Annem ve yasak aşkı

Babana yazık deilmi ?? B kerede kendini ve anne ini dusundugun kadar babanıda dusunsen keske adam yıllrdır boynuzlanıyor uzuldum hemde çok sizin adınıza

Babanızın şiddete başvurmayacağına inanıyorsanız, babanıza anlatın boşansın. Erkekler çoğu zaman daha kolay kalkabiliyor böyle olayların altından.

Çoğu zaman sessizce boşanıyorlar. Ortak çocukların olması sessizliğe yol açıyor.

Babanızın ilk şoku kaldırabileceğini düşünüyorsanız paylaşın derim. İlk anda cinnet geçirip yanlış bişey yapmayacak biriyse çabucak toparlanır. Siz de babanız da bu yükten kurtulursunuz. Herkes de hakettiğini yaşar.

Çok zor olay. Empati yapmaya çalışıyorum. Sanırım senden daha çok babana üzüldüm. Annen hakkında konuşmak istemiyorum bile.

10 yıldır bununla yaşıyorsun. Evdeki herkesin hayatıyla oynayan anne tabii ki görmezden gelinmemeli. Suç varsa ceza da olmalı. Ama gerçekçi bakarsak babanızın kaldıramayacağını düşünmen çok doğal. Bu katil olma sebebi. Çık git kurtul o evden. Yeni kuracağın hayatına odaklan ve asla annenle diyalog kurma. Asla para verme, kardeşin için birikim yapacaksan ayrı bir hesap aç. Adamın karısıyla mutlaka iletişime geç. Eğer babana karşı vicdanen rahatsızsan ve bu bir yükse onun öğrenmesini sağla. Artık bu olayı tek başına taşıma ve tertemiz bir hayat kurmaya bak.

Bu durumu babanızdan gizleyerek babanızı düşürdüğünüz durum hiç hoş değil. Aynısının size yapıldığını düşünün 10 yıl oldu demişsiniz koskoca 10 yıl... Hadi o yaşta anlamadınız işin ciddiyetini farkedemediniz, şimdi hala sizi tutan ne? Ben de 17 yaşındayken annemin biriyle konuştuğunu görmüştüm telefonda fakat annem ve babamın boşanma davaları devam ediyordu, aldatmamıştı zaten ayrı yaşıyorlardı, yine de ben çok vicdan azabı çekmiştim acaba bu yüzden boşanıyor olabilir mi diye çünkü ben ve kardeşlerim boşanma konusunda anneme destek vermiştik.. Sonradan o kişiyle annemin boşanma kararı sonrası tanıştığına emin oldum ama sadece ihtimali bile beni çok üzmüştü. Siz 10 yıldır nasıl babanızın aptal yerine koyulmasına müsade ettiniz acaba?

Bu arada bunlar yaşanırken baba nerede? Hiç mi haberi olmuyor?

Ben olsam muhattap olmaz annelikten silerdim.

Annen annelikten çıkmış. Allah islah etsin. inşallah baban görmez de adamcağız elini kana bulamaz. Sen bak kendi hayatına annneni umursama boşver ama kardeşinin parasını gönderdiyse tehdit et rezil etmekle çıkartır parayı ayrıca annene harçlık filan verme adama gönderdiğini bilerek lütfen. Birde bu sebeple sen niye intihar ediyorsun utanması gereken sen değilsin ki canım.nişanlını sevmeyen sen mi annen mi onu anlamadım?

Rabbim sabır versin e madem babanı sevmiyor boşayıp rahatça takılsınlar ??!

Evlenip kurtulacaksiniz. Ben öyle yaptim. Ayni evde yaşamayinca görmezden geliniyor. Ha birde babaniz allahin sevdigi kuluysa allah cikariyor karşisina. Benim babamin çikardi.

Konuşmuyorsaniz bile babaniza ima edin. " annem surekli telefondan oyun oynuyor elinden telefon düşmüyor senelerdir flan "

Allah ıslah etsin.

Evlen ve olabildiğince uzaklaş annenden.

Kusura bakmayın da anneniz dahi olsa telefonundaki mesajları karıştırıp, yasak ilişkisini bulup bir de bu sebepten intihar etmekle ne kadar güçsüz bir karakter olduğunuzu belli ediyorsunuz. Öncelikle kendiniz için yardım alın.

Madem bu yük ağır geldi, o telefonu karıştırmayacaktınız. Ha öğrendiniz, ve bu ilişki gerçekten yanlış, maddi olarak ailenize zararı var, o zaman babanıza söyleyeceksiniz boşanacaklar. Hala daha annenizi takipler, bi fenalaşmalar falan, çok sağlıksız görünüyor buradan. Bırakın kadın seviyorsa, kopamıyorsa babanız boşanma davası açsın ki bu aile daha fazla zarar görmesin.

Bunca yıl susarak bence sizde annenizin pisliğine ortak olmuşsunuz. Çatlarım ben duramam söylerim söylenirim vururum yüzüne.

Birincisi kendinize zarar vererek,
İkincisi babanızın kandırılmasına göz yumarak yanlıştasınız !

Bi dk Bi dk ya sen niye hayattan soyutlanıp soğuyosun bu denli pardonda?
Git evlen yavrum hayatına bak sil at şunları.
Birde nişanlını sevmiyor ha? Pes.
Sen bu konuda yorum yapabilecek son kişi bile değilsin desene sen ona git kendi elinin b*kuna bak de, takma bile deli.
Babanıza söyleyin diyeceğim ortalık karışacak iyice.

Oralı bile olma sürekli iğneleyin laf sokun ezin ama onu ve adam yerine koyup çok fazla söz hakkı vermeyin.

Bunu bilmiyor olacaksınız ömrünüzün sırrı olacak.
Kendi yolunuza bakacaksınız okey.

Taş mı çıkardın karnından be kadın nasıl annesin sen ya ?
Öz kızı bu durumu kaldıramadığı için intihara kalkışıyor,dur benim yaptığım yanlış kendi kızım elin adamından daha değerli diyip bitirmesi gerekirken hala halt işlemeye devam ediyor...
Ve şuan tavsiye vermek için empati kuramıyorum yani kendimi sizin yerinize koyamıyorum , kaldıramıyorum, hazmedemiyorum..
Allah yardımcınız olsun, doğru kararlar vermeniz dileği ile...

iyi ama sen intihar ettiğinde baban demedi mi neden diye?
Bu hezeyanlarını üzülmelerini baban yada başkaları görmüyor mu
normal zamanda gülüp eğlenip geceleri mi ağlıyorsunuz
10 sene ya 10 sene eğer normal davranıyorsanız babanıza nasıl kıydınız?

merhaba ,

galiba bu durumda seni en iyi ben anlarim!

benimde öyle sorunlarim var Annemle..
onunkisi ama ilgisizlikten mi Menopozdan sonra delirmeceler mi bilmiyorum , kapaliydi ama hic bi zaman isteyerek takmiyordu cevre baskisi diyelim . 49 yasinda suan ve saclarina postis boya brezilya fönü fln yaptirmis yakismisda ama
gülüyorum ama icimde bi tuhaf istedigi gibi yasayabilir asla kendi tercihine birsey demiyorum ama bende yüzdeyüz eimin ki oynadigi bir oyunda biriyle tanisti hatta suan tatilde ve kardeslermi birakip kacamak yaptiginin farkindayim bile. Akrabalar desen hep annemi konusuyorlar suan benim onunla konusmam gerektigini ve Aklini basina almasini söylüyorlar. Bende 24 yasindayim ve evliyim , Kayinvalidem görmüs Fotolari esim ile ikimiz Istedigini yapar sekilnde cvp verdik ama bu sorularin devami gelicek. Beni üzen konu bu degil ama acikcasi Üvey Babamin bunu ögrenip birsey yapmasindan tedirginim henüz 10 asinda bi kardesim var... Gerci Bosanmakda cok kararli görünüyor

komik olanda aldigim duyumlara göre evlenmeden öncede böyle seyler yapiyormus... Dayim aslinda öz babamin babam olmayacagini ima ettigi zaman inanmiyordum artik o bile olabilirmis gibi geliyor .

Ama Annem o benim atsan atilmaz satsan satilmaz Tercihlerine hep saygim olucak lakin benim Üvey babmla degil öz Babamla evli olmus olsa böyle düsünürmüdüm bilmiyorum...

Anlatıcan mecburen
Yapıcak biriey yok
Msjları al babana göster
Birşey yapıyorsa bedelini ödeyecek annen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…