annem, nişanım, ve yaşadığım stres

canım bak ailen bile olsa en ihtiyaç duyduğun zamanında yanında olmayınca kopuyorsun ister istemez..şimdi nişanın annenin evinde olacağını erkek tarafı biliyor bu durumda ..değişiklikte yapamıyorsun..annenin nişanda huzursuzluk çıkarması muhtemel yerinde olsam şu nişan sağlıklı bir biçimde olsun amacıyla annemle konuşur onun biraz suyuna giderdim diye düşünüyorum ama şu nişan bir geçsin bir tek davetiyeni gönderirsin eyvallah etmezsin..ama şuan içinde bulunduğun durum çok nazik bir vaziyet..nişanlının ailesine karşıda bir koz vermemek adına mecbur annenin biraz makulleşmesi lazım
ben annemi aradım özür diledim
bundan sonra nişanın olsun benimle gerekmedikçe muhattap olma beni arama dedi
engelliyim zaten hem o da biraz sakinleşsin istiyorum
açıkçası beni engelleyen bi anneyi aramak pek mantıklı gelmiyor
üstelik nişanlıma beni kötüleyen ve baldızıyla nişanlımın hep bir arada olmasını isteyen bir anne.
davranışlarını garipsiyorum sadece.

ben annemi aradım özür diledim
bundan sonra nişanın olsun benimle gerekmedikçe muhattap olma beni arama dedi
engelliyim zaten hem o da biraz sakinleşsin istiyorum
açıkçası beni engelleyen bi anneyi aramak pek mantıklı gelmiyor
üstelik nişanlıma beni kötüleyen ve baldızıyla nişanlımın hep bir arada olmasını isteyen bir anne.
davranışlarını garipsiyorum sadece.

İsteme için başka bir yer olsa iyi idi.Aile büyüklerinin evi olmazmıydı.Sanırım 2 gün kaldı nişanına .2 gün idare et anneni .Ne derse desin uyumlu ol tamam de duymamazlıktan gel.Erkek tarafına laf vermemek için 2 güncük sabırlı olacaksın.

Geçecek bitecek sonra sen sağ ben selamet ..

Annene istediği mesafeyi koyarsın.

Evleneceğini ,yeni yuvanı ,nişanlını düşün ,güzel şeyleri düşün, bunlar hep geçecek ve hepsi geride kalacak.İyi düşün olur mu

İsteme için başka bir yer olsa iyi idi.Aile büyüklerinin evi olmazmıydı.Sanırım 2 gün kaldı nişanına .2 gün idare et anneni .Ne derse desin uyumlu ol tamam de duymamazlıktan gel.Erkek tarafına laf vermemek için 2 güncük sabırlı olacaksın.

Geçecek bitecek sonra sen sağ ben selamet ..

Annene istediği mesafeyi koyarsın.

Evleneceğini ,yeni yuvanı ,nişanlını düşün ,güzel şeyleri düşün, bunlar hep geçecek ve hepsi geride kalacak.İyi düşün olur mu
beni telefonundan engelledi
konuşmuyoruz onun telefonunda engelliyim
cumartesi günü de zaten ters bişey demem asla
belki sakinleştirici içer öyle giderim
çünkü o kadar eminimki canımı çok sıkacak

Aslında senden yana olacak seni düşünen anneni frenleyecek birileri olsaydı .

Onunda huyu böyle .Onu kızdıracak ters tepecek bir şey söyleme.

Aslında ilacı içmesi gereken annen.Boşanmayı hazmedememiş galiba.Saçmalayıp durmuş babana olan hıncını senden çıkarmaya çalışıyor.

Babanla konuşuyorlar mı?

Aslında senden yana olacak seni düşünen anneni frenleyecek birileri olsaydı .

Onunda huyu böyle .Onu kızdıracak ters tepecek bir şey söyleme.

Aslında ilacı içmesi gereken annen.

kardeşimde moralimi bozuyor annem gibi.
yani beni destekleyen sanırım bi babam var.. o da pasif kalıyor bu konularda
elbise aldım insan yalandan bile olsa aa güzelmiş der
yok seni çok şişko göstermiş falan
halbuki elbise o kadar güzel ki

kardeşimde moralimi bozuyor annem gibi.
yani beni destekleyen sanırım bi babam var.. o da pasif kalıyor bu konularda
elbise aldım insan yalandan bile olsa aa güzelmiş der
yok seni çok şişko göstermiş falan
halbuki elbise o kadar güzel ki

Bir kulağından girsin bir kulağından çıksın sen kendini bildikten sonra başkasının ne dediğinin önemi yok.Ufak bir kıskançlık çekememezlik var galiba.

Merhabalar..
Bu sefer galiba annemi çok kırdım. Yeterince üzgünüm, lütfen yorumlarınızı beni incitmeden yapın..
Ben cumartesi günü nişanlanıyorum. Herşeyimi kendim yaptım ne annemne babam maddi anlamda destek oldular. Pek bir şey de beklemiyordum zaten. Benim için problem değil. Ama nişanlım sen kız evladısın senin için bişey yapmaları gerekirdi diyince bende düşünmeye başladım.
Nişanda erkek tarafına yaptığımız bohçanın kurdelesine kadar kendim aldım, herşeyi geçtim annemin kardeşimin takacağı altını bile kendim aldım..
Annemle babam ayrı.. Annem şehirdışında yaşıyor ve nişan annemin evinde olacak. Herşeyimiz hazır.. Ben annemden manevi olarak destek bekledim hep ama bu nişan hazırlıkları sürecinde sürekli moral bozan taraf oldu. Sürekli huzur kaçırdı.
Mesela bir gün olsun kızım ne yaptınız hallettiniz mi nasılsın heyecanlı mısın demedi sürekli ezdi beni aşağıladı. Nişan alışverişinde sadece yüzük ve bohçada annemle gittik diğerlerinde nişanlımla hep ikimiz gittik hallettik ve ikimizde çalıştığımız için hep iş çıkışları gitmek zorunda kaldık malum bende eve biraz geç kaldım (en geç 10 ) annem eve geç kaldığım için (annemle değil babamla yaşıyorum babam durumu bildiği için ses çıkarmıyor) nişan iptal kayınvalideni arayacağım diye tehditler yazıyordu nişanlım bunları gördü ve annemden soğudu sonuçta biz nişan alışverişi yapıyoruz sana destek olacağına köstek oluyor dedi. 11 yaşındaki kardeşim annemle yaşıyor ve bir günlüğüne bize kalmaya geldi bende benden 1 yaş küçük kız kardeşime yüklü miktarda para verdim ve kardeşimle gezin sonra akşam onu evine götürürsün sende bir gün annemle kalırsın dedim. bunu duyan annem küplere bindi niye sen getirmiyorsun da allah belanı versinde bilmem ne.. bende nişan alışverişinde olduğumu söyleyince sinirlendi..
en son olarak: dün akşam annem nişanlımı aradı benim yanında olduğumu bilmiyordu.
ben nişanlımla kız kardeşimle bi yerlere gidip tanışmadım sadece merhaba merhaba oldu. (kız kardeşimle tanışması için biz nişanlıma takım elbise bakarken annem bana sormadan etmeden kardeşimi göndermiş) dün annem aradı nişanlımı dediki baldızının seninle tanışmasını prenses istemedi, baldızını hep yanınıza alın o da sizinle olsun onunla iyi olmanı istiyorum falan. bende çok sinirlendim anneme nişan arifesi neden böyle olumsuz şeyler söylüyor diye..
anneme dün akşam nişanda takılan altınları dedemin evinde saklamak istemiyorum bankada hesap açtım sakın bana dedemin yanında kimsenin yanında altınlar burda kalsın, deden saklasın gibi bişey söyleme ben istemiyorum ben saklayacağım dedim o da benim ve babamın senin altınlarına ihtiyacımız yok dedi aslında ben ona altınlarımı almayın gibi bişey demedim yanlış anladı.
anneme para gönderdim bin tl altın , market alışverişi ve eve temizlik için bir kadın getirecekti onun için.. gönderdim ve bana teşekkür bile etmedi dediği şey sen beni paranla satın alamazsın.. tartıştık ona bıktım artık senden bende huzur bırakmadın hep huzurumu bozuyosun sen benim mutluluğumu istemiyosun dedim
o beni heryerden engelledi arayamıyorum bile babama da nişan benim evimde olmayacak demiş telefonda.
bu sabah şirketten aradım konuştuk, nişan için sırf sen kötü duruma düşme diye gelsinler ama ondan sonra benimle kesinlikle muhattap olmanı istemiyorum benimle dedi ve suratıma kapattı ve onda hala engelliyim.
nişanlancak olmamın heyecanını bile yaşayamıyorum sürekli stres..
Destek olacağına köstek olmuş gerçekten de. Üzülmeyin boş yere. Bir de annemi kırdım demişsiniz çok iyi niyetlisiniz heralde. Tek bir iyi yanı yok kadının. Ben olsam nişanı da onun evinde yapmaya tenezzül etmem. Hayatımdan da çıkarırım tamamen. O da demiş zaten bidaha muhattap olma benimle diye. Ne biçim anne düşman gibi. Kusura bakmayın üzüldüm sizin adınıza.

X