- 20 Temmuz 2016
- 95
- 93
- 38
-
- Konu Sahibi lanadelmilav
eklemek istediğim bişey var : yılbaşı için nişanlım beni güzel bi yere götürecekti
bana elbise falan aldı. annemde yılbaşında arkadaşıyla dışarda tek kutlamak istiyordu fakat kız kardeşim ona surat yaptığı için gidemeyecek evde olacak
bana da mesaj atmış. ben gidemiyorsam sende gidemezsin eşşek gibi bana geleceksin benim evimde oturacaksın bu bizimle son yılbaşın! diye
ama ben kesinlikle gitmek istemiyorum bu emir bakiden sonra. kayınvalidemle bu sizin nişanlı olarak ilk yılbaşınız. annenin düşünmesi gerekirdi diye söyledi.
banada öyle geliyor..
ah ah..
isteme de o gün olacağı için cafe gibi biyer tutamam malesef.
altınlar dedende kalsın deden saklasın deme ben kendim saklamak istiyorum dedim
o da babamında benimde senin altınlarında gözümüz yok dedi kırdım galiba
Vallahi görüşmem annem böyle yapsa
Resmen kötülüğünü istiyor.
Kayınvalidenize her şeyinizi keske anlatmasanız. Hele ki annenizi hiç çekiştirmeseniz. Emri baki yazmanızı bile görmezden geliyorum. O derece gerildim ilişkilerinizden.eklemek istediğim bişey var : yılbaşı için nişanlım beni güzel bi yere götürecekti
bana elbise falan aldı. annemde yılbaşında arkadaşıyla dışarda tek kutlamak istiyordu fakat kız kardeşim ona surat yaptığı için gidemeyecek evde olacak
bana da mesaj atmış. ben gidemiyorsam sende gidemezsin eşşek gibi bana geleceksin benim evimde oturacaksın bu bizimle son yılbaşın! diye
ama ben kesinlikle gitmek istemiyorum bu emir bakiden sonra. kayınvalidemle bu sizin nişanlı olarak ilk yılbaşınız. annenin düşünmesi gerekirdi diye söyledi.
gitsem zaten burnumdan getirecek
Hayret bir şey kendisiyle seni nasıl bir tutar .Sanki annen değilde seninle yarış yapan kızkardeşin.Ben gidemiyorsam sende gidemezsin.Yaptığı çok egoistçe bir davranış. Birde emrivaki bir şekilde söylüyor.Eşşek gibi geleceksin nedir .Sana değerden çok inat gibi olmuş söylemi.Bencede gitme yanına..
benim zaten benim stresim bana yetiyor, konumu baştan sona okuduysan eğer olumsuz üzücü yorum yapmasanız dedim.Kayınvalidenize her şeyinizi keske anlatmasanız. Hele ki annenizi hiç çekiştirmeseniz. Emri baki yazmanızı bile görmezden geliyorum. O derece gerildim ilişkilerinizden.
babamın evi 2 odalıBabanın evi neden müsait değil ?
benim ailem hiçbir konuda yanımda olmuyor maddi olarakprenses baban maddi anlamda biraz destek olamaz mı bizim burda bir abi 1700 tlye İstanbul zeytinburnunda lokal gibi bir yerde yemekli nişan yaptı sen yemeksiz kokteyl şeklinde yaparsın hem kafan ağrımaz
benim ailem hiçbir konuda yanımda olmuyor maddi olarak
annem ne ne aradı ne sordu
beni de engelledi aramıyım onu diye
valla ne diyim bilemiyorum
para desen parayı bi şekilde ayarlarım ama herşey herkes ayarlandı
şimdi son dk değiştirmek..
isteme de olmadı henüz
isteme nişan bi arada olacak..