• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve yasak aşkı

İnsAllah bir an önce yuvanizi kurup uzaklaşirsiniz o evden.. çok üzüldüm halinize ama nisanlinizi iyi ki sevmiyor anneniz öyle bir kadın eğer sevmiyorsa nisanliniz iyi biridir anneniz gibi kadınlara iyi yaramaz çünkü.. Allah sabır versin size güç versin.. harçlığı kesin ayrıca da elin adamına zorluklarla kazandığınız parayı vermek niye

Daha once böyle bir konu acmismiydiniz acaba ?
Koni cok tanidik geldi de

Babaniza soyleyin demiyorum ama annenizi tehtid ederek boşanmaya ikna edin .
Yazık değil mi babanıza aldatiliyor ve adama parası yediriliyor :/
Annenizi boşanmaya ikna edin , gitsin ne halt yiyiorsa yesin sonra .

Babaniza soyleyin demiyorum ama annenizi tehtid ederek boşanmaya ikna edin .
Yazık değil mi babanıza aldatiliyor ve adama parası yediriliyor :/
Annenizi boşanmaya ikna edin , gitsin ne halt yiyiorsa yesin sonra .
Adam bosaninca bosanir.ya bu iliskinin sonu kotu gorunuyor

babanıza söyleyin söyleyemem derseniz malesef görmezden gelmeye devam etmekten başka care yok..
Ne hakla sizin hayatınızı burnunuzdan getiriyor? hem suçlu hem güçlü küçük bir tehditi hakediyor bence... yolunuza bakin mutlu olmaya çalışın o koca kadin utanmıyorsa yapacak hiç birşey yok.

10 sene yahu 10 sene.
İnsan 10 sene boyunca yasak bir ilişki yaşar mı aynı insanla. Boşansalardı o zaman, neden yapıyprlar bunu eşlerine.
Allah cezalarını versin gerçekten.

Siz de bu yükü tek başınıza omuzlamayın.
Ben olsam babamın öğrenmesini sağlarım.
Ben direkt söylemesem bile, önüne çıkmasını sağlarım.
Veya diğer kadının.
Yani yapmalı birşeyler.
Yanına kar mı kalacak bunlar annenizin.
Siz evlenip gideceksiniz, kardeşleriniz ne olacak.
Bir iki seneye o 14 yaşında olan da uyanırsa bu mevzuya, o zaman ne olacak?
Birşeyler yapmalısınız.
Kahretsin yaa, ne biçim işler.........

adamin karisina ulaşmayi deneyin ?

Sürekli Allah canımı alsın yazmanız beni çok rahatsız etti, evet zor bir durum ama illa canı alınacak biri varsa o siz değil anneniz olsun bence. Kardeşinizin hakkını yedirmemeniz lazım, babanızın bir şekilde öğrenmesini sağlayacaksınız boşanacak . Kardeşlerinize de teker teker anlatacaksınız durumu.

Çocuklarını düşünmeyen kızınızın intiharına sebep olan bir anne zaten sizi düşünse böyle olmazdı, babanızın rızkını da elin adamıyla yiyor.

Yuku neden ustune aliyorsunki git babana soyle o adama acimiyormusun git soyle haddini bildirmezsen bilmezz

Bu konuyu açarken bile çok utanıyorum yerin dinine giriyorum Artık yasamak istemiyorum

Tam on yıl önce annem bir oyun sitesinden bir adamla tanışıyor ben daha 14 yaşındayım telefonundan konuşmaları yakalıyorum ağlıyorum zırlıyorum o yasımda bu yükü nasıl taşıyacağımı nasıl bu durumu unutacağım düşünüyorum annemin umrunda değil askının peşinden koşup gidiyor ama kardeşlerimi ve babamı bırakmıyor çünkü adamda evli ve çocukları var ben yakaladım diye annem kendine ayrı hat telefon alıyor konuşmalar adamın arzularını belli eden şiirler yakalıyorum kaçak telefonunda ve bu yükü taşıyamayıp intihar ediyorum tam 30 tane ilaç içip ama olmadı yine gördüklerimi unutmadım on yil geçti o ilaçlar yine gördüklerimi unutturmadı kardeşlerim o zamanlar çok küçük onları bana bırakıp bırakıp adamla buluşmaya gitti kızının bu durumdan dolayı olmek istemesi bile onun umrunda değildi ben hastane odasında sürekli kusarken o yine telefonunu alıp dışarı çıktı o adi adamla konuşmaya

Aradan on yıl geçti ve ben belirli aralıklarla konuşmalarını yakaladım bir dönem bu adama para da göndermişti ilk tanıştıkları zamanlar şimdi diyeceksiniz ki bütün bunları nereden biliyorsun rabbim su içimde ki hissi alsa da bende kurtulsam hissediyorum birden içime bir his geliyor gidip telefonuna bakıyorum yakalıyorum çantasını karıştırıyorum buluyorum kalbim sıkışıyor gibi oluyor karnıma tas oturuyor ve hissettiklerim doğru çıkıyor lanet olsun

Suan geldim 25 yasıma nişanlandım ama bilin bakalım annem hala ne yapıyor evet evet yasak askıyla devam ve ben bunu artık kaldıramıyorum telefonu kırıldığı icin anneme babam yeni telefon aldı evde yokken bakıyım dedim bir baktım engellenenler listesinde adamın numarası telefon yine gizli saklı yerlerde Asla çıkmıyor haa birde ne alakaysa hesap açmış kendine getir hesabına bakıyım diyorum çünkü içinde para var her ay ben ve babam düzenli harçlık veriyoruz bakarız ya diyor konuyu değiştiriyor burdan havale yapılıyor mu falan diye araştırıyordu bir ara birde asıl şüphe sebebim ney biliyor musunuz kardeşimin birikmiş parası vardı bursluluk alıyor üniversiteye giderken kullanır diye biriktiriyoruz güya baktım o para yok nerde dedim geçen sana sinirlendim aldım diyor getir parayı diyorum getiririm bende duruyor iste diyor yaklaşık 3 bin civarında muhtemelen o çocuğun parasını da adama yedirdi

Ben şimdi ne yapayım siz söyleyin ben olsam herkese söylerdim demeyin söylenmiyor gider konuşurum demeyin ise yaramıyor intihar bile etttim olmadı bırakmadı 2016 yılında mesajlarını yakaladığımda yok konuşmuyoruz neden yazmış bilmiyorum dedi mesaj bu “gülüm tansiyonum çıkmış limon İçtim geçti” adam durup dururken neden yazsın bunu gördüğüm de dedim ki ne yaparsan yap ne olur ben bilmeyim görmeyim duymayım kaldıramıyorum nefes alamıyorum beni bu yükle yaşamaya mecbur bırakma dedim yapmayacağım dedi ağladı zırladı ama yine devam yine devam

Allah canimi alsa da kurtulsam artık diyorum nişanladım nişanlımı sevmiyor hersey burnumdan geliyor

Hayatımı zindan ettiler bana söyleyin arkadaşlar ben ne yapayım...
Şakamı bu umarım öyledir dile kolay 10 yıl her ikiside evli çocuklu bu on yıl içinde babanız yada diğer tarafın eşi hiç şüpheye düşmedimi hiç fire vermedimi bunlar ...nasıl buluşup görüştüler inanın aklım almıyor siz nasıl yakaladıysanız başka biride yakalamış olabilir acaba babanızın bilgisi olabilir mi aynı durumda olan Komşum var adam kadını aldatmış kadın artık seninle sadece çocuklar için aynı evde kalırım demiş biz artık bacı kardeşiz demiş adam ayrı kadın ayrı takılıyor sırf çocuklar için çocuklar huzursuz olmasın diye ayrılmamışlar aklıma biran onlar geldi sizden bile acaba yan komşumun kızımı diye şüphe ettim

Bu konuyu açarken bile çok utanıyorum yerin dinine giriyorum Artık yasamak istemiyorum

Tam on yıl önce annem bir oyun sitesinden bir adamla tanışıyor ben daha 14 yaşındayım telefonundan konuşmaları yakalıyorum ağlıyorum zırlıyorum o yasımda bu yükü nasıl taşıyacağımı nasıl bu durumu unutacağım düşünüyorum annemin umrunda değil askının peşinden koşup gidiyor ama kardeşlerimi ve babamı bırakmıyor çünkü adamda evli ve çocukları var ben yakaladım diye annem kendine ayrı hat telefon alıyor konuşmalar adamın arzularını belli eden şiirler yakalıyorum kaçak telefonunda ve bu yükü taşıyamayıp intihar ediyorum tam 30 tane ilaç içip ama olmadı yine gördüklerimi unutmadım on yil geçti o ilaçlar yine gördüklerimi unutturmadı kardeşlerim o zamanlar çok küçük onları bana bırakıp bırakıp adamla buluşmaya gitti kızının bu durumdan dolayı olmek istemesi bile onun umrunda değildi ben hastane odasında sürekli kusarken o yine telefonunu alıp dışarı çıktı o adi adamla konuşmaya

Aradan on yıl geçti ve ben belirli aralıklarla konuşmalarını yakaladım bir dönem bu adama para da göndermişti ilk tanıştıkları zamanlar şimdi diyeceksiniz ki bütün bunları nereden biliyorsun rabbim su içimde ki hissi alsa da bende kurtulsam hissediyorum birden içime bir his geliyor gidip telefonuna bakıyorum yakalıyorum çantasını karıştırıyorum buluyorum kalbim sıkışıyor gibi oluyor karnıma tas oturuyor ve hissettiklerim doğru çıkıyor lanet olsun

Suan geldim 25 yasıma nişanlandım ama bilin bakalım annem hala ne yapıyor evet evet yasak askıyla devam ve ben bunu artık kaldıramıyorum telefonu kırıldığı icin anneme babam yeni telefon aldı evde yokken bakıyım dedim bir baktım engellenenler listesinde adamın numarası telefon yine gizli saklı yerlerde Asla çıkmıyor haa birde ne alakaysa hesap açmış kendine getir hesabına bakıyım diyorum çünkü içinde para var her ay ben ve babam düzenli harçlık veriyoruz bakarız ya diyor konuyu değiştiriyor burdan havale yapılıyor mu falan diye araştırıyordu bir ara birde asıl şüphe sebebim ney biliyor musunuz kardeşimin birikmiş parası vardı bursluluk alıyor üniversiteye giderken kullanır diye biriktiriyoruz güya baktım o para yok nerde dedim geçen sana sinirlendim aldım diyor getir parayı diyorum getiririm bende duruyor iste diyor yaklaşık 3 bin civarında muhtemelen o çocuğun parasını da adama yedirdi

Ben şimdi ne yapayım siz söyleyin ben olsam herkese söylerdim demeyin söylenmiyor gider konuşurum demeyin ise yaramıyor intihar bile etttim olmadı bırakmadı 2016 yılında mesajlarını yakaladığımda yok konuşmuyoruz neden yazmış bilmiyorum dedi mesaj bu “gülüm tansiyonum çıkmış limon İçtim geçti” adam durup dururken neden yazsın bunu gördüğüm de dedim ki ne yaparsan yap ne olur ben bilmeyim görmeyim duymayım kaldıramıyorum nefes alamıyorum beni bu yükle yaşamaya mecbur bırakma dedim yapmayacağım dedi ağladı zırladı ama yine devam yine devam

Allah canimi alsa da kurtulsam artık diyorum nişanladım nişanlımı sevmiyor hersey burnumdan geliyor

Boşverin hayatınıza bakın her koyun kendi bacağından asılır anneniz bile olsa.

Annenizi babanıza söylemekle tehdit edin de başka bir bahane bularak boşansın bari babanızdan. Onca yıldır devam edip bir de para yedirmesi.. Rabbim ıslah etsin, hidayet versin.

Abartıyosunuz bence. 14 yaşında etkilenmiş olmanızı anlıyorum ama aradan 11 yıl geçmiş anneniz hala aynı adamla görüşüyorsa sizin bunu aşmanız lazım artık. Onaylamıyorum elbette ama herkesin ilişkisi kendini bağlar muhtemelen babanızda annenizin sevgilisinin eşi de biliyordur mevzuyu. Sizin içinize doğan onlara da doğmuştur zaten pek becerikli de değiller saklamakta belli ki. Buna rağmen bu evlilikler ve ilişki devam ediyorsa sizin yapabileceğiniz bi şey yok sizi ilgilendirmemeli. Kendi paranızı kaptırtmayın adama yeter bence sizlik bi durum yok. Anneniz sizin eşiniz değil sizin ayılıp bayılmanız intihar etmeniz falan çok abartı. Bu durumu kapatın ve annenizin telefonunu karıştırıp hayatı kendinize zorlaştırmayın. Siz kendinizi de parasanız anneniz vazgeçmeyecek hayatınızı bu kadar hiç edip annenizin babanızı aldatmasına endekslemeyin

Bence de kesinlikle nisanliniza ilerde eşiniz olunca dahi bunu anlatmayin hatta hickimseye anlatmayin ve belli ki annenizin size karşı kıskançlığı da var nisanlinizi sevmemesi dikkatimi çekti onu pek bu işlere karıştırmayın ve hatta evlendikten sonra da bayramdan bayrama gidin onu da kendi evinize sokmayin çok acı bir durum ama ne yazık ki böyle yapmakta fayda var

Ay şimdi burası, "Annen özgür bir birey, sanane karışma " diyenlerle dolacak. Biz ülkece özgürlük kelimesini çok yanlış anlıyoruz maalesef. Bu özgürlük değil ahlaksızlıktır. Bunu baban yapsa ? İkisi arasında en ufak bir fark yok ha erkek yapmış ha kadın yapmış... İkisi de iğrenç. Arkadaşınız falan olsa bir nebze denir sanane karışma diye ama kusura bakmayın da insan annesi için banane ne yaparsa yapsın diyebilir mi ya? Ayrıca kim annesinin veya babasının böyle bir çirkinlik yapmasını hoş görür? Burada saçma sapan yorumlar yazan olursa onları dinlemeyin hemen uygun bir şekilde babanıza anlatın durumu.

İlk gördüğümde belki akıl erdiremezdim de, 16-18 yaşlarında anneme ya babamdan boşanırsın ya da babama - dedeme - anneanneme anlatırım derdim tehdit ederdim. İçimde tutamazdım. 10 yıldır aynı kişiyle devam ettiğinden emin misiniz? Eğer böyleyse herkesin haberi vardır zaten. Eşler yakalamış ve haberdardır. Artık çok da üstelemeyin.

Ne denirki sözün bittiği yerdeyim

Kendinizi üzmeyin nişanlınızada söylemeyin başınıza kalkar.Baban annenden boşansın.Ama nasıl söylenirki babaya allahım sana yardım etsin

Back