• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve yasak aşkı

Bu kadar yasak ask konusi okuyup cevremde de gordukten sonra evlilige inancim sifir

Ben olsam bu saatten sonra asla sabretme babama herşeyi anlatırdım.
Ancak anlayamadığım bu kadar sene nasıl saklayabildiler eşlerden ilginç babanız pek ilgili değil sanırım ? Mesaj yakalamasa bile hiç mi duymuyor telefon konuşmalarını?

Ben olsam bu saatten sonra asla sabretme babama herşeyi anlatırdım.
Ancak anlayamadığım bu kadar sene nasıl saklayabildiler eşlerden ilginç babanız pek ilgili değil sanırım ? Mesaj yakalamasa bile hiç mi duymuyor telefon konuşmalarını?
Babam zaten bütün gün iste adamda isteyken konuşuyorlar hani adamda akşam evine karisinin çocuklarının yanına gidiyor ya konuşamıyorlar haliyle ne oluyorsa herkes isteyken oluyor iste babam ilgisiz falan da değil sadece aşırı güvenmenin hatasını yasıyor

Annen olacak kadının yaptığı rezillik yüzünden senin hayatın neden kararsın ki?Ben olsam suratına bile bakmam bağımı kopartırım artık yetişkinsin çocukken ağır gelmiş kaldıramamış olabilirsin ama sende bir bireysin senin canın bu denli kıymetsiz mi?Annenin adam olacağı yok sen kendi hayatına bak.

Kardeslerinize bari anlatin da bu yük hafiflesin biraz üzerinizden. Bunca yil icinizde tutabilmisseniz valla helal size yani. Babanizin da hakkini yiyorsunuz ve günah isliyorsunuz emin olun. O adami salak yerine koyuyorsunuz ikinizde bu durumda anladigim bu oluyor

Kardeslerinize bari anlatin da bu yük hafiflesin biraz üzerinizden. Bunca yil icinizde tutabilmisseniz valla helal size yani. Babanizin da hakkini yiyorsunuz ve günah isliyorsunuz emin olun. O adami salak yerine koyuyorsunuz ikinizde bu durumda anladigim bu oluyor
Kardeşlerim çok küçük biri on diğeri ondört yasında nasıl söyleyim de hayatlarını mahvedeyim ben onların yasında ögrendim taşıyamadan bu yükü onlara nasıl çektireyim evet babama söylemediğim için hatalıyım ama allah kimseye yaşatmasın söylenmiyor iste söylenmiyor

Kardeşlerim çok küçük biri on diğeri ondört yasında nasıl söyleyim de hayatlarını mahvedeyim ben onların yasında ögrendim taşıyamadan bu yükü onlara nasıl çektireyim evet babama söylemediğim için hatalıyım ama allah kimseye yaşatmasın söylenmiyor iste söylenmiyor
Soyleme yakalamasini sagla.baban senin bildigini ogrenirse daha kotu olur.rutin konustuklari saat vardir.duymasini sagla.rutinlerini takip et ve babanin o saatte orada olmasini sagla.mesajlasiyorlardir mesela gece herkea uyuyunca whatsaptan.takip et

O zaman bir sekilde ögrenmesini saglayin nasil olacak bilmiyorum ama belki arkadaslar bi fikir üretebilir allah sabir versin baska ne denirki bu durumda bu arada annenizin düzelmesi mümkün degil onunla bosuna zaman kaybetmeyin

Kardeşler öz mü acaba

Bu konuyu açarken bile çok utanıyorum yerin dinine giriyorum Artık yasamak istemiyorum

Tam on yıl önce annem bir oyun sitesinden bir adamla tanışıyor ben daha 14 yaşındayım telefonundan konuşmaları yakalıyorum ağlıyorum zırlıyorum o yasımda bu yükü nasıl taşıyacağımı nasıl bu durumu unutacağım düşünüyorum annemin umrunda değil askının peşinden koşup gidiyor ama kardeşlerimi ve babamı bırakmıyor çünkü adamda evli ve çocukları var ben yakaladım diye annem kendine ayrı hat telefon alıyor konuşmalar adamın arzularını belli eden şiirler yakalıyorum kaçak telefonunda ve bu yükü taşıyamayıp intihar ediyorum tam 30 tane ilaç içip ama olmadı yine gördüklerimi unutmadım on yil geçti o ilaçlar yine gördüklerimi unutturmadı kardeşlerim o zamanlar çok küçük onları bana bırakıp bırakıp adamla buluşmaya gitti kızının bu durumdan dolayı olmek istemesi bile onun umrunda değildi ben hastane odasında sürekli kusarken o yine telefonunu alıp dışarı çıktı o adi adamla konuşmaya

Aradan on yıl geçti ve ben belirli aralıklarla konuşmalarını yakaladım bir dönem bu adama para da göndermişti ilk tanıştıkları zamanlar şimdi diyeceksiniz ki bütün bunları nereden biliyorsun rabbim su içimde ki hissi alsa da bende kurtulsam hissediyorum birden içime bir his geliyor gidip telefonuna bakıyorum yakalıyorum çantasını karıştırıyorum buluyorum kalbim sıkışıyor gibi oluyor karnıma tas oturuyor ve hissettiklerim doğru çıkıyor lanet olsun

Suan geldim 25 yasıma nişanlandım ama bilin bakalım annem hala ne yapıyor evet evet yasak askıyla devam ve ben bunu artık kaldıramıyorum telefonu kırıldığı icin anneme babam yeni telefon aldı evde yokken bakıyım dedim bir baktım engellenenler listesinde adamın numarası telefon yine gizli saklı yerlerde Asla çıkmıyor haa birde ne alakaysa hesap açmış kendine getir hesabına bakıyım diyorum çünkü içinde para var her ay ben ve babam düzenli harçlık veriyoruz bakarız ya diyor konuyu değiştiriyor burdan havale yapılıyor mu falan diye araştırıyordu bir ara birde asıl şüphe sebebim ney biliyor musunuz kardeşimin birikmiş parası vardı bursluluk alıyor üniversiteye giderken kullanır diye biriktiriyoruz güya baktım o para yok nerde dedim geçen sana sinirlendim aldım diyor getir parayı diyorum getiririm bende duruyor iste diyor yaklaşık 3 bin civarında muhtemelen o çocuğun parasını da adama yedirdi

Ben şimdi ne yapayım siz söyleyin ben olsam herkese söylerdim demeyin söylenmiyor gider konuşurum demeyin ise yaramıyor intihar bile etttim olmadı bırakmadı 2016 yılında mesajlarını yakaladığımda yok konuşmuyoruz neden yazmış bilmiyorum dedi mesaj bu “gülüm tansiyonum çıkmış limon İçtim geçti” adam durup dururken neden yazsın bunu gördüğüm de dedim ki ne yaparsan yap ne olur ben bilmeyim görmeyim duymayım kaldıramıyorum nefes alamıyorum beni bu yükle yaşamaya mecbur bırakma dedim yapmayacağım dedi ağladı zırladı ama yine devam yine devam

Allah canimi alsa da kurtulsam artık diyorum nişanladım nişanlımı sevmiyor hersey burnumdan geliyor

Hayatımı zindan ettiler bana söyleyin arkadaşlar ben ne yapayım...
Baban bunu hak ediyor mu ?
Yada eşin sana yapsa ve çocuğun bilse bunu sana söylemesini istermiydin yoksa bı haber bana dokunmayan yılan bin yaşasın şeklinde devam edermiydiniz?

Bence babanıza açın konuyu annem boşanmak istiyor diyin. Annen kabul etmezse meseleyi babanıza anlatmakla tehdit edin ve bir daha asla annenize görüşmeyin. Zira toplumumuz malum anası yaparsa danasida yapar der ve hali hazırda adınızı da çıkartmaya kadar gider durum

Bu hayat bana asla susulmamasi gereken konuda susmamayi öğretti . Yoksa sonuçları daha ağır oluyor.
Ayriyetten siz niye bu kadar negatifsiniz . Niye ölmeye çalışıyorsunuz. Suç sizin mi? Suç annenin ve unu mutlu edemeyen yada onu anlamayan babanın.

Bu konuyu açarken bile çok utanıyorum yerin dinine giriyorum Artık yasamak istemiyorum

Tam on yıl önce annem bir oyun sitesinden bir adamla tanışıyor ben daha 14 yaşındayım telefonundan konuşmaları yakalıyorum ağlıyorum zırlıyorum o yasımda bu yükü nasıl taşıyacağımı nasıl bu durumu unutacağım düşünüyorum annemin umrunda değil askının peşinden koşup gidiyor ama kardeşlerimi ve babamı bırakmıyor çünkü adamda evli ve çocukları var ben yakaladım diye annem kendine ayrı hat telefon alıyor konuşmalar adamın arzularını belli eden şiirler yakalıyorum kaçak telefonunda ve bu yükü taşıyamayıp intihar ediyorum tam 30 tane ilaç içip ama olmadı yine gördüklerimi unutmadım on yil geçti o ilaçlar yine gördüklerimi unutturmadı kardeşlerim o zamanlar çok küçük onları bana bırakıp bırakıp adamla buluşmaya gitti kızının bu durumdan dolayı olmek istemesi bile onun umrunda değildi ben hastane odasında sürekli kusarken o yine telefonunu alıp dışarı çıktı o adi adamla konuşmaya

Aradan on yıl geçti ve ben belirli aralıklarla konuşmalarını yakaladım bir dönem bu adama para da göndermişti ilk tanıştıkları zamanlar şimdi diyeceksiniz ki bütün bunları nereden biliyorsun rabbim su içimde ki hissi alsa da bende kurtulsam hissediyorum birden içime bir his geliyor gidip telefonuna bakıyorum yakalıyorum çantasını karıştırıyorum buluyorum kalbim sıkışıyor gibi oluyor karnıma tas oturuyor ve hissettiklerim doğru çıkıyor lanet olsun

Suan geldim 25 yasıma nişanlandım ama bilin bakalım annem hala ne yapıyor evet evet yasak askıyla devam ve ben bunu artık kaldıramıyorum telefonu kırıldığı icin anneme babam yeni telefon aldı evde yokken bakıyım dedim bir baktım engellenenler listesinde adamın numarası telefon yine gizli saklı yerlerde Asla çıkmıyor haa birde ne alakaysa hesap açmış kendine getir hesabına bakıyım diyorum çünkü içinde para var her ay ben ve babam düzenli harçlık veriyoruz bakarız ya diyor konuyu değiştiriyor burdan havale yapılıyor mu falan diye araştırıyordu bir ara birde asıl şüphe sebebim ney biliyor musunuz kardeşimin birikmiş parası vardı bursluluk alıyor üniversiteye giderken kullanır diye biriktiriyoruz güya baktım o para yok nerde dedim geçen sana sinirlendim aldım diyor getir parayı diyorum getiririm bende duruyor iste diyor yaklaşık 3 bin civarında muhtemelen o çocuğun parasını da adama yedirdi

Ben şimdi ne yapayım siz söyleyin ben olsam herkese söylerdim demeyin söylenmiyor gider konuşurum demeyin ise yaramıyor intihar bile etttim olmadı bırakmadı 2016 yılında mesajlarını yakaladığımda yok konuşmuyoruz neden yazmış bilmiyorum dedi mesaj bu “gülüm tansiyonum çıkmış limon İçtim geçti” adam durup dururken neden yazsın bunu gördüğüm de dedim ki ne yaparsan yap ne olur ben bilmeyim görmeyim duymayım kaldıramıyorum nefes alamıyorum beni bu yükle yaşamaya mecbur bırakma dedim yapmayacağım dedi ağladı zırladı ama yine devam yine devam

Allah canimi alsa da kurtulsam artık diyorum nişanladım nişanlımı sevmiyor hersey burnumdan geliyor

Allah yardımcınız olsun. Kendi hayatınıza bakın.Bu yuku tek basina tasimaniz da zor .Mutlu mesut bir yuvaniz olur insaalh annenizlede gorusmeyin yokmus gibi davranin.

az degil kac yildir hala beraber anneniz gercekten igrenc bi insan.bence ona hic acimayin o guzel bi hayati degil herseyin en kotusunu hakediyor.hadi akli karisti yapti dersin ama 10 koca yil gecmis.yerinizde olsam babama soylerdim onu bosasin defolup gitsin hayatinizdan.zaten siz onun umrunda bile degilsiniz anne bile demeyi haketmiyor.kendi oz evladinin parasina goz dikmis sadece ismi anne.birakin sokaklara mi dusuyor dayak mi yiyor napiyosa yapsin.

İyide çok saçma siz niye intihar ediyorsunuz babanız hiç mi fark etmiyor ?nasıl bir adam ?susmak yerine babanıza söyleseydiniz yada olay çıkarıp annenizi korkutsaydınız. Niye tek eziyet siz cekiyorsunuz. Anneniz zaten sizin hicbirsey yapmayacaginizi anladığı için bu kadar rahat zararınız sadece kendinize .anneniz bile olsa ki o kadına anne denmez size acimayana siz hiç acımayın

para vermeyin madem kardeşiniz için yatırım yapıyorsunuz gidin onun adına hesap açın şimdilik kartı ona da vermeyin ki boş bulunup harcamasın. annenizi son kez uyarın parayı vermezse babanıza diyeceğinizi söyleyin. böyle durumlarda aile faciası çıkar kolay değil babanız içinde kardeşleriniz içinde sizin içinde ama öğrendiniz madem engel olmaya çalışmayın yoksa ters teper daha çok şaşırır.

10 sene olmuş alış bence ve annene para vermeyi bırak. İlişkiniz daha uzak bir ilişki olabilir, seçimlerine müdahale edemiyorsun işte. Baban falan illaki sezmiştir 10 Yıl diyosun

Back