Canım ben bu durumun birebir aynısını yasadım. Ben yakalamadım ama annem yakaladı babamım mesajlarını. Aynı muhabbet işte halamın eski yakın bir arkadası ailecek bayram seyranda gördüğümüz bir kadındı. Annem çok ama çok zor zamanlar geçirdi bu durumu öğrenince. Psikolojisi alt üst oldu. Ağlamaktan helak oldu ve artık kendimi atıveresim var balkondan dediğini duyunca psikiyatriye götürdüm. Yıllardır ilaç kullanıyor uyku ilaçları ve bazı antidepresanlar.. Aynı zamanda bu olayın üstüne 15gün sonra falan kolu tutuldu kadının. Sıkıntıdan stresten kolunu hareket ettiremez oldu doktor doktor gezdik. Ani stres kaynaklı bir tür eklem rahatsızlığı yasamıs ve ameliyat olması gerekti. Hala derim daha önce de konu açan olmuştu burada aynı nedenden dolayı. Ben öğrensem asla ama asla anneme söylemezdim. Kadının hayat enerjisi gitti evden dısarı cıkmak istemez oldu yıllardır. Aniden çöktü 60yasındaki kadın bir anda 70-75yaşına geldi. babanı çek kenara konuş. Tek çözüm bu. Annenin öğrenmesine gerek yok o yaştan sonra depresyon ile bir dünya hastalık geliyor insana inan altından kalkmaso cok zor.