- Emoji Skoru
- 645
- Puanlar
- 53
Babana yazık deilmi ?? B kerede kendini ve anne ini dusundugun kadar babanıda dusunsen keske adam yıllrdır boynuzlanıyorBu konuyu açarken bile çok utanıyorum yerin dinine giriyorum Artık yasamak istemiyorum
Tam on yıl önce annem bir oyun sitesinden bir adamla tanışıyor ben daha 14 yaşındayım telefonundan konuşmaları yakalıyorum ağlıyorum zırlıyorum o yasımda bu yükü nasıl taşıyacağımı nasıl bu durumu unutacağım düşünüyorum annemin umrunda değil askının peşinden koşup gidiyor ama kardeşlerimi ve babamı bırakmıyor çünkü adamda evli ve çocukları var ben yakaladım diye annem kendine ayrı hat telefon alıyor konuşmalar adamın arzularını belli eden şiirler yakalıyorum kaçak telefonunda ve bu yükü taşıyamayıp intihar ediyorum tam 30 tane ilaç içip ama olmadı yine gördüklerimi unutmadım on yil geçti o ilaçlar yine gördüklerimi unutturmadı kardeşlerim o zamanlar çok küçük onları bana bırakıp bırakıp adamla buluşmaya gitti kızının bu durumdan dolayı olmek istemesi bile onun umrunda değildi ben hastane odasında sürekli kusarken o yine telefonunu alıp dışarı çıktı o adi adamla konuşmaya
Aradan on yıl geçti ve ben belirli aralıklarla konuşmalarını yakaladım bir dönem bu adama para da göndermişti ilk tanıştıkları zamanlar şimdi diyeceksiniz ki bütün bunları nereden biliyorsun rabbim su içimde ki hissi alsa da bende kurtulsam hissediyorum birden içime bir his geliyor gidip telefonuna bakıyorum yakalıyorum çantasını karıştırıyorum buluyorum kalbim sıkışıyor gibi oluyor karnıma tas oturuyor ve hissettiklerim doğru çıkıyor lanet olsun
Suan geldim 25 yasıma nişanlandım ama bilin bakalım annem hala ne yapıyor evet evet yasak askıyla devam ve ben bunu artık kaldıramıyorum telefonu kırıldığı icin anneme babam yeni telefon aldı evde yokken bakıyım dedim bir baktım engellenenler listesinde adamın numarası telefon yine gizli saklı yerlerde Asla çıkmıyor haa birde ne alakaysa hesap açmış kendine getir hesabına bakıyım diyorum çünkü içinde para var her ay ben ve babam düzenli harçlık veriyoruz bakarız ya diyor konuyu değiştiriyor burdan havale yapılıyor mu falan diye araştırıyordu bir ara birde asıl şüphe sebebim ney biliyor musunuz kardeşimin birikmiş parası vardı bursluluk alıyor üniversiteye giderken kullanır diye biriktiriyoruz güya baktım o para yok nerde dedim geçen sana sinirlendim aldım diyor getir parayı diyorum getiririm bende duruyor iste diyor yaklaşık 3 bin civarında muhtemelen o çocuğun parasını da adama yedirdi
Ben şimdi ne yapayım siz söyleyin ben olsam herkese söylerdim demeyin söylenmiyor gider konuşurum demeyin ise yaramıyor intihar bile etttim olmadı bırakmadı 2016 yılında mesajlarını yakaladığımda yok konuşmuyoruz neden yazmış bilmiyorum dedi mesaj bu “gülüm tansiyonum çıkmış limon İçtim geçti” adam durup dururken neden yazsın bunu gördüğüm de dedim ki ne yaparsan yap ne olur ben bilmeyim görmeyim duymayım kaldıramıyorum nefes alamıyorum beni bu yükle yaşamaya mecbur bırakma dedim yapmayacağım dedi ağladı zırladı ama yine devam yine devam
Allah canimi alsa da kurtulsam artık diyorum nişanladım nişanlımı sevmiyor hersey burnumdan geliyor
Hayatımı zindan ettiler bana söyleyin arkadaşlar ben ne yapayım...
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)