annem, nişanım, ve yaşadığım stres

Sizin yerinizdr olsam bi mekan tutar(annenize yok yiyecek icecek taki temizlik parasi vereceginize ustune biraz daha koyardiniz) anneme minnet edip dirdirini cekmezdim. Gelirse gelir gelmezse gelmez.. Takisini takrsa takar takmazsa takmaz kendi ayibi olurdu. En azindan en guzel zamanlarinizi stresle gecirmezdiniz.

Anneniz ilk defa dogru bisey yapmis sizin adiniza o da annenizle iletisimi kesmeniz bu annenizin deil sizin adiniza mukemmel bir karar. Kusura bakmayin cok ilginc bi anneye sahipsinz

eklemek istediğim bişey var : yılbaşı için nişanlım beni güzel bi yere götürecekti
bana elbise falan aldı. annemde yılbaşında arkadaşıyla dışarda tek kutlamak istiyordu fakat kız kardeşim ona surat yaptığı için gidemeyecek evde olacak
bana da mesaj atmış. ben gidemiyorsam sende gidemezsin eşşek gibi bana geleceksin benim evimde oturacaksın bu bizimle son yılbaşın! diye
ama ben kesinlikle gitmek istemiyorum bu emir bakiden sonra. kayınvalidemle bu sizin nişanlı olarak ilk yılbaşınız. annenin düşünmesi gerekirdi diye söyledi.
:KK57:

Hayret bir şey kendisiyle seni nasıl bir tutar .Sanki annen değilde seninle yarış yapan kızkardeşin.Ben gidemiyorsam sende gidemezsin.Yaptığı çok egoistçe bir davranış. Birde emrivaki bir şekilde söylüyor.Eşşek gibi geleceksin nedir .Sana değerden çok inat gibi olmuş söylemi.Bencede gitme yanına..

Annen resmen bile bile ortaligi iyce koruklemis boyle anne mi olur?? Ben senin yerinde olsam bir daha anne demem oyle bir kadina cok zoruma giderdi yarin bigun dugunun olsa daha neler yapar kik bilir cok ayip...

altınlar dedende kalsın deden saklasın deme ben kendim saklamak istiyorum dedim
o da babamında benimde senin altınlarında gözümüz yok dedi kırdım galiba

Onun istediği olmadıktan sonra her şeye alınacak gibi gözüküyor .Duygu sömürüsü yapıyor.Deden ne alaka ota moka dedeni bahane diyor.Nişanlının yüzüğüne kadar dedeni karıştırdıya başka da ne denir bilemiyorum.Canın ne istiyorsa o şekilde hareket et.

Zaten kızlar gereken yorumlari yapmış okudum.
Ama sana tek bir sey diyecegim annenin karakteri ne olursa olsun dönüşü olmayan laflar soyleme davranislar da bulunma.
Aslında büyükler idare etmesi gerek ama malesef bazen buyukler küçük gibi davraniyor.
Bu durumda idare etmek sana düşüyor.
Bazi şeylerde tamam evet de ama bildigini yap yine.

Ben sizin yerinizde olsam. Nişanı dışarda yaparım. Ona vereceğin paranın üstüne birz daha ekler dışarda güzel bir yerde yapabilirsin. Birde anlamadığım bir şey, neden babanız nişan masraflarına katkıda bulunmuyor. Belki annenizin durumu yoktur. Ama babanın kızının kendi parasıyla nişan yapmasına gönlü nasıl razı oluyor.

eklemek istediğim bişey var : yılbaşı için nişanlım beni güzel bi yere götürecekti
bana elbise falan aldı. annemde yılbaşında arkadaşıyla dışarda tek kutlamak istiyordu fakat kız kardeşim ona surat yaptığı için gidemeyecek evde olacak
bana da mesaj atmış. ben gidemiyorsam sende gidemezsin eşşek gibi bana geleceksin benim evimde oturacaksın bu bizimle son yılbaşın! diye
ama ben kesinlikle gitmek istemiyorum bu emir bakiden sonra. kayınvalidemle bu sizin nişanlı olarak ilk yılbaşınız. annenin düşünmesi gerekirdi diye söyledi.
Kayınvalidenize her şeyinizi keske anlatmasanız. Hele ki annenizi hiç çekiştirmeseniz. Emri baki yazmanızı bile görmezden geliyorum. O derece gerildim ilişkilerinizden.

Keşke küçük bir yerde dışarda yapsaydınız nişanınızı.
Annenizle olan sorununuza bişey diyemeyeceğim ama siz siz olun ne kadar kötü de olsa ailenizin açığını eşinize ve onun ailesine söylemeyin yansıtmayın.

:KK57:

Hayret bir şey kendisiyle seni nasıl bir tutar .Sanki annen değilde seninle yarış yapan kızkardeşin.Ben gidemiyorsam sende gidemezsin.Yaptığı çok egoistçe bir davranış. Birde emrivaki bir şekilde söylüyor.Eşşek gibi geleceksin nedir .Sana değerden çok inat gibi olmuş söylemi.Bencede gitme yanına..
gitsem zaten burnumdan getirecek

Kayınvalidenize her şeyinizi keske anlatmasanız. Hele ki annenizi hiç çekiştirmeseniz. Emri baki yazmanızı bile görmezden geliyorum. O derece gerildim ilişkilerinizden.
benim zaten benim stresim bana yetiyor, konumu baştan sona okuduysan eğer olumsuz üzücü yorum yapmasanız dedim.
Sen niçin olumsuz yorumlarınla strese sokuyorsun beni? Benim annemi çekiştirdiğim nerden çıktı? asla öyle bişey yapmam
benim nişanlım annemi arayıp yılbaşında biyere mi gidiyorsunuz prenses buraya gelecek dedi ve nişanlım da annesine söyledi
bu kadar.. benlik bir durum yok

prenses baban maddi anlamda biraz destek olamaz mı bizim burda bir abi 1700 tlye İstanbul zeytinburnunda lokal gibi bir yerde yemekli nişan yaptı sen yemeksiz kokteyl şeklinde yaparsın hem kafan ağrımaz

prenses baban maddi anlamda biraz destek olamaz mı bizim burda bir abi 1700 tlye İstanbul zeytinburnunda lokal gibi bir yerde yemekli nişan yaptı sen yemeksiz kokteyl şeklinde yaparsın hem kafan ağrımaz
benim ailem hiçbir konuda yanımda olmuyor maddi olarak
annem ne ne aradı ne sordu
beni de engelledi aramıyım onu diye
valla ne diyim bilemiyorum
para desen parayı bi şekilde ayarlarım ama herşey herkes ayarlandı
şimdi son dk değiştirmek..
isteme de olmadı henüz
isteme nişan bi arada olacak..

benim ailem hiçbir konuda yanımda olmuyor maddi olarak
annem ne ne aradı ne sordu
beni de engelledi aramıyım onu diye
valla ne diyim bilemiyorum
para desen parayı bi şekilde ayarlarım ama herşey herkes ayarlandı
şimdi son dk değiştirmek..
isteme de olmadı henüz
isteme nişan bi arada olacak..

canım bak ailen bile olsa en ihtiyaç duyduğun zamanında yanında olmayınca kopuyorsun ister istemez..şimdi nişanın annenin evinde olacağını erkek tarafı biliyor bu durumda ..değişiklikte yapamıyorsun..annenin nişanda huzursuzluk çıkarması muhtemel yerinde olsam şu nişan sağlıklı bir biçimde olsun amacıyla annemle konuşur onun biraz suyuna giderdim diye düşünüyorum ama şu nişan bir geçsin bir tek davetiyeni gönderirsin eyvallah etmezsin..ama şuan içinde bulunduğun durum çok nazik bir vaziyet..nişanlının ailesine karşıda bir koz vermemek adına mecbur annenin biraz makulleşmesi lazım

X