesinin ayibi.soylemek zorunda degil.babasi uyanik olsaydi da 10 yildir bunu kendine yaptirmasaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?