Annem ve yasak aşkı

Bu kadar yasak ask konusi okuyup cevremde de gordukten sonra evlilige inancim sifir

Ben olsam bu saatten sonra asla sabretme babama herşeyi anlatırdım.
Ancak anlayamadığım bu kadar sene nasıl saklayabildiler eşlerden ilginç babanız pek ilgili değil sanırım ? Mesaj yakalamasa bile hiç mi duymuyor telefon konuşmalarını?

Babam zaten bütün gün iste adamda isteyken konuşuyorlar hani adamda akşam evine karisinin çocuklarının yanına gidiyor ya konuşamıyorlar haliyle ne oluyorsa herkes isteyken oluyor iste babam ilgisiz falan da değil sadece aşırı güvenmenin hatasını yasıyor

Annen olacak kadının yaptığı rezillik yüzünden senin hayatın neden kararsın ki?Ben olsam suratına bile bakmam bağımı kopartırım artık yetişkinsin çocukken ağır gelmiş kaldıramamış olabilirsin ama sende bir bireysin senin canın bu denli kıymetsiz mi?Annenin adam olacağı yok sen kendi hayatına bak.

Kardeslerinize bari anlatin da bu yük hafiflesin biraz üzerinizden. Bunca yil icinizde tutabilmisseniz valla helal size yani. Babanizin da hakkini yiyorsunuz ve günah isliyorsunuz emin olun. O adami salak yerine koyuyorsunuz ikinizde bu durumda anladigim bu oluyor

Kardeşlerim çok küçük biri on diğeri ondört yasında nasıl söyleyim de hayatlarını mahvedeyim ben onların yasında ögrendim taşıyamadan bu yükü onlara nasıl çektireyim evet babama söylemediğim için hatalıyım ama allah kimseye yaşatmasın söylenmiyor iste söylenmiyor

Soyleme yakalamasini sagla.baban senin bildigini ogrenirse daha kotu olur.rutin konustuklari saat vardir.duymasini sagla.rutinlerini takip et ve babanin o saatte orada olmasini sagla.mesajlasiyorlardir mesela gece herkea uyuyunca whatsaptan.takip et

O zaman bir sekilde ögrenmesini saglayin nasil olacak bilmiyorum ama belki arkadaslar bi fikir üretebilir allah sabir versin baska ne denirki bu durumda bu arada annenizin düzelmesi mümkün degil onunla bosuna zaman kaybetmeyin

Kardeşler öz mü acaba

Baban bunu hak ediyor mu ?
Yada eşin sana yapsa ve çocuğun bilse bunu sana söylemesini istermiydin yoksa bı haber bana dokunmayan yılan bin yaşasın şeklinde devam edermiydiniz?

Bence babanıza açın konuyu annem boşanmak istiyor diyin. Annen kabul etmezse meseleyi babanıza anlatmakla tehdit edin ve bir daha asla annenize görüşmeyin. Zira toplumumuz malum anası yaparsa danasida yapar der ve hali hazırda adınızı da çıkartmaya kadar gider durum

Bu hayat bana asla susulmamasi gereken konuda susmamayi öğretti . Yoksa sonuçları daha ağır oluyor.
Ayriyetten siz niye bu kadar negatifsiniz . Niye ölmeye çalışıyorsunuz. Suç sizin mi? Suç annenin ve unu mutlu edemeyen yada onu anlamayan babanın.

Allah yardımcınız olsun. Kendi hayatınıza bakın.Bu yuku tek basina tasimaniz da zor .Mutlu mesut bir yuvaniz olur insaalh annenizlede gorusmeyin yokmus gibi davranin.

az degil kac yildir hala beraber anneniz gercekten igrenc bi insan.bence ona hic acimayin o guzel bi hayati degil herseyin en kotusunu hakediyor.hadi akli karisti yapti dersin ama 10 koca yil gecmis.yerinizde olsam babama soylerdim onu bosasin defolup gitsin hayatinizdan.zaten siz onun umrunda bile degilsiniz anne bile demeyi haketmiyor.kendi oz evladinin parasina goz dikmis sadece ismi anne.birakin sokaklara mi dusuyor dayak mi yiyor napiyosa yapsin.

Of demi bi de o var.10 yillik iliski 10 yasinda kardes
Hayır yanlış yazmışım on iki ve on dört yaşında en küçük kardeşim doğduğun internet falan Yoktu evde kardeşim iki yaşındayken internet bağlandı zaten ordan tanıştı bunlar

İyide çok saçma siz niye intihar ediyorsunuz babanız hiç mi fark etmiyor ?nasıl bir adam ?susmak yerine babanıza söyleseydiniz yada olay çıkarıp annenizi korkutsaydınız. Niye tek eziyet siz cekiyorsunuz. Anneniz zaten sizin hicbirsey yapmayacaginizi anladığı için bu kadar rahat zararınız sadece kendinize .anneniz bile olsa ki o kadına anne denmez size acimayana siz hiç acımayın

para vermeyin madem kardeşiniz için yatırım yapıyorsunuz gidin onun adına hesap açın şimdilik kartı ona da vermeyin ki boş bulunup harcamasın. annenizi son kez uyarın parayı vermezse babanıza diyeceğinizi söyleyin. böyle durumlarda aile faciası çıkar kolay değil babanız içinde kardeşleriniz içinde sizin içinde ama öğrendiniz madem engel olmaya çalışmayın yoksa ters teper daha çok şaşırır.

10 sene olmuş alış bence ve annene para vermeyi bırak. İlişkiniz daha uzak bir ilişki olabilir, seçimlerine müdahale edemiyorsun işte. Baban falan illaki sezmiştir 10 Yıl diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…