annem, nişanım, ve yaşadığım stres

ben annemi aradım özür diledim
bundan sonra nişanın olsun benimle gerekmedikçe muhattap olma beni arama dedi
engelliyim zaten hem o da biraz sakinleşsin istiyorum
açıkçası beni engelleyen bi anneyi aramak pek mantıklı gelmiyor
üstelik nişanlıma beni kötüleyen ve baldızıyla nişanlımın hep bir arada olmasını isteyen bir anne.
davranışlarını garipsiyorum sadece.

İsteme için başka bir yer olsa iyi idi.Aile büyüklerinin evi olmazmıydı.Sanırım 2 gün kaldı nişanına .2 gün idare et anneni .Ne derse desin uyumlu ol tamam de duymamazlıktan gel.Erkek tarafına laf vermemek için 2 güncük sabırlı olacaksın.

Geçecek bitecek sonra sen sağ ben selamet ..

Annene istediği mesafeyi koyarsın.

Evleneceğini ,yeni yuvanı ,nişanlını düşün ,güzel şeyleri düşün, bunlar hep geçecek ve hepsi geride kalacak.İyi düşün olur mu

beni telefonundan engelledi
konuşmuyoruz onun telefonunda engelliyim
cumartesi günü de zaten ters bişey demem asla
belki sakinleştirici içer öyle giderim
çünkü o kadar eminimki canımı çok sıkacak

Aslında senden yana olacak seni düşünen anneni frenleyecek birileri olsaydı .

Onunda huyu böyle .Onu kızdıracak ters tepecek bir şey söyleme.

Aslında ilacı içmesi gereken annen.Boşanmayı hazmedememiş galiba.Saçmalayıp durmuş babana olan hıncını senden çıkarmaya çalışıyor.

Babanla konuşuyorlar mı?

Aslında senden yana olacak seni düşünen anneni frenleyecek birileri olsaydı .

Onunda huyu böyle .Onu kızdıracak ters tepecek bir şey söyleme.

Aslında ilacı içmesi gereken annen.

kardeşimde moralimi bozuyor annem gibi.
yani beni destekleyen sanırım bi babam var.. o da pasif kalıyor bu konularda
elbise aldım insan yalandan bile olsa aa güzelmiş der
yok seni çok şişko göstermiş falan
halbuki elbise o kadar güzel ki

Bir kulağından girsin bir kulağından çıksın sen kendini bildikten sonra başkasının ne dediğinin önemi yok.Ufak bir kıskançlık çekememezlik var galiba.

Destek olacağına köstek olmuş gerçekten de. Üzülmeyin boş yere. Bir de annemi kırdım demişsiniz çok iyi niyetlisiniz heralde. Tek bir iyi yanı yok kadının. Ben olsam nişanı da onun evinde yapmaya tenezzül etmem. Hayatımdan da çıkarırım tamamen. O da demiş zaten bidaha muhattap olma benimle diye. Ne biçim anne düşman gibi. Kusura bakmayın üzüldüm sizin adınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…