• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve yasak aşkı

Y
Kusura bakmayın da anneniz dahi olsa telefonundaki mesajları karıştırıp, yasak ilişkisini bulup bir de bu sebepten intihar etmekle ne kadar güçsüz bir karakter olduğunuzu belli ediyorsunuz. Öncelikle kendiniz için yardım alın.

Madem bu yük ağır geldi, o telefonu karıştırmayacaktınız. Ha öğrendiniz, ve bu ilişki gerçekten yanlış, maddi olarak ailenize zararı var, o zaman babanıza söyleyeceksiniz boşanacaklar. Hala daha annenizi takipler, bi fenalaşmalar falan, çok sağlıksız görünüyor buradan. Bırakın kadın seviyorsa, kopamıyorsa babanız boşanma davası açsın ki bu aile daha fazla zarar görmesin.
[/QUOTE
Umarım ayni durumu yaşamazsın :)

Babaya anlat diyenler olmus da boyle bir sey babaya nasil anlatilir?
Ya annesini öldururse?
Tvde neler goruyoruz.
Esine kizip cocuklarini bile ölduren erkekler var.
Ben sahsen babama soylemezdim.
Cok agir yuk. Bence de nişanliniza soylememekte haklisiniz.
ALLAH yardimciniz olsun ...

Seninkine benzer olaylar yaşadım. Senden biraz daha büyüktüm. Üstelik ben ve kardeşim ikimiz de yakaladık. Ve susmadık, susamadık. Babam da öğrendi tabi. Ailecek çok acılar çektik. Kavgalar, inkarlar, annemin intihar girişimleri vs. Ama şimdi geçti. Şu an her şey toz pembe değil ama daha iyi. İkisi de başkalarıyla evli. Ne halleri varsa görsünler diyorum.
Bu yükü tek başına sırtlanma derim. Babana söyle. Evet ilk başta çok zor oluyor. Benim babam da kafayı yeme noktasına geldi. Ama insan her şeye alışıyor. Zamanla geçiyor.
Kendinizi babanızın yerine koyun. Hiç kimse bir yalanla ömrünün geçmesini istemez.

Umarım aynı durumu yaşamazsın :)
Benzerini yaşadım, hem de o zamanlar lise sondaydım. Annem değil babamdı olayın kahramanı. Görmek bilmek istemediğim nelere şahit oldum. Ama kendime zarar vermedim, bırak intiharı okulumu etkilemesine bile izin vermedim ve iyi bir okulu kazandım. Seneler geçti üzerinden, dönüp o yaşımdaki kendimi tebrik ediyorum.

El yumruğu yemeyen kendininkini balyoz sanarmış misali, başkasının derdini bilmeden kendinizinkini eşsiz benzersiz büyüklükte sanmayın. Buraya akıl almaya gelmişsiniz, biz de size tavsiye veriyoruz. Bu kadar melankolik olmanın size bir faydası olmaz.

Bunca yil saklamissin intihar ettiginde bile ilgilenmeyen bu suca seni de ortak edebilir gibime geliyor sakin yanlis anlama ama insanlar cig sut emmis assagi tukursen sakal yukari tukursen biyik insanlar kendini aklamak icin her turlu pisligi iftirayi yapar . Para icin evladini anasini satan her gun okuyoruz. Aklamak icinse neler yapmaz. En iyisi uzman yardimi 1 kere olms btmis birsey olsa tamam diyecegim insan hataya dusebilir. 10 yil.ayni adam.bunca hikaye fake gibi gelseniz de hayattan kesintiler

Bunca yıl böyle birşeyi bilip halâ kendinize mı sakladınız ? Babanızın durumuma üzülmediniz mi hiç ? Bence sustuğunuz için siz de suçlusunuz.

Ya buradaki uyeler mi garip ben mi garibim.cozemedim.konu sahibi intihar ettim bunu kaldiramayip demis.kiz yine yinelemis bunu.siz bu psikolojideki birine sen de suclusun vik vik bik bik...iyice dibe cokturecek ifadeler.vicdan azabi cektirecek ifadeler.bu psikolojideki birine soylenecek seyler mi acaba?
Ayip annesinin ayibi.soylemek zorunda degil.babasi uyanik olsaydi da 10 yildir bunu kendine yaptirmasaydi

Burda babana acidim birseyden haberi yok eşine güveniyo yazik yani bunca zaman iyi sabretmissiniz ve ihanetin olduğu yerde susulmamali bence. Karşıdaki insana yazık oluyo saf yerine konuluyor resmen.

Baban duysun diyen arkadaşlar çok merak ediyorum siz olsanız siz de koşa koşa babanıza duyurur muydunuz? Ya ortada biri daha 10 diğeri de ergenlik yaşayan 2 çocuk var. Ergen kardeş ablasının yaptığını yapabilir ve o ablası kadar şanslı olmayabilir!!! Biraz düşünün ya. Koş koş babana söyle! Sonra da cekirdeginizi alıp koşar gelir başlarsınız - ee noldu baba duydu mu? Ne dedi? Ne yaptı? Olay nasıl sonuçlandı...
Sena senin için cooook zor belli de baban öğrenince bunun sana bir faydası olmayacak arkadaşım. Annenle ciddi bir konuşma yap. Sakin ama sakin kardeşlerinin zarar göreceği şartlara sokma bu durumu. Bu kadar yıl annen o adamdan vazgeçmediyse bundan sonra çok zor onu söyleyeyim. Belki de kardeşlerinin büyümesini bekliyor sonra boşanma pla ı vardır bilemiyorum ama senin işin sadece annenle olsun. Babanın bir süre daha duymaması için elinden geleni yap. Allah yardım etsin de insallah anneni vazgeçirmek başar. Bu işin başka hiçbir acısız çözümü yok.

Ya buradaki uyeler mi garip ben mi garibim.cozemedim.konu sahibi intihar ettim bunu kaldiramayip demis.kiz yine yinelemis bunu.siz bu psikolojideki birine sen de suclusun vik vik bik bik...iyice dibe cokturecek ifadeler.vicdan azabi cektirecek ifadeler.bu psikolojideki birine soylenecek seyler mi acaba?
Ayip annesinin ayibi.soylemek zorunda degil.babasi uyanik olsaydi da 10 yildir bunu kendine yaptirmasaydi

Ah arkadaşım ah! Al benden de o kadar. Cahillik diz boyu.

Annenizi babanıza söylemekle tehdit edin de başka bir bahane bularak boşansın bari babanızdan. Onca yıldır devam edip bir de para yedirmesi.. Rabbim ıslah etsin, hidayet versin.
Ya o cok tehlikeli gecenlerde vardi ya oyle bir olay muge anliya cikmisti servis soforuyle cocugun annesininin ilskisi var ve cocuk ohrendi die anneyle bir olup a adam musveddesi oldurmediler mi masumu ne uzulmustum sabiye ya Allah kahretsin demekten başka bisey diyemiyorum ben iki ucu moklu degnek cunku

Böyle bi kadına anne demeyin lütfen. Ağır olacak belki ama atın kapıya, gitsin aşkına . Terbiyesiz.

Ben intihar etcek kadar ne var bu durumda anlmadım.
3 maymunu oynayın ve kendi hayatınıza bakın.

1-kendinizi babanizin yerine koyun yıllarca aynı yastığa baskoydugunuz insan sizi aldatsa ne hissederdiniz
2- kızınız bu durumu bile bile gizlese, size söylemese ne hissederdiniz
3- kardeşinizin burs parası ya colugunun çocuğunun rızkını nasıl bir adi serefsize yedirebilir bir kadın?
4- "haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" siz bile bile susuyorsanız kusura bakmayın bu günaha ortak olmuyor musunuz
5- belki yıllar önce babanıza anlatmış olsaydınız, anneniz yaptığı hatanın farkına varıp kendine çeki düzen verip eşine sadık bir kadın olacaktı
6- zararın neresinden dönerseniz kardır, ister şimdi ister evlendikten sonra zamanı size kalmış ama babanıza söyleyin
7- nişanliniza ister söyleyin ister söylemeyin ama o da neden babanıza soylemediginizi sorgulayabilir
8- siz güçlü bir kadınsınız Annenizin size yapamadığı Anneliği siz ona yapmaya çalışıyor gibisiniz ama bu koruyup kollayıcı tavrınız belki de ona en büyük zararı veriyordur
Psikolojik destek almak size iyi gelebilir kardeşim Allah yardımcınız olsun ❤

Dramatize etmek değil bildiklerimden kurtulmak istemekti sadece
Ya şu profesyonel yardim almanız lazımcilar geçmişte psikoloji okumak isteyip içinde kalanlar mi? Hop teşhisi koyuveriyorlar
Ebelerimiz dedelerimiz doktor görmeden ne psikolojik travmalari atlattılar kim bilir...vallaha anlattığınız sey kolay değil burda da anca teselli vermeye çalışırız biz...en güzeli kendine yeni hayat kurup napiyorsa yapsin demek ...o da yetişkin kimseyi de dinlemiyor anladığım kadariyla kendine yönel artık yapacak birsey yok

Etiketleseydinizde bari görüp cevap verseydik vik vik bik bikli yorumunuza. Ben dedim suçlusun diye ve evet suçlu. Bir insan babasının 10 yıl boyunca aptal yerine konmasına susarsa suçludur. 1 2 yıl değil 10 yıl bu ! Şu an konu sahibi bir yetişkin ve hala ısrarla susmaya devam ediyor ne diyelim alkış mı tutalım? Annesini sıkıştırıp boşanmasını sağlayabilirdi, anne tarafındaki aile büyüklerine söyleyip yardim isteyebilirdi, babasına söylemekle tehdit ederek bu işi sonlandırabilirdi. Bir sürü çözüm yolu varken intihar etmek en son çare bence.

Annen babani neden aldatiyor? Kavgali gurultulu evlilikleri mi var? Belki senin bilmediklerin var? Cinsel sorunlar gibi ve annen baskasiyla hallediyor bu isi.. aci ama parayla elinde tutuyor olabilir karsidaki adami.. 10 yil az bi zaman degil, sen bile kac kez yakalamissin babanin nasil habei olmaz? Belki onunda haberi var?

Boyle birseyi soylemekte kolay degil yutmakta.. soylerdim demekle soylenmez bence

Back