• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BABAMIN ANNEME İHANETİ

Annene söylemen önce ben olsam kadınla konuşurdum evliymiş eşine söylerim diye tehdit ederdim baktım özür falan diliyor bir daha asla görüşmem diyor.
Beklerdim babaminda tabi hemen kulağına gider bu durum onuda eğer bir daha o kadınla gorüşurse o kadınla anneme söyleyeceğimi söylerim.Yok kadın konuşmada çirkefleşiyorsa eşine msj yazıp herseyi anlatırdım.

Abin-erkek kardeşin var mı ? Varsa, onlar dahil olsa konuya, baban üzerinde etkili bi baskı olur.

Diğer alternatif kadınla iletişime geçmek. Ama dengi biri olmalı yani yaşı mevkisi.. seni küçük görüp ciddiye almayabilir. 🤔

Evli insanların bu kadar rahat olması korkunc 😣 Sorumlu oldukları bi eşleri var, çocukları var.
Şüuyu vukuundan beter ( Duyulması gerçekleşmesinden kötü) derler hukukta. Öyle bed bi hal 😖

Gerçekten berbat bir durum. Allah yardımcın olsun. Peki yarın birgün senden bağımsız olarak annen babanın bu ihanetini öğrendiğinde baban kızın da biliyordu diyebilecek mi adam mı?
Çünkü eğer öyle derse annen bana niye söylemedin diyebilir.

Offf okadar zor bir durum ki. Bunun yukunu tek basina tasimakta korkunc. Anneye soylense ya ayrilmazsa bunu bilip yasamak onun icin cok aci, diyelim ayrildi ya o uzuntuyle sagligina birsey olursa. Kadinin kocasi veya varsa cocuklari ogrense ya gelip öldurmeye kalkarlarsa. Insanlar namus davasina cinayet isleyebiliyor. Ne olursa olsun ne kadar kizarsam kizayim babamin boyle bir tehlikeyle karsilasmasini istemem. Sadece kadinla konusup uzaklastirsam annemin hicbirseyden habersiz hayatina devam etmesi vicdanimi sizlatir. Ne taraftan tutarsan tut elinde kaliyor.

Back