• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileyi silmek..

Ben de evlenirken bütün ailemi sildim. Kendi annem vefat etti ben küçükken. Babam da ikinci evliliğini yaptı ve kadın tam bir şeytan. Evde benden yemek saklar, kapılar yüzüme kapanır falan bir sürü şey anlatmaya gerek yok. Evlenirken de biz nikahımızı erken yaptık tatile gitmek için. Düğünü de eylülde yapacaktık herkes o zaman gelebiliyor diye. Aslında biz düğün de istemedik de aileler işte. Neyse nikahtan sonraki gün biz tatile gittik Babam beni evden atmış o sıra. Eşyalarını bile kendi alamaz. Başkası gelsin alsındiye eşimin babasını aradı. Tabi üvey kadın bunu bu kadar gaza getirdi ama sonuç olarak kızına bunları yaptı. Ben de hepsini sildim. Çok da mutluyum şahsen. Bana 5 krşu dokunmayan ve sahip çıkmayan bir adama benim de ihtiyacım yok zaten
Aynen zaten faydaları yok da böyle silinince mutlu mu oluyorlar insan neden bunu evladına yapar anlamıyorum.

Valla yüzlerine bakmam benimkiler öyle olursa. Umrumda da olmaz. Annemin arkadaşı babasının yüzüne bakmadı ne halin varsa gör dedi. Ayrım yapıyorsa evlatlık beklemeyecek. Ne ararım ne sorarım. Akıllı olması gereken anne baba. Yapıyorlar Yapıyorlar sonra ağlıyorlar. Sonra ne gelinleri bakıyor ne oğulları. Bakıcı parası da kalmıyor. Kızım bak oluyor. Kızım alttan al. Kızım affet. Yok ana hakkı baba hakkı. Oldu.
Benim durumum da aynen öyle. Alttan alayım da her şeyin altında kalmışım tepe taklak olmuşum beni kimse alttan almıyor.

Bu durum bizde de var. Kız çocuğunun evladı bile torundan sayılmıyor. Erkek çocuğunki başkaymış. Annemler daha yeni 15 trilyon u dayımın üstüne verdiler. Ama annem gilin umrunda değil erkek çocuğunun hakkıymış. Ne hakkı bilmiyorum babadan kalma şeyler. Allah ıslah etsin. Bitmiyor hiç. Çok iyi yapmışsın bırak görüşme azıcık vicdanları varsa düzelir adım atarlar ama çok zor onlara göre erkek çocuk her şey
Şartlarım var abimin üstündeki evi geri almazlarsa barışmam. Abim ve yengem çok şımardılar bu halleriyle kimseyle barışmayacağım.

Küsmek demeyelim de benimde manevi olarak yuzum gülmedi seni cok iyi anliyorum. Insanin icinde kocaman bir kırgınlık oluyor, o kirginlik yayiliyor. Insanlar seni öfkeli saniyor halbuki sen kirginligin umursanmadigi icin hircinlasiyorsun. Allah yardimcin olsun. Nelerin altindan kalktin, neleri arkanda biraktin, bunuda atlatirsin. Benden sana tavsiye asla beklentiye girme. Kimse gelip ozur dilemeyecek, seni alinganlikla suclayacaklar. Beklentiler sadece üzüyor

Merhaba kızlar içinizde ailesini komple hayatından çıkaran var mı ? Ben bugün itibariyle tüm ipleri koparttım. Çocukluğumdan beri gelen erkek çocuğu her türlü kayırma, miras düşen evin hemen erkek çocuğun üzerine yapılması, abinin çocuğuna bakılıp benim çocuklarıma iki gün bakılsa laf edilmesi, ben çocuğumla hastaneden çıkmış tek başıma eve dönerken annemin beni yalnız bırakması ve tonla şey…Kardeşlerimle geçen hafta küsmüştüm bugün anne ve babamla da küstüm. Ben bugün yanlarına gidecektim gelme başka ile gideceğiz dediler. Bugün baktım gitmemişler eee niye gitmediniz kem küm…Hiçbirinden 5 bin lira para isteyemem, çocuğumu bırakamam artık yoruldum…Olmamaları belki varlıklarından daha iyidir deyip hepsini engelledim. Sadece kanser olan ablamı haftada bir aramayı düşünüyorum, evine gitmek istemiyorum. Aldatılıp boşanmak, engelli bir çocuğun tedavisinin üstesinden gelmeye çalışmak, büyük oğlumla ilgilenmek maddi manevi yetinmeye çalışıyorum ama benden hariç herkes mağdur..Bir de bu kadar tek başına bırakılmanın gücü mü var yıpranmışlığı mı var bilmiyorum ama nazımın geçmediği kimseyi artık hayatımda istemiyorum..
Baya baya sırtını dönmüşler boşver anlayacaklar birgün ama geç olcak.. şu erkeklik egmenliği yokmu nefret ediyorum sırf bu yüzden erkek cocuklarından soğuyorum

Merhaba kızlar içinizde ailesini komple hayatından çıkaran var mı ? Ben bugün itibariyle tüm ipleri koparttım. Çocukluğumdan beri gelen erkek çocuğu her türlü kayırma, miras düşen evin hemen erkek çocuğun üzerine yapılması, abinin çocuğuna bakılıp benim çocuklarıma iki gün bakılsa laf edilmesi, ben çocuğumla hastaneden çıkmış tek başıma eve dönerken annemin beni yalnız bırakması ve tonla şey…Kardeşlerimle geçen hafta küsmüştüm bugün anne ve babamla da küstüm. Ben bugün yanlarına gidecektim gelme başka ile gideceğiz dediler. Bugün baktım gitmemişler eee niye gitmediniz kem küm…Hiçbirinden 5 bin lira para isteyemem, çocuğumu bırakamam artık yoruldum…Olmamaları belki varlıklarından daha iyidir deyip hepsini engelledim. Sadece kanser olan ablamı haftada bir aramayı düşünüyorum, evine gitmek istemiyorum. Aldatılıp boşanmak, engelli bir çocuğun tedavisinin üstesinden gelmeye çalışmak, büyük oğlumla ilgilenmek maddi manevi yetinmeye çalışıyorum ama benden hariç herkes mağdur..Bir de bu kadar tek başına bırakılmanın gücü mü var yıpranmışlığı mı var bilmiyorum ama nazımın geçmediği kimseyi artık hayatımda istemiyorum..
Ben sildim cokda mutluyum

Ben de komple aile ve akraba, hepsini sildim. Bana kanser teşhisi konulunca, annem ilişkisini kesti benimle. Pahalı bir tedavi, ondan para isteyecegimi sandı büyük ihtimal. Kardeşlerim ise, eşimden ayrilmami istiyorlardı hastalık öncesi aramız iyi değildi yani. İyi ki ayrılmamışım eşimden. Tedavi süresince ve sonrasında hep yanımdaydı. Hala yanımda.
Ablam bütün akraba ve ahbaplari arayıp benim yalan söylediğimi, kanser olmadığımı söylemiş. Hiç biri aramadı, ben de komple sildim. Çekirdek aileme odaklandım ve gayet mutluyum. Size de tavsiye ederim, hiç kimsenin sizi üzmeye, ezmeye hakkı yok. Günün sonunda tek başınıza bile kalsanız huzur için buna değer.

Back